Rin@
Aktivan član
- Poruka
- 1.293
Prelep je...pravi smeker....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ista situacija sa Butchem, (1996-2000) Imam mozda 10- 20 fotki od kojih su samo 5 u mom albumu iz devojackih dana a ostale su ostale kod mame....... Uvek mi je tesko kad naletim na tih par slika, redovno placem, ali kroz par minuta pocnu da naviru ona lepa secanja i PONEKAD mi cak i osmeh pobegne ali onako ,tek, sa kraja usne.....Јесте, видиш, немам баш пуно његових фотографија и јако ми је жао због тога. Тада нисам имала дигиталац. Можда и није лоше да имаш, а можда и није добро да уопште имаш, ко ће га знати?
Ista situacija sa Butchem, (1996-2000) Imam mozda 10- 20 fotki od kojih su samo 5 u mom albumu iz devojackih dana a ostale su ostale kod mame....... Uvek mi je tesko kad naletim na tih par slika, redovno placem, ali kroz par minuta pocnu da naviru ona lepa secanja i PONEKAD mi cak i osmeh pobegne ali onako ,tek, sa kraja usne.....![]()
jao nemojte ljudi,rasplakacete me...![]()
hehhe.Dzipsi je trebao da se zove Butch,po onom psu "Butcher boy"...
tj.on se prvih par dana i zvao tako,al onda su moji poceli da me nagovaraju da promenim,jer kao,sto pas da se zove "kasapin"....a bas je zvucno ime i svidja mi se...i bas me briga sto ima to znacenje,ko da ljudi znaju...
Ето, ротвајлер је buthcer dog, тако су га звали ... месарски пас ... јер је служио за терање стоке до кланица.
Hvala:tongue: