Predstavite kućnog ljubimca

Mogu da zamislim kako je...:(
Ja stalno slikam Dzipsija,pre neki dan je ko9msiija dosao kod mene i video slike i savetovao me da ih izbrisem i ne slikam ga toliko,jer kad ode bice mi mnogo tesko...Prvo sam mislila pih,kakva glupost,a onda sam pre neki dan slucajno naletela na sliku mog starog psa Rine i toliko sam se rastuzila...:(
Tako je uzasno kad te ostave:(

Јесте, видиш, немам баш пуно његових фотографија и јако ми је жао због тога. Тада нисам имала дигиталац. Можда и није лоше да имаш, а можда и није добро да уопште имаш, ко ће га знати?

Јесте, видиш, немам баш пуно његових фотографија и јако ми је жао због тога. Тада нисам имала дигиталац. Можда и није лоше да имаш, а можда и није добро да уопште имаш, ко ће га знати?
Ista situacija sa Butchem, (1996-2000) Imam mozda 10- 20 fotki od kojih su samo 5 u mom albumu iz devojackih dana a ostale su ostale kod mame....... Uvek mi je tesko kad naletim na tih par slika, redovno placem, ali kroz par minuta pocnu da naviru ona lepa secanja i PONEKAD mi cak i osmeh pobegne ali onako ,tek, sa kraja usne.....:heart:

Ista situacija sa Butchem, (1996-2000) Imam mozda 10- 20 fotki od kojih su samo 5 u mom albumu iz devojackih dana a ostale su ostale kod mame....... Uvek mi je tesko kad naletim na tih par slika, redovno placem, ali kroz par minuta pocnu da naviru ona lepa secanja i PONEKAD mi cak i osmeh pobegne ali onako ,tek, sa kraja usne.....:heart:

hehhe.Dzipsi je trebao da se zove Butch,po onom psu "Butcher boy"...
tj.on se prvih par dana i zvao tako,al onda su moji poceli da me nagovaraju da promenim,jer kao,sto pas da se zove "kasapin"....a bas je zvucno ime i svidja mi se...:)i bas me briga sto ima to znacenje,ko da ljudi znaju...

hehhe.Dzipsi je trebao da se zove Butch,po onom psu "Butcher boy"...
tj.on se prvih par dana i zvao tako,al onda su moji poceli da me nagovaraju da promenim,jer kao,sto pas da se zove "kasapin"....a bas je zvucno ime i svidja mi se...:)i bas me briga sto ima to znacenje,ko da ljudi znaju...

Ето, ротвајлер је buthcer dog, тако су га звали ... месарски пас ... јер је служио за терање стоке до кланица.

Znala sma da imamo nesto zajednicko!!!!;););););)

bas tuzne price,ali su ljubimci preslatki...kada je uginuo ceda imala sam mnogo njegovih klipova i slika,7 meseci ja nisam smela ni mogla da pogledam ni jednu njegvou sliku,ni pogled da bacim..strasno...ali sada mi je drago da imam nekoliko njegocih slika...evo jedne
my.php

i gashu non-stop slikam,jer ne mogu da odolim,evo jedne od jutros,kada je pokusavao da zaspi na radijatoru :)
my.php
[/URL][/IMG]

E ovo je ludi Zuca koji je kod moje bake na selu. Imao sam srece da ga na jednoj fotki uhvati mda stoji mirno posto je to skoro nemoguce on ne staje po ceo dan i pravi je ludak ali obozavam ga .Stalno mu kupujem hranu i tabletice za gliste posto naravno baka nema pojma nista o tome.

Back