LakiJunior
Ističe se
- Poruka
- 2.321
joj sto su cakani =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veoma je lepo to sto ste uradili, a sada nakon godinu i osam meseci imate prelepu, preslatku... kucu! (to vam je nagrada za dobro delo). Iz konteksta sam shvatio da je zensko, a kako se zove? Pozz!
gasha koji jednostavno obozava da upadne u deo sa stvarima,da ih maksimalno ratsuri i onda se ususka (:
[/URL][/IMG]![]()
da vidite sta smo moj suprug i ja nasli i ocuvali. Naime, nasli smo tri mala steneta tek rodjena dan-dva. jos im zatvorene oci i usi, puze i cijucu. Iz drustva za zastitu zivotinja ih nece kazu da ih ostavimo pored kontejnera. i tako mi odlozimo put na more, od nistatin kapi napravimo cucle i hranimo ih impamilom. Dva nisu mogla bez majke uginula su a jedno je jos uvek sa nama. Sada ima godinu i osam meseci. Ali ispostavilo se da je ona lovacki ker- trobojni gonic i cak stavise mesana je sa pticarem sto lovci jos vise cene. Sada nas svi jure pitaju gde smo je uzeli, jel je prodajemo, imamo li stence, vec prave spiskove za njene stence. Svi se otimaju.
Evo slika kad je bila malecna i sa godinu i 5 meseci
![]()
I za pansion? Kako to napreduje?