Predstavite kućnog ljubimca

Imam hrcka koji se zove Badi i ribice koje obozavam! A evo i njihovih slika!

Prilozi

• Picture 039_resize.jpg
    Picture 039_resize.jpg
    116,2 KB · Pregleda: 10
  • Slika035..jpg
    Slika035..jpg
    30,4 KB · Pregleda: 9
  • Picture 141._resize.jpg
    Picture 141._resize.jpg
    76,4 KB · Pregleda: 10
  • Baddy1_resize.jpg
    Baddy1_resize.jpg
    64,7 KB · Pregleda: 12
  • Baddy_resize.jpg
    Baddy_resize.jpg
    65,7 KB · Pregleda: 10
da vidite sta smo moj suprug i ja nasli i ocuvali. Naime, nasli smo tri mala steneta tek rodjena dan-dva. jos im zatvorene oci i usi, puze i cijucu. Iz drustva za zastitu zivotinja ih nece kazu da ih ostavimo pored kontejnera. i tako mi odlozimo put na more, od nistatin kapi napravimo cucle i hranimo ih impamilom. Dva nisu mogla bez majke uginula su a jedno je jos uvek sa nama. Sada ima godinu i osam meseci. Ali ispostavilo se da je ona lovacki ker- trobojni gonic i cak stavise mesana je sa pticarem sto lovci jos vise cene. Sada nas svi jure pitaju gde smo je uzeli, jel je prodajemo, imamo li stence, vec prave spiskove za njene stence. Svi se otimaju.
Evo slika kad je bila malecna i sa godinu i 5 meseci

Veoma je lepo to sto ste uradili, a sada nakon godinu i osam meseci imate prelepu, preslatku... kucu! (to vam je nagrada za dobro delo). Iz konteksta sam shvatio da je zensko, a kako se zove? Pozz!

Da, zenkica je i zove se Bubi mada je mi svakako zovemo i kuki i cuki itd. Neverovatno je zivahna tako da ponekad i zazalimo sto smo je uzeli. Ali nije ni cudo cuvamo je u stanu. Zamisli, lovacki pas pa jos u stanu. Kad se i to uzme u obzir onda je ona super. Uskoro se selimo u kucu pa ce tamo svima biti bolje pogotovu njoj sto ce imati veliko dvoriste.

da vidite sta smo moj suprug i ja nasli i ocuvali. Naime, nasli smo tri mala steneta tek rodjena dan-dva. jos im zatvorene oci i usi, puze i cijucu. Iz drustva za zastitu zivotinja ih nece kazu da ih ostavimo pored kontejnera. i tako mi odlozimo put na more, od nistatin kapi napravimo cucle i hranimo ih impamilom. Dva nisu mogla bez majke uginula su a jedno je jos uvek sa nama. Sada ima godinu i osam meseci. Ali ispostavilo se da je ona lovacki ker- trobojni gonic i cak stavise mesana je sa pticarem sto lovci jos vise cene. Sada nas svi jure pitaju gde smo je uzeli, jel je prodajemo, imamo li stence, vec prave spiskove za njene stence. Svi se otimaju.
Evo slika kad je bila malecna i sa godinu i 5 meseci

koliko me raduje kad procitam ovako nesto. divno i ona je divna:heart:

Kad smo nasli nasu malecnu Bubiku i jos dva tek rodjena steneta sa njom, ziveli smo u stanu od 22 kvadrata!!!!! To je potkrovlje, nema terase, samo krovni prozori! A jos nije imalo lifta a mi na sedmom spratu. Haos! Znali smo da nemamo uslova ali kad ih drustvo za zastitu zivotinja nije htelo onda o drugima da ne pricamo.
Tako smo ziveli u tom stanu do njenog desetog meseca. Stalno smo je setali. Ja sam tada bila trudna, tata nam nije radio, i po ceo dan smo bili napolju. Sada smo ponovo u stanu ali vecem 56m2, u visokom prizemlju, tako da nam je malo lakse. Mada je ona sada velika i vec trazi dvoriste. Trebalo bi do prvog jula da predjemo u nasu kucu i da nam svima bude lepo.
Eto, sve se moze kad se hoce! LJUBAV PRE SVEGA

Back