Predstavite kućnog ljubimca

Gasha koji je zaspao i komirao se:)
2775b33ef9.gif
[/url][/IMG]

Jeste... Dona je stvarno prava umiljata dobrica... Vidi se to i na faci ;).
Mada... "lesike" su po prirodi takve...
Drago mi je da vam se dopada. I da ste to rekli. Milica ce se obradovati (tesko je opisati, ali oni su zaista "gospodstveni" psi, savrseno svesni svoje lepote).

opa rodezijski ridzbek... i to još ženka.... jbt to bi mogao biti unosan biznis, štenci te pasmine su jako jako skupi a traženi u svetu...
mada po noktima rekao bih da je slabo puštate napolje a rasa baš traži širiiiinuuu....
postavi još fotki od nje.....
da li i kada planirate prinove?
Bice uparena za 20-tak dana sa proslogodisnjim prvakom sveta u Inter media klasi.Trazeni su i skupa su stenad od roditelja dobrog pedigrea, meni je skoro celo leglo rezervisano. Evo adrese Wakinog sajta www.wawakakennels.com

Ovo je moj Cicko. Ima skoro 2 godine, a inače je pravi srećnik jer ga je moj brat spasao. Evo kako je bilo: kod mog komšije se omacila mačka u šupi i on uzme i polije ih vodom sve i ovi krenu da beže. Svi su pobegli osim Cicka koga je moj brat našao zaglavljenog u ogradi. Da ga nije našao, tu bi i uginuo. U svakom slučaju je srećnik. Jede samo svoju hranu za mačke i trenutno je veoma debeo. :D

Evo par slika, doduše ne skorašnjih.

http://i136.photobucket.com/albums/q161/nesha14586/Picture046.jpg
Picture32-1.jpg

IMG_0083-1.jpg

1IMG_0043-1.jpg

Tvoja Lara je izgleda mesanka haskija ili tako necega. Bas je prasla. Samo nemoj da oj diras usi da se ne bi nprasno spustile, ovako su bas slatke. Inace, ona mene jako podseca na jednu Kaju iz Orke, vrlo temperamentan pas, nesto visa rastom i tako draga i umiljata! Kad su je udomili, nisam znala da li da placem od srece ili zato sto mi nedostaje. Ma, divna ti je kuca.

Back