Predstavite kućnog ljubimca

E ovako...

Ovo je Britni, pas za koga i danas (3,5 god) svi misle da je stene.:-D

Zatim na red dolazi Spidi -pas sa najlepsim repom na svetu, u doba dokolice. :-D

I na kraju tu je i Mini, najmladji clan nase male ekipe. :-D
2105070342vq2.th.jpg
[/URL]

Ovo su i ujedno, koliko god to zvucalo kao fraza, moji najbolji i najodaniji prijatelji bez premca. ;-)

kako Britni lichi na moju Unu
Ovo su Una i Fleki. Una ima 14 meseci a Fleki 6....(fleki smo hteli da udomimo,ali nista od toga,izgleda da je zaglavila sa nama....ljubav moja mala....danas mi je zbrisala posto je una naletela na nju i udarila je,pa je zabolelo bas gadno(udarac u glavom u glavu)....trazili smo je po celom bloku zgrada,a ona se vratila kuci sama i chekala u zgradi kod lifta, da se mi vratimo iz potrage za njom...pametnica mala...bash sam se oduzela od straha....sreca nije presla ulicu....
da ne duzim bez veze....evo su dushe....
Fleki
Una

Milica (jedno od Doninih maznih imena ;)) je nedavno povredila šapu, pa smo je malo mazili i puštali da spava kod nas u sobi. Sama sebi je dozvolila da se popne na krevet kad shvati da spavamo. Primetimo da je tu kad nekom zafali ćebeta pa krene da vuče, a ono "zapinje" - dama se razbaškarila! :lol::lol::lol:
Najsmešnije je kad ukapira da je neko budan!
Pošto leži kod nogu, krene lagano da se približava puzeći po krevetu i sve mašući onom repinom!
Ludo kuče! ... Sasvim prirodna pojava s obzirom na to sa kim se (najviše) druži! :D:lol:

ja sam izgleda promasila temu, pa evo i ovde da predstavim moje srecice :)

Lucky i Beauty (crni) koji vise nije sa nama, ali zivi u nasim srcima
BeautyLucky-1.jpg

patuljasta zecica Rosie (kutija sluzi samo za igranje, naravno :)
CopyofDSCF0028-1.jpg

DSCF0029-1.jpg

Henry kad je bio beba :)
DSCF1290-1.jpg

srecan rodjendan (Lucky)!!!
P2180016-1.jpg

sad cu ja to da dohvatim..
DSCF1610-1.jpg

od ovih gostiju covek ne moze da zivi!!!
P5070035-1.jpg

decaci (Henry & Stanley) :))))
DSCF1722-1.jpg

Back