Predstavite kućnog ljubimca

K aja:
Kelis, pa sve mace su lude od euforije kad se probude (a obično se bude u svitanje). Ti si mu sada i mama i drug i sestra, pa šta ćeš, pomazi ga, ušuškaj, i nastavite sa spavanjem. Moj Meda ima 5 meseci, ima i pravu mamu, a ipak me isto tako budi. Ljubav je to... :?

znash kako to kod nas izgleda
zaspimo u ponoc
on lepo spava
onda u pola dva krece da mi skache na glavu
igrao bi se
onda se tako igra bar 45 minuta

zaspi
onda u pola 4 - 4 je nova doza budjenja
skakanja grize i igranja

i u 7 mi nema pomoci

pa me zanima da li je normalno da me tako chesto budi i da mu se tako chesto igra?

:?

Evo predstavljam vam naseg ljubimca Abu, zlatni retriver koji se ili koja se od drugih razlikuje po tome sto ima jedno uvo upola krace! Po rodjenju majka nije htela da je prihvati i posle odredjenog vremena joj je odgrizla uvo! Meni je posebno zbog toga bila jos draza, zelim reci da neki fizicki nedostatak ne kvari ljubav prama zivotinjama, i zbog toga smo zeleli Abu!! Sqada ima 7 meseci i izuzetno je poslusna i pametna, dobije malo neku po guzi ali sve za njeno dobro, mada me izuzetno dobro razume.Iako nema pola uveta (na koji edostatak smo se stvarno navikli) i mi i pola naselja je obozavamo!Evo slikica.
URL=http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001034404014566816]
2001034404014566816_th.jpg
[/URL]

URL=http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001079574203634774]
2001079574203634774_th.jpg
[/URL]

ljube03:
Evo predstavljam vam naseg ljubimca Abu, zlatni retriver koji se ili koja se od drugih razlikuje po tome sto ima jedno uvo upola krace! Po rodjenju majka nije htela da je prihvati i posle odredjenog vremena joj je odgrizla uvo! Meni je posebno zbog toga bila jos draza, zelim reci da neki fizicki nedostatak ne kvari ljubav prama zivotinjama, i zbog toga smo zeleli Abu!! Sqada ima 7 meseci i izuzetno je poslusna i pametna, dobije malo neku po guzi ali sve za njeno dobro, mada me izuzetno dobro razume.Iako nema pola uveta (na koji edostatak smo se stvarno navikli) i mi i pola naselja je obozavamo!Evo slikica.
URL=http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001034404014566816]
2001034404014566816_th.jpg
[/URL]

URL=http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001079574203634774]
2001079574203634774_th.jpg
[/URL]

Medena je...skroz slatka i lepa...i odlicna prica i primer..

cicimii:
Evo da i ja predstavim moju kucu - Kiki :)
inace zlatni retriver je i ima 2 meseca ;)

IMG_0493-1.jpg

IMG_0495-1.jpg

IMG_0489-1.jpg

pozz :D

hpim0012hv4.jpg

Ovo je jedan imenjak.

samo stariji jedno 9 godinica,ali nemari.Dok sam bio zdrav ,bash sam bio zivahan.
Obozavao sam da trcim za lopticom,sad ne bih smeo.

Malo sam bolestan ovih dana,pa samo lezim.I malo sam tuzan,ali ranice mi polako zarastaju,samo jedna me bash onako zeza.
Pa svako veche visimo po veterinarima.Malo mi je i dosadilo.

Ostali su nam prljavi brchici,njushkali smo napolju.A gazdarica me je slikala ovako neurednog.
Ja se neshto i nisam bunio.

e ovako.....prvo Toma.....e ovo je joj meli shecerko koga sam dobila od jedne Milice sa foruma,i jako sam ga zavolela.........ovo je Mia,nju sam dobila za proshli bozic od babe i dede...,a ovo je Teo,on je malo nevaljao,ali ga ja ipak obozavam.......e a ovo je moj akvarijum..

VIRGINIJA:
Ovo je jedan imenjak.

samo stariji jedno 9 godinica,ali nemari.Dok sam bio zdrav ,bash sam bio zivahan.
Obozavao sam da trcim za lopticom,sad ne bih smeo.

Malo sam bolestan ovih dana,pa samo lezim.I malo sam tuzan,ali ranice mi polako zarastaju,samo jedna me bash onako zeza.
Pa svako veche visimo po veterinarima.Malo mi je i dosadilo.

Ostali su nam prljavi brchici,njushkali smo napolju.A gazdarica me je slikala ovako neurednog.
Ja se neshto i nisam bunio.

a od cega je bolestan?

a od cega je bolestan?

Napao ga je veci pas pre od prlike dve nedelje.
Naneo mu je vece povrede.Bio je na ushivanju.
Ostace mu posledice,u vidu otezanog kretanja,zbog povreda koje je zadobio u predelu kichme.
Rane su mu lepo zarastale dok mu se jedna nije inficirala,i na tom mestu mu se formirala neka nateklina u vidu hematoma.Tako da smo morali da idemo svaki drugi dan do veterinara da mu otvara ranu,i pushta sadrzinu napolje.
Shto da je uzasno nerviralo.Blesa mala!
Juche nam je bio poslednji dan Hvala Bogu!,i nadam se da ce pocheti lepo da mu zarasta.

Zaista se nadam da ce opet biti ona stara veselica..

Napao ga je veci pas pre od prlike dve nedelje.
Naneo mu je vece povrede.Bio je na ushivanju.
Ostace mu posledice,u vidu otezanog kretanja,zbog povreda koje je zadobio u predelu kichme.
Rane su mu lepo zarastale dok mu se jedna nije inficirala,i na tom mestu mu se formirala neka nateklina u vidu hematoma.Tako da smo morali da idemo svaki drugi dan do veterinara da mu otvara ranu,i pushta sadrzinu napolje.
Shto da je uzasno nerviralo.Blesa mala!
Juche nam je bio poslednji dan Hvala Bogu!,i nadam se da ce pocheti lepo da mu zarasta.

Zaista se nadam da ce opet biti ona stara veselica..
jadnicak, tacno znam kako vam je, moju melu je napao sarplaninac, kad je imala godinu i po, i sva sreca nista joj nije uradio, imala je dve rane od zuba, koje nisu morale da se usivaju..

Ovo je Sima. Moja mama mu je dala ime. Meni licno nije smetalo, ali kada ga setam sramota me da ga dozivam kada je neko u blizini, pa izmisljam imena ili samo zvizdim.
To je jedno ljudsko bice. Sve radi kao ljudi, samo jos da progovori...a i to u nekim trenutcima kao da uspeva. Obozavam ga!

Evo da i ja predstavim mog psa.Zove se Meda i presladak je.Kod nas je dosao sa nepunih mesec dana i skoro odmah se navikao.Prvih dana je bio malo stidljiv al sad se oseca ko kod svoje kuce.Evo par slika:
Ovo je njegov tuzni pogled kad zna da je nesto pogresio

Ovde se vodi bitka protiv trave.Ko li ce pobediti :lol:

A ovde se malo umorio pa je malo prilego

Back