Predstavite kućnog ljubimca

machak Maksim
ima skoro tri meseca
i napredovao je
imgp7883kc3.jpg

imgp7923fm6.jpg

Pozdrav Mili ..... nisam odavno postovao ...odmarao se od krstarice ...sada je malo zahladnelo ... tako da je red malo da postujem .... sto se tice kucnih ljubimaca ...bas se nesto ne podnose ...ali uvek je bila ta ljubav ...volimo se kao pas i macka :)))

José Luis Torrente:

Evo spomenute macke od tog drugara.Nasli je njegovi na placu kao malu.Mislili prvo da je mrtva ali videli mrda.Pa kao uzeli da je oporave pa ce je puste napolje.I eto ona se tako oporavlja vec godinu dana ,hahah tj uvalila im se za stalno.Inace tezak kreten od macke.Daje da se mazi samo kad je umorna inace kad nije nema sanse da je mazis.Odmah se prevrce na ledja i u gard staje da se bije.Sva je istripovana da je opasna.Ali valjda je to sto je mlada mozda kasnije malo "omeksa"
Ovde sam ih slikao kad je ortak klopao a ova se prikacila sa strane da se malo ogrebe mada je zdrala pre toga.

Oporavlja se godinu dana!
Ih, nista to nije. Moj je cale tako pokupio jednu malu macu, siroce pored puta, mrsavo, nikakvo, jadno, gladno... Mama dobila nervni slom, ali kao, neka dok se malo oporavi. Ista prica. S tim da se ova macka oporavlja vec nekih 5 godina!

Kelis, pa sve mace su lude od euforije kad se probude (a obično se bude u svitanje). Ti si mu sada i mama i drug i sestra, pa šta ćeš, pomazi ga, ušuškaj, i nastavite sa spavanjem. Moj Meda ima 5 meseci, ima i pravu mamu, a ipak me isto tako budi. Ljubav je to... :?

Back