Predstavite kućnog ljubimca

Za one, koji znaju o kom machetu se radi: divno napreduje, narastao je supeeeerrrr ((: , zhdere non stop, a pre neki dan sam pochela da mu dajem pashtetu na prst. ;p
Veterinar je rekao da ga dovedem na vakcinu kad bude mesec i po', dakle, za tri nedelje otprilike.

.... i naravno, fotka :mrgreen:

frrr-1.jpg

Evo Mackic me podseti da i mi imamo neke zimske. :D

OVde Alex pokušava da otme rukavicu Marku ne bi li ga mi posle jurili da je uzmemo.

cbS_Z2fVEYrphF1J.jpg

Inače obožava da jede sneg...

r6KdSajpEK5fHfoV.jpg

Jedan krupni plan!

LkEbBZB2Kv1WqwDS.jpg

I da vidite Alexov novi džemperić... Još samo da ponovo padne sneg pa da ga nosimo i napolju. :D

knmkU9ECxWv5xvLa.jpg

Mackic Joj vidi ga kako je sladak! Jel imas mozda neku sliku gde mu se vide cele sare na ledjima?

Наравно да имам, само морам да потражим на компу код куће, па ћу ти закачити. А и у случају да немам, сликаћу га, није проблем! ;)

Mackic Mnogo je cakan na ovoj slici u krupnom planu!

Слажем се! На тој слици Алех изгледа премедено! :p

Torrente-BG:
Pa sta da radim kad voli da jede.Ima apetit za desetoricu ;)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Taj pas je na rubu smrti! Nema sanse da mu srce izdrzi toliki pritisak! Ne znam gde si nabavio sliku, ali ostala sam bez reci! Sirota zivotinja, mislim da ima ili neki hormonski poremecaj ili bolesne vlasnike (sto opet nije nemoguce, ali mislim da je ipak ovo prvo u pitanju).

Mackic:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Taj pas je na rubu smrti! Nema sanse da mu srce izdrzi toliki pritisak! Ne znam gde si nabavio sliku, ali ostala sam bez reci! Sirota zivotinja, mislim da ima ili neki hormonski poremecaj ili bolesne vlasnike (sto opet nije nemoguce, ali mislim da je ipak ovo prvo u pitanju).

Opusti se Mackic to je fotomontaza u photoshopu.

evo i mojih zivotinjica... u pitanju su mongolski gerbili.
Na prvoj slici je tata sa bebama (desno su maleni), na drugoj su kad su malo porasli, a na trecoj je Pepe kad je imao mesec dana. Nadam se da se niko ne plasi miseva i slicnih zivotinjica....

Prilozi

• misko i bebe.jpg
    misko i bebe.jpg
    40,5 KB · Pregleda: 11
  • bebe.jpg
    bebe.jpg
    32,7 KB · Pregleda: 12
  • Pepe.jpg
    Pepe.jpg
    49,2 KB · Pregleda: 9

Back