Predstavite kućnog ljubimca

pa plasim se,ali malom sechemo nokte da ne bi unistio namestaj....mada to nije neka zashtita za oko....ali ona zmuri kada je on tako zgrabi....valjda nece da je povredi....
ah...zaboravila sam glavno da napisem....on ne izbacuje nokte kada se igra.Uglavnom...
mene nije ogrebao nikad....samo ujeda ko lud

Ideju toplo pozdravljam i veoma mi se dopada:ok:. Nisam fan samo sedenja iza kompa i cukanja, volim da znam sa kim imam posla, mada postujem i one koji zele da budu misteriozni :nono:.

Ako zelis da se predstavis - bice mi drago. To mozes, bar sto se mene tice, uciniti ili ovde ili na moj pp, a dosta podataka (ne previse licnih, naravno, koje ne ocekujem ni od drugih) o meni dobices bez problema :). Imaj u vidu da nije lose birati kome se predstavljas jer - raznih ljudi ima :eek:.

Svoje drage ljubimce jos nisam stigla ovde da "okacim" ali cu to sigurno uraditi jer imam (meni) divnih fotografija :heart:.

bas lepo....da se upisem i ovde...o meni na profilu sve vec ima...a sto se tiče ljubimca...pa nemam ja samo onu zmijugu...evo ga i Mačak Gigi....

DSCN1404-1.jpg

Back