Simo Dubajić
Aktivan član
- Poruka
- 1.201
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fico jest,Orban ne.Jel stigao Fico? A Orban?
Ja koliko vidim, ovde se samo pozdravljao, ali u redu, mozda je razgovarao.
Daj linak za Fica, da ga vidimo...Fico jest,Orban ne.
Nije tacno. A predsednik Kine Si, pa Maduro? Tacno iz celog sveta dolaze, sa svih strana planete.Dodo,ranjeni Fico,Vuči,predsednik Abhazije...sve moj do mojega taman po meri domaćina
Држао предавање ...русостудентимаJa koliko vidim, ovde se samo pozdravljao, ali u redu, mozda je razgovarao.
Sa Sejom Brajilovićem...Zna li neko s kim se sasto Zukan Helez i @lapsi ?![]()
evo ih sve đutureNije tacno. A predsednik Kine Si, pa Maduro? Tacno iz celog sveta dolaze, sa svih strana planete.
Objavljeno ko sve osim Vučića dolazi na paradu u Moskvu 9. maja
Paradi pobede u Moskvi 9. maja prisustvovaće 29 stranih lidera, rekao je pomoćnik predsednika Rusije. To su lideri Azerbejdžana, Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Tadžikistana, Uzbekistana, Turkmenistana, Abhazije, Brazila, Burkine Faso, Venecuele, Vijetnama, Gvineje Bisau, Egipta, Zimbabvea, Kine, Republike Kongo, Kube, Laosa, Mongolije, Mjanmara, Palestine, Slovačke, Srbije, Papue Nove Gvineje, Etiopije i Južne Osetije.
Pa dobro sad bez sale, ovaj spisak je impozantan u odnosu na to kako se bar na zapadu, vodi kampanja protiv Rusije i kako je ona jos uvek u ratu.evo ih sve đuture
Objavljeno ko sve osim Vučića dolazi na paradu u Moskvu 9. maja
Paradi pobede u Moskvi 9. maja prisustvovaće 29 stranih lidera, rekao je pomoćnik predsednika Rusije. To su lideri Azerbejdžana, Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Tadžikistana, Uzbekistana, Turkmenistana, Abhazije, Brazila, Burkine Faso, Venecuele, Vijetnama, Gvineje Bisau, Egipta, Zimbabvea, Kine, Republike Kongo, Kube, Laosa, Mongolije, Mjanmara, Palestine, Slovačke, Srbije, Papue Nove Gvineje, Etiopije i Južne Osetije.
Laktašenko & Lukašenko lol
S kim si se ti sasto .? S direktorom otpadnih voda u Valjevu ?Dodo,ranjeni Fico,Vuči,predsednik Abhazije...sve moj do mojega taman po meri domaćina
ne bi se sa tobom sastao ni pod raznoS kim si se ti sasto .? S direktorom otpadnih voda u Valjevu ?![]()
1. пријатељLaktašenko & Lukašenko lol
Samo nek tebe ne donosi.Donece hrpu rubalja u RS.![]()
Pati.ne bi se sa tobom sastao ni pod razno