Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.432

Reče čovek koji je zadužio zemlju kao nijedan do sada
A za ništa nije položio račun gde su pare otišle , nego ih još proglasio za državnu tajnu ?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Данска има закон по ком је сваки пољопривредни дужан да 5% свог поседа засади за пчеле.
Ne delim ovaj optimizam od Vukadnovića, manje više isto piše već godinama...
Mi smo pokradeni!!!uvek nađe rešenje da obezbedi glasove ili pokrade tj namesti izbore
Dokazano Smoki, ucenjeni i bugarski vozovi..nisi pratio..Mi smo pokradeni!!!![]()
Čini ti se, krhko je Vučićevo biračko telo. Par većih afera i ti penzosi časkom mogu da promene stavove...Ne delim ovaj optimizam od Vukadnovića, manje više isto piše već godinama...
Ovaj ima svaku polugu vlasti i uvek nađe rešenje da obezbedi glasove ili pokrade tj namesti izbore, često je i kombinacija toga.
Do sada pao je i Šabac pa vi vidite ...
Vladaće znatno duže nego Milošević , tu BiH dodao da posle socijalista i komunista dolaze još gori ljudi poput Vučića .
Bilo je do sada ne par nego desetine afera...ništa!Čini ti se, krhko je Vučićevo biračko telo. Par većih afera i ti penzosi časkom mogu da promene stavove...
Samo im treba dati adekvatnu alternativu poput Žorža Vukadinovića.
A i dosadiće im vremenom sigurno.
Ipak mislim da lako i odjednom može da izgubi podršku.Bilo je do sada ne par nego desetine afera...ništa!
Ni da trepne.
Mi smo pokradeni!!!![]()
Nema opozicija taj budget da im pridje bliže od Vučića...Ipak mislim da lako i odjednom može da izgubi podršku.
Samo je potrebno doći do tih penzionera.
S obzirom koliki je Tramp bio problem za Globalizam bili bi i glupi i naivni da se nisu "osigurali".Jel te i dalje drži utisak , ali to je Amerika, da je bilo lopovluka lako bi dokazao Tramp i njegov tim.
Samo je pitanje ko je krtica. Vuk Drašković je uvek pomagao Miloševiću inače bi isti davno pao.Nema opozicija taj budget da im pridje bliže od Vučića...
Penzosi su postali kao one kurvaje ispod mosta, plati pa se na izborima klati lol