Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek::zcepanje:
krevet.gif

Reče čovek koji je zadužio zemlju kao nijedan do sada
A za ništa nije položio račun gde su pare otišle , nego ih još proglasio za državnu tajnu ?????

Na ogradu N1 ponovo postavljen transparent „Dobrodošli u Luksemburg“​

VESTI Autor:Jelena Mirković04. maj. 202120:35 > 20:5493 komentara

Dan nakon što je obeležen Dan slobode medija, na ogradi oko TV N1, koja gleda na Bulevar heroja sa Košara, ponovo je u utorak u popodnevnim satima okačen transparent na kojem piše "Republika Srbija, doviđenja, N1, dobrodošli u Luksemburg".

Ovo nije prvi put da se zaposleni na TV N1 susreću sa ovakvim i sličnim transparentima, koji su prijavljivani policiji, ali do sada nijedan slučaj nije dobio epilog.

U septembru 2019. godine postavljen je transparent sa istim sadržajem, a u istom periodu pojavili su se i plakati na kojima su pisale identične poruke.

Mesec dana kasnije u dvorište TV N1 ubačeni su i leci na kojima su bile fotografije albanskog premijera Edija Rame i programskog direktora TV N1 Jugoslava Ćosića i autora emisije Pressing, ispod kojih piše „ima neka tajna veza“.
https://rs.n1info.com/vesti/na-ogradu-n1-ponovo-postavljen-transparent-dobrodosli-u-luksemburg/

Vučiću ovo ti narod pamti !!!! Pa za 100 ti deo vaših kradja mogla se izmestiti Valjevska Gračanica !
Zbog čega , zbog čijih interesa ??? Da li je bilo vredno toga ????
Zbog par KW si pljunuo na Crkvu i svetinju !

:(
E0iZr-jWUAAWLN3

Ogromna bruka, greh i zločin. Koliko znam Otac Antonije je održao više stotina litija kao poziv za spas svetinje, ali niko nikada to nije ispratio u tzv. main stream medijima. Tužno je i sramno da smo to dozvolili.

Ne delim ovaj optimizam od Vukadnovića, manje više isto piše već godinama...
Ovaj ima svaku polugu vlasti i uvek nađe rešenje da obezbedi glasove ili pokrade tj namesti izbore, često je i kombinacija toga.

Do sada pao je i Šabac pa vi vidite ...
Vladaće znatno duže nego Milošević , tu BiH dodao da posle socijalista i komunista dolaze još gori ljudi poput Vučića .

Ne delim ovaj optimizam od Vukadnovića, manje više isto piše već godinama...
Ovaj ima svaku polugu vlasti i uvek nađe rešenje da obezbedi glasove ili pokrade tj namesti izbore, često je i kombinacija toga.

Do sada pao je i Šabac pa vi vidite ...
Vladaće znatno duže nego Milošević , tu BiH dodao da posle socijalista i komunista dolaze još gori ljudi poput Vučića .
Čini ti se, krhko je Vučićevo biračko telo. Par većih afera i ti penzosi časkom mogu da promene stavove...
Samo im treba dati adekvatnu alternativu poput Žorža Vukadinovića.
A i dosadiće im vremenom sigurno.

💉 Jel te i dalje drži utisak , ali to je Amerika, da je bilo lopovluka lako bi dokazao Tramp i njegov tim.
S obzirom koliki je Tramp bio problem za Globalizam bili bi i glupi i naivni da se nisu "osigurali".
Sad da li su primenili "osiguranje" je pravo pitanje.
Crvenokosa će reći da jesu maximalno.

Manje-više nije ni bitno. Demokartija je ionako glupost. Prava stvar je Plutokratija.
Znači sistem vladavine koji je opisan u dokumentarcu The Swamp (2020).
Prava stvar.:ok:

Nema opozicija taj budget da im pridje bliže od Vučića...
Penzosi su postali kao one kurvaje ispod mosta, plati pa se na izborima klati lol
Samo je pitanje ko je krtica. Vuk Drašković je uvek pomagao Miloševiću inače bi isti davno pao.
E sad ko je Vuk Drašković u novom DOS je dobro pitanje. Ja sam sumnjao na Đilasa.
I zapamti ko bude kršio koalicije "Zajedno" i ko ne bude hteo sa novim DOS, a ima solidan uticaj taj je Vuk Drašković.
Ja sam jedno vreme sumnjao da je Đilas krtica, ali videćemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back