Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.432
Uporedi ova 2 snimka , ne treba biti puno pametan i imati nedoumice ????![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uporedi ova 2 snimka , ne treba biti puno pametan i imati nedoumice ????![]()
U Cara Dušana tramvaj iskočio iz šina i udario u kuću. Sve su pokvarili, ceo grad, svaki trg, ulicu i šinu.
![]()
Nove šine,nova ulica,sve renovirano...džabe
Nema te sramote koju beogradjani ne mogu mirno ocutati.
Nema te stvari koju Vesić ne ume da syebe
Pa on bi i kliker pokvario![]()
Slucajno....a je li helikopter slucajno pao, a je li avion slucajno pao...a Pancir se slucajno prevrnuo....Izletio iz kruga dvojke
...
Slucajno....
"Niko mi nije tražio snimak iz Doljevca, meni su ga samo prikazali." Ko oni? I zašto tebi?Uporedi ova 2 snimka , ne treba biti puno pametan i imati nedoumice ????![]()
"Niko mi nije tražio snimak iz Doljevca, meni su ga samo prikazali." Ko oni? I zašto tebi?
Е, то је твој проблем!Ribom
Ima kod Palme koliko hoćeš!
Е, то је твој проблем!
Уместо да живиш ПРИРОДНО, да негујеш уравнотеженост, да нешто волиш.. да Хебеш са љубављу..
...ти по целе дане овуда постављаш издркотине и вириш кроз кључаоницу, надајући се да угледаш
голо Палмино пе-ду, да нађаш повод за своју озлојеђеност, док други "трпају", а ти осуђен само на
воајерисање..Није теби лаХко!
![]()
A da led potuce usjeve, jel bi i onda bio kriv gospodin predsjednik Aleksandar Vucic?Izletio iz kruga dvojke
...
Normalno da je za sve kriv AVA da led potuce usjeve, jel bi i onda bio kriv gospodin predsjednik Aleksandar Vucic?
Ne moram odgovoriti, dovoljno te dobro znam, ovo ces napisati - bio bi kriv, zato sto AVtihrist suruje s demonima.
![]()
Као што рекоХ - Није теби лаХко!
Ebem noću u RL , a danju mi je vučić i sva njegova žgadija na repertoaru !
Može mi se ! to mi pričinjava duhovmo zadovoljstvo
Nešto kao tantrički sex , ako si čuo !
Dok ti moraš da dirinčiš i ližeš nečoju goozu za sendvić !
Samo napred !
Zuti sabotirali prugu i tramvaj, a ovamo krivi Vesic i gospodin predsjednik Aleksandar Vucic.Normalno da je za sve kriv AV
Zašto ?
Zato što je postavio Lopova Vesića koji je ne zna ni svinjac da napravi kako treba .
Ali zato zna da krade i puni SNS kasu !
Objasnio !
Djilas ga izbacio iz šinaZuti sabotirali prugu i tramvaj, a ovamo krivi Vesic i gospodin predsjednik Aleksandar Vucic.
A da led potuce usjeve, jel bi i onda bio kriv gospodin predsjednik Aleksandar Vucic?
Ne moram odgovoriti, dovoljno te dobro znam, ovo ces napisati - bio bi kriv, zato sto AVtihrist suruje s demonima.
![]()
Znas i sam da kod mene samo ohole macketine dolaze u obzir.Evo ti nove profilne:
![]()
Pa da, kad suruje s demonima.Djilas ga izbacio iz šina![]()
![]()
![]()
KaHvu i tufaklije za gospodinaКао што рекоХ - Није теби лаХко!![]()
Praćenje inspektora Jovića počelo je mesec dana nakon ubistva Dragoslava Miloradovića, kuma Luke Bojovića u Višnjici, i mesec dana nakon što je Veljko Belivuk oslobođen optužbi za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića izvršenog na šinama u centru Beograda u januaru 2017. godine.