Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uporedi ova 2 snimka , ne treba biti puno pametan i imati nedoumice ???? :dash:
E0M0M10WYAAoKtW

U Cara Dušana tramvaj iskočio iz šina i udario u kuću. Sve su pokvarili, ceo grad, svaki trg, ulicu i šinu.
E0KqoCkXsAEnE7X

Nove šine,nova ulica,sve renovirano...džabe
Nema te sramote koju beogradjani ne mogu mirno ocutati.
Nema te stvari koju Vesić ne ume da syebe
Pa on bi i kliker pokvario :dash:

Izletio iz kruga dvojke ;)

...

Ribom :zkez:
Ima kod Palme koliko hoćeš!
Е, то је твој проблем! ;)
Уместо да живиш ПРИРОДНО, да негујеш уравнотеженост, да нешто волиш.. да Хебеш са љубављу..
...ти по целе дане овуда постављаш издркотине и вириш кроз кључаоницу, надајући се да угледаш
голо Палмино пе-ду, да нађаш повод за своју озлојеђеност, док други "трпају", а ти осуђен само на
воајерисање.. z:lol: Није теби лаХко! :(

Е, то је твој проблем! ;)
Уместо да живиш ПРИРОДНО, да негујеш уравнотеженост, да нешто волиш.. да Хебеш са љубављу..
...ти по целе дане овуда постављаш издркотине и вириш кроз кључаоницу, надајући се да угледаш
голо Палмино пе-ду, да нађаш повод за своју озлојеђеност, док други "трпају", а ти осуђен само на
воајерисање.. z:lol: Није теби лаХко! :(
:mazipsa:
Ebem noću u RL , a danju mi je vučić i sva njegova žgadija na repertoaru !
Može mi se ! to mi pričinjava duhovmo zadovoljstvo
Nešto kao tantrički sex , ako si čuo !
Dok ti moraš da dirinčiš i ližeš nečoju goozu za sendvić !
Samo napred !

A da led potuce usjeve, jel bi i onda bio kriv gospodin predsjednik Aleksandar Vucic?

Ne moram odgovoriti, dovoljno te dobro znam, ovo ces napisati - bio bi kriv, zato sto AVtihrist suruje s demonima.

:mrgreen:
Normalno da je za sve kriv AV
Zašto ?
Zato što je postavio Lopova Vesića koji je ne zna ni svinjac da napravi kako treba .
Ali zato zna da krade i puni SNS kasu !
Objasnio !

:mazipsa:
Ebem noću u RL , a danju mi je vučić i sva njegova žgadija na repertoaru !
Može mi se ! to mi pričinjava duhovmo zadovoljstvo
Nešto kao tantrički sex , ako si čuo !
Dok ti moraš da dirinčiš i ližeš nečoju goozu za sendvić !
Samo napred !
Као што рекоХ - Није теби лаХко! z:lol:

Insajder: Neuobičajeni razlozi za tajno praćenje inspektora Jovića​

VESTI Autor:Insajder30. apr. 202110:331 komentar

BG-STEFANOVIC-PKG-2704-NEN20210427-181245322.mxf_.00_01_21_11.Still001-750x422.jpg
Izvor: N1
Inspektor beogradske policije Dejan Jović, koji je prošle godine pravosnažno oslobođen optužbi za trgovinu uticajem, a ubrzo potom preminuo, prema saznanjima Insajdera, pre hapšenja bio je na merama tajnog nadzora koje su odobrene pod neuobičajenim okolnostima. Jović je praćen i prisluškivan zbog neobrazložene sumnje da će kriminalcima otkriti podatke iz istraga koje je lično vodio.
U naredbi za izvršenje tajnog nadzora, kako piše Insajder, kao sporan naveden je Jovićev sastanak održan 29. maja 2018. godine. Neobično je to što nije utvrđeno ni sa kim se sastao, ni na čiju inicijativu, ali je taj sastanak iskorišćen za primenu mera. Prilikom odobravanja mera, bilo je poznato samo da je sastanak održan na brod-restoranu „Sava“, uz posredovanje vlasnika splava Žarka Pavlovića, poznatijeg kao Žare Vaćko. Šest meseci od početka primene mera nadzora, Jović je uhapšen i tako sklonjen iz policije i iz istraga ubistava u Beogradu koje vodi njegovo odeljenje.
Sa kim se sastao inspektor Jović i na čiju inicijativu ostalo je nepoznato i posle prvih tri meseca praćenja. Međutim, taj sastanak iskorišćen je i kao jedini konkretan razlog da se mera nad inspektorom Jovićem, produži za još 90 dana.
Sektor unutrašnje kontrole je predložio, a sud odobrio mere nadzora nad Jovićem uz obrazloženje da je cilj inicijatora sastanka „pribavljanje saznanja do kojih su došli radnici MUP u istragama ubistava u Beogradu 2018. godine“.
Kako je Sektor unutrašnje kontrole došao do tog zaključka ako su im i inicijator sastanka i Jovićev sagovornik bili i ostali nepoznati, nije objašnjeno, navodi Insajder.
Praćenje inspektora Jovića počelo je mesec dana nakon ubistva Dragoslava Miloradovića, kuma Luke Bojovića u Višnjici, i mesec dana nakon što je Veljko Belivuk oslobođen optužbi za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića izvršenog na šinama u centru Beograda u januaru 2017. godine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back