ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.794
Znam zasto...
TO JE ZATO STO SAM HRVAT!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas ti dobro na sta ja mislim.![]()
U pravu si, eto ga...
...
Ukrali ga Djilas i Solak. Sve se zna.E da, kako su tom Japancu nasli bajs za 30min a meni u osnovnoj kad je neka pijandura maznula Peugeout bajs nisu nasli?!
Pruga Beograd - Severna Makedonija (340 km) koštaće 1,2 milijarde € (EU učestvuje u finansiranju)![]()
![]()
Baš deluje superhepi mora se priznati
Ali zato si morao da potpišeš ugovor za prugu od 1,2 milijarde !
Kaži kolika je bila ponuda kineza ?????
Kina braća žuta i Rusi bratski narod naš...Pruga Beograd - Severna Makedonija (340 km) koštaće 1,2 milijarde € (EU učestvuje u finansiranju)
Pruga Novi Sad - Beograd (86km) koštaće 850 miliona € (Rusi i Kinezi finansiraju)
Da ne govorim o tome koliko je teren za izgradnju jeftiniji u Vojovodini #Kleptomanija
Imate samo pravo jednom da pogadjate !:
Gde su se nadogradili sa cenom i koji im je poslovni partner to dozvolio ????
Gde je bila pamet , nudili nam 90ih članstvo u EU a mi glumili neki suverenizam.Sve nekadašnje komunističke zemlje koje su preskočile iz poljuprivrednih kolhoza u komunizam sad u kapitalizam su nakazne tvorevine .
Znaju samo da kradu i izrabljuju narod do iznemoglosti !
To im je svima zajedničko !
Pruga Beograd - Severna Makedonija (340 km) koštaće 1,2 milijarde € (EU učestvuje u finansiranju)
Pruga Novi Sad - Beograd (86km) koštaće 850 miliona € (Rusi i Kinezi finansiraju)
Da ne govorim o tome koliko je teren za izgradnju jeftiniji u Vojovodini #Kleptomanija
Imate samo pravo jednom da pogadjate !:
Gde su se nadogradili sa cenom i koji im je poslovni partner to dozvolio ????
Očit primer zašto tonemo kao država !!!
Odličan prilog.
Pa prolaziš kroz Makedoniju ideš u Grčku na letovanje...Sto bi neko isao u Skoplje?
niko te ne voliE da, kako su tom Japancu nasli bajs za 30min a meni u osnovnoj kad je neka pijandura maznula Peugeout bajs nisu nasli?!
dole nije javni WC nego metroOdličan prilog.
90ih sve u unistili pa i posle toga a sada idemo u zaduživanje kao blesavi.
Videti npr na šta liči Vukov Spomenik, dodjes dole nema wc-a, nema trafike, apoteke...a sve to bilo projektovano...
Nema kontinuiteta, nema održavanja ..samo pljačka!
Kakvu njusku nosis takav i jesi...