Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nedjeljno jutro glasaca SNS-a:

6D4A8294.jpg

Nedjeljno jutro glasaca Zutih:
homeless-alcoholism-sadness-drunk.jpg
ahahaha

Šta je to Srbin?

Srbin to je deklarativno jedno a praktično drugo

razlika je samo u deklarativnom

pazi ovo

Srbi Četnici - dokle god treba besplatna brada svi moj do mojega, a kad treba kralju da se plati struja...izvini braco moj lijepi treba punim neštA bateriju na telefonu ništa te ne čujem...alo...alo...

Srbin Demokrata - kad treba da se lupa u šerpe zabole ga što je to ista buka poput petardi koje smetaju kučetu i mački. Petarda bar pukne pa bude tušina a ovo bambe bambe pola sata? E, ali kad treba u martu da se kupi karanfil za Zokija e tu nastane težak svrab u predelu oko jaja. Plus puni ljubavi prema Bajdenu koji je i skenjo napred pomenutog, zašto bi Amerika finansirala Spec.Sud sa 999 strana optužnice?

eto to je Srbin

Šta je to Srbin?

Srbin to je deklarativno jedno a praktično drugo

razlika je samo u deklarativnom

pazi ovo

Srbi Četnici - dokle god treba besplatna brada svi moj do mojega, a kad treba kralju da se plati struja...izvini braco moj lijepi treba punim neštA bateriju na telefonu ništa te ne čujem...alo...alo...

Srbin Demokrata - kad treba da se lupa u šerpe zabole ga što je to ista buka poput petardi koje smetaju kučetu i mački. Petarda bar pukne pa bude tušina a ovo bambe bambe pola sata? E, ali kad treba u martu da se kupi karanfil za Zokija e tu nastane težak svrab u predelu oko jaja. Plus puni ljubavi prema Bajdenu koji je i skenjo napred pomenutog, zašto bi Amerika finansirala Spec.Sud sa 999 strana optužnice?

eto to je Srbin
Teško da ima ijedan pravi Srbin, a da je demokrata.

Teško da ima ijedan pravi Srbin, a da je demokrata.
Samo mešanci, svesni svoje nevere, žele da nagrde nas čiste.

Znamo šta je misija DS-a a to nije u korist Srbije (rezultate kratkotrajne vladavine koštaće i praunuke, da te prca stranac u rodjenoj zemlji)

Da ih je Ante Pavelić birao bolje ne bi izabrao - Ante je bar ubijao brzo a ovi uživaju dok skapavaš bez egzistencije jer su te šutnuli na ulicu a zajebavaju sa isplatom po kurton "firmana" pa te jiš izbace sa poseda "jer ne možeš da im platiš" opljačkan. Ali Oavelić he hteo da ostavi jednu trećinu, a ovi nikoga.

Koje je to zlo od ljudi, koji su to bolesni mozgovi...gamad na dve noge...

Poslednja izmena:
Ali Beograd Niš pruga milijardu evra.

Vrhunski.
Meni nije jasno da nismo sposobni da napravimo prugu :eek::dash::dash:
Bolje da su sve vlati investirale u Gošu nego što su krale te sad kao banana država kupujemo sve . vagone , šinem frižidere pegle, Tv aparate, ...............................
Obogaljilili su privredu i industriju , kao i poljuprivredu !
Nije mi jasan taj način vodjenja države
Sve živo uvoziš.
To je nivo afrički nerazvijenih zamalja
Imaš da jedeš sano šta ti nikne na grani !?
Ostalo sve uvoziš .
čemu se nada ovaj narod !
Dajte ijedan proizvod ili industrisku granu u kojoj smo poznati i imamo svoj brend!???????????????

Meni nije jasno da nismo sposobni da napravimo prugu :eek::dash::dash:
Bolje da su sve vlati investirale u Gošu nego što su krale te sad kao banana država kupujemo sve . vagone , šinem frižidere pegle, Tv aparate, ...............................
Obogaljilili su privredu i industriju , kao i poljuprivredu !
Nije mi jasan taj način vodjenja države
Sve živo uvoziš.
To je nivo afrički nerazvijenih zamalja
Imaš da jedeš sano šta ti nikne na grani !?
Ostalo sve uvoziš .
čemu se nada ovaj narod !
Dajte ijedan proizvod ili industrisku granu u kojoj smo poznati i imamo svoj brend!???????????????
Naveo sam na drugoj temi da su prugu brzu do 320kmh radili sami Marokanci u svojoj drzavi inace banana drzava.
Kompozicije su kupili od Francuza , TGV duplexe.
Za nas nemam objasnjenje ... imali smo vrhunske majstore i firme ... a onda nam se desile 90e ... sve ostalo je tuga.

Maroko ljudi ...

Zasto Srbija nece biti ista zemlja zbog jedne pruge?

Jer nema više Tozovca...da zapeva "Ide Mileeee...lajkovackom prugom..."

Pozadina price je verovatno da su mu u Briselu stisli jaja u vezi sa Kineskim investicijama... i rekli: "K nozi robe! Sad ces nama keširati jedan projekat! Odjebi Kineze! Jesi razumeo! Šnel Šnel "

...

Poslednja izmena:
Džukele su puštene sa lanca !!!!

Kakva podmetačina!!! Za retardirane sa jeftinijim kartama!!!
Naslovne strane svinjskih novina će biti sve morbidnije što se budemo približavali totalnom sunovratu ovog režima!
Ez6-46nWQAstkLV

Znači, moguće je i da je Vulin svraćao!? :hahaha::hahaha::dash:

Ez7VJM4WEAYy4Nf
Sta se cudis, nas precednik se bori protiv kriminala u Srbiji. Da je Djilas na vlasti, sada bi kriminal sirio brzinom svetlosti, jer zuti vole i bande da imaju na raspolaganje, kao sto su i oni zuta banda.

Sta se cudis, nas precednik se bori protiv kriminala u Srbiji. Da je Djilas na vlasti, sada bi kriminal sirio brzinom svetlosti, jer zuti vole i bande da imaju na raspolaganje, kao sto su i oni zuta banda.
Kriminal u Srbiji je gotovo zamro. Nema se u zlatnom dobu racuna niko njme baviti, kad se lepo zaradjuje laganim i postenim radom u nekoj od sijaset novootvorenih fabrika za motanje kablova.
Tu i tamo nestane neki bicikl, ali ga nasa policija pronadje u kratkom roku i vrati stvarnom vlasniku.
Ostalo je samo jos da preCednik sredi ove kovid viruse i pocinje dijamantno doba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back