Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.536
pa da se zaglave BosanciBG Metro ima mnogo više smisla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da se zaglave BosanciBG Metro ima mnogo više smisla.
ahahahaNedjeljno jutro glasaca SNS-a:
![]()
Nedjeljno jutro glasaca Zutih:
![]()
Teško da ima ijedan pravi Srbin, a da je demokrata.Šta je to Srbin?
Srbin to je deklarativno jedno a praktično drugo
razlika je samo u deklarativnom
pazi ovo
Srbi Četnici - dokle god treba besplatna brada svi moj do mojega, a kad treba kralju da se plati struja...izvini braco moj lijepi treba punim neštA bateriju na telefonu ništa te ne čujem...alo...alo...
Srbin Demokrata - kad treba da se lupa u šerpe zabole ga što je to ista buka poput petardi koje smetaju kučetu i mački. Petarda bar pukne pa bude tušina a ovo bambe bambe pola sata? E, ali kad treba u martu da se kupi karanfil za Zokija e tu nastane težak svrab u predelu oko jaja. Plus puni ljubavi prema Bajdenu koji je i skenjo napred pomenutog, zašto bi Amerika finansirala Spec.Sud sa 999 strana optužnice?
eto to je Srbin
Samo mešanci, svesni svoje nevere, žele da nagrde nas čiste.Teško da ima ijedan pravi Srbin, a da je demokrata.
Obesmslili su oni voz odavno..
Ma ima sve smisla samo za koga...BG Metro ima mnogo više smisla.
Meni nije jasno da nismo sposobni da napravimo pruguAli Beograd Niš pruga milijardu evra.
Vrhunski.
Tu evidenciju samo ti vodis posto si bot.Rasadnik mrznje otvoren u 06:40.
Znaci danas je Commie dezuran.
Ja jedino pratim mrznju na ovom topicu i vidim da je veliko mordorsko oko sve cesce i cesce budno.Tu evidenciju samo ti vodis posto si bot.
Naveo sam na drugoj temi da su prugu brzu do 320kmh radili sami Marokanci u svojoj drzavi inace banana drzava.Meni nije jasno da nismo sposobni da napravimo prugu
Bolje da su sve vlati investirale u Gošu nego što su krale te sad kao banana država kupujemo sve . vagone , šinem frižidere pegle, Tv aparate, ...............................
Obogaljilili su privredu i industriju , kao i poljuprivredu !
Nije mi jasan taj način vodjenja države
Sve živo uvoziš.
To je nivo afrički nerazvijenih zamalja
Imaš da jedeš sano šta ti nikne na grani !?
Ostalo sve uvoziš .
čemu se nada ovaj narod !
Dajte ijedan proizvod ili industrisku granu u kojoj smo poznati i imamo svoj brend!???????????????
Cinjenice samo , nema mrznje... mrzi on sam sebe i narod Srbije.Ja jedino pratim mrznju na ovom topicu i vidim da je veliko mordorsko oko sve cesce i cesce budno.
"Dokon mozak djavolje igralište "Tu evidenciju samo ti vodis posto si bot.
Zasto Srbija nece biti ista zemlja zbog jedne pruge?
Rasadnik mrznje otvoren u 06:40.
Znaci danas je Commie dezuran.
Ja jedino pratim mrznju na ovom topicu i vidim da je veliko mordorsko oko sve cesce i cesce budno.
Ne verujem da je bila manja ...![]()
![]()
Baš deluje superhepi mora se priznati
Ali zato si morao da potpišeš ugovor za prugu od 1,2 milijarde !
Kaži kolika je bila ponuda kineza ?????
Sta se cudis, nas precednik se bori protiv kriminala u Srbiji. Da je Djilas na vlasti, sada bi kriminal sirio brzinom svetlosti, jer zuti vole i bande da imaju na raspolaganje, kao sto su i oni zuta banda.Džukele su puštene sa lanca !!!!
Kakva podmetačina!!! Za retardirane sa jeftinijim kartama!!!
Naslovne strane svinjskih novina će biti sve morbidnije što se budemo približavali totalnom sunovratu ovog režima!
![]()
Znači, moguće je i da je Vulin svraćao!?
![]()
Kriminal u Srbiji je gotovo zamro. Nema se u zlatnom dobu racuna niko njme baviti, kad se lepo zaradjuje laganim i postenim radom u nekoj od sijaset novootvorenih fabrika za motanje kablova.Sta se cudis, nas precednik se bori protiv kriminala u Srbiji. Da je Djilas na vlasti, sada bi kriminal sirio brzinom svetlosti, jer zuti vole i bande da imaju na raspolaganje, kao sto su i oni zuta banda.