Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ezrq1mJWEAMjUiM

петак, 23. април 2021.
Председник Србије Александар Вучић рекао је за РТС да никада није имао лако и лепо проведено време у Бриселу. Штитимо интересе Србије у не тако лаком времену, каже Вучић.

Немачка снажно подржава дијалог Београда и Приштине под окриљем ЕУ, рекао је председник Александар Вучић након разговора са немачким министром спољних послова Хајком Масом у Београду.
Хајко Мас јуче је рекао да дијалог треба да се настави да је важно да се оствари нормализација односа и да је један елемент тог дијалога и постизања споразума признање Србије, али то није поновио у Београду.
Гостујући у Дневнику РТС-а, председник Александар Вучић је рекао да је то немачка жеља од 2008. и није ништа тајно - они су сви прихватили наратив Приштине.
"Ми морамо да будемо свесни да нам је Немачка један од кључних партнера и морамо да водимо рачуна о свкаој речи. Они ће бити на страни Приштине, исти је случај са САД, нема за нас великих изнменађења", истакао је Вучић.
Рекао је да га брине изјава Османијеве да желе ресетовање дијалога, маштају о тужбама за геноцид и не разумеју да је компромис нешто друго.
Ми ћемо се супротставити борбеношћу, енергијом и да штитимо националне интересе Србије, каже Вучић.
Вучић у недељу путује у Брисел, где га очекују важни разговори са Шарлом Мишелом, Жозепом Борељом, Урсулом Фон дер Лајен.
"Не очекујем притиске већ разговоре о будућности Србије. Очекују нас разговори. Биће то знак поштовања, али морамо да знамо које су кључне земље чланице", подвукао је председник Србије.
Нисам имао лако и лепо проведено врме и Бриселу, то је тешко време за нас, истиче Вучић.
"Штитимо интересе Србије у не тако лаком времену", каже он.
Сматра да су наредно дани важни, Брисел и наставак дијалога су "страховито важни".

"Нисам се изјашњавао о Драгану Марковићу Палми, јер мислим да то није посао за политику. У питању су сувише тешке оптужбе и Марковић је у праву - неко ће због свега морати да иде у затвор", рекао је гостујући на РТС-у председник Србије, Александар Вучић.

петак, 23. април 2021.
Председник Србије Александар Вучић рекао је за РТС да никада није имао лако и лепо проведено време у Бриселу. Штитимо интересе Србије у не тако лаком времену, каже Вучић.

Немачка снажно подржава дијалог Београда и Приштине под окриљем ЕУ, рекао је председник Александар Вучић након разговора са немачким министром спољних послова Хајком Масом у Београду.
Хајко Мас јуче је рекао да дијалог треба да се настави да је важно да се оствари нормализација односа и да је један елемент тог дијалога и постизања споразума признање Србије, али то није поновио у Београду.
Гостујући у Дневнику РТС-а, председник Александар Вучић је рекао да је то немачка жеља од 2008. и није ништа тајно - они су сви прихватили наратив Приштине.
"Ми морамо да будемо свесни да нам је Немачка један од кључних партнера и морамо да водимо рачуна о свкаој речи. Они ће бити на страни Приштине, исти је случај са САД, нема за нас великих изнменађења", истакао је Вучић.
Рекао је да га брине изјава Османијеве да желе ресетовање дијалога, маштају о тужбама за геноцид и не разумеју да је компромис нешто друго.
Ми ћемо се супротставити борбеношћу, енергијом и да штитимо националне интересе Србије, каже Вучић.
Вучић у недељу путује у Брисел, где га очекују важни разговори са Шарлом Мишелом, Жозепом Борељом, Урсулом Фон дер Лајен.
"Не очекујем притиске већ разговоре о будућности Србије. Очекују нас разговори. Биће то знак поштовања, али морамо да знамо које су кључне земље чланице", подвукао је председник Србије.
Нисам имао лако и лепо проведено врме и Бриселу, то је тешко време за нас, истиче Вучић.
"Штитимо интересе Србије у не тако лаком времену", каже он.
Сматра да су наредно дани важни, Брисел и наставак дијалога су "страховито важни".

"Нисам се изјашњавао о Драгану Марковићу Палми, јер мислим да то није посао за политику. У питању су сувише тешке оптужбе и Марковић је у праву - неко ће због свега морати да иде у затвор", рекао је гостујући на РТС-у председник Србије, Александар Вучић.

Policija po nalogu izvršitelja izbacila iz kuće porodicu ratnog heroja sa Košara (VIDEO)

Klix Info
28 марта, 2021

Novi načelnik Policijske stanice u Aranđelovcu je Goran Mihailović, jedan od najkontraverznijih pripadnika MUP-a u Šumadiji.
Široj javnosti poznat je po tome što je zdušno pomagao privatnom izvršitelju Vidoju Stojkoviću prilikom nedavnog iseljenja porodice ratnog heroja sa Kosmeta Gradomira Jašovića. Tom prilikom preko 50 policajaca u potresnim scenama (pogledajte video priloge) izbacili su na ulicu porodicu Jašović i njegove roditelje stare 84 i 92 godine, kćerku studenta državnog fakulteta i suprugu. Gradimira, teškog šećeraša policija je – vezanog lisicama peške sprovela do stanice- kao da je poslednji kriminalac. Scene su potresle čitavu srpsku javnost.
Na snimcima Mihailoviću građani jasno dobacuju da je „kockar i da duguje pare po Aranđelovcu“.
Porodica Jašović je i dalje na ulici i snalaze se kao podstanari.

Za izbor Mihailovića, kako saznajemo lobirao je narodni poslanik Mikica Milojević, za koga je opštepozanto da je i sam- kockar!
Osim toga, Mihialović je predsednik Košarkaškog kluba „Šumadija“ čiji je galvni sponzor Božidar Petković- Petko, preko svoje kompanije „Peštan“.
Nećak poslanika Milojevića je u maju prošle godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću opštinskim vozilom u pola dva ujutru.
Petković je kupio ovdešnje državno preduzeće „FEP“ za 800 hiljada evra iz stečaja. Samo na prodaji starog gvožđa i sekundarnim sirovinama Petković je zaradio je 2,2 miliona evra. Ostala mu je preko 50 hektara industrijskog zemljišta, zgrada, dva jezera…
Ovu „privatizaciju“ policija nikada nije istražila.

Evo stavljaju kamen preko asfalta i peska :eek::dash:

Jedino ako nije pesak izmešan sa nekim vezujućim vodotprnim materijalom , ima SIKA takve stvari !??
Ezp57U7XIAAOo43

Kakavo neznanje i neiskustvo
Stavljati ovo preko asfalta Podloga mora da bude vodopropusna Inače će voda da opere pesak Ne mogu da zamislim na šta će to da liči za par godina ????
Zapamtite ovaj post

EzuOE9GXoAIYyo9

Poslednja izmena:
Načelnik Generalštaba Voske Srbije general Milan Mojsilović izjavio je da se artiljerijsko-raketni sistem PVO "Pancir S1", nabavljen iz Rusije, ne bi prevrnuo da je stajao u hangaru???
Najbolje da ga držite u podrumu

EzqA5CZX0AcI6y1

Mene strah ovako intelegentnih generala:sad2::sad2::sad2: ili nam poručuje da je priča ista kao sa helikopterom , da je raketni sistem prebacivan radi nečijeg slikanja i samoreklame ????

Stepa Stepanovic se u grobu prevrće.

Kako može da bude završeno suđenje za ubistvo Stanike Gligorijević bez dokaza? Šta sad, zaboravljamo dva ključna minuta?:eek::rtfm: Kako može adv. Prelević, da izjavi: Veoma sam zadovoljan presudom? A do juče govorio - dokazi se kriju i osumnjičeni ne zna činjenice...

Zadovoljan sa strane branioca i naplate !
Sa starne pravde i sudstva ovo je običn farsa !
Čovek trocifrene kilaže spava na zadnjem sedištu u trenutku udara pri brzini od 93 km/h. Od siline udarca nesvesna masa od 100+kg nekako završava na prednjem sedištu. epilog - prelom butne kosti, glava čitava Ajde što su snimak sakrili, oni su i prirodne zakonitosti prevarili!

Ulaganje se isplatilo: Ziđin našao 340.000 tona bakra i 12 tona zlata​

Bor -- Kompanija Srbija Ziđin koper je prošle godine u geološka istraživanja uložila oko 5,55 miliona američkih dolara.

IZVOR: B92 PETAK, 23.04.2021. | 12:24 -> 14:53
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?dd=23&mm=04&nav_id=1847429&yyyy=2021

И сад мени неко да објасни зашто Србија није могла да уложи 5,5 милиона евра да се испита налазиште, него ће сав овај бакар и злато да заврши у Кини, а нама ће ићи рудна рента од 3-4%?...:dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back