Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.458
Хрватски колумниста по други пут за пола године збуњен пред призором средњевековног владара, као да никада нису видели
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo cekam da netko jednom na ovoj temi ostavi upis u 3 ujutro, tzv. gluho doba noci ili sto bi rekli u filmu "Emily Rose", demonsko vrijeme.
Bas me zanima do koliko ce tu veceras Branko dezurati i tko ce se probuditi prvi da na vrata rasadnika mrznje stavi natpis - OTVORENO
Tako je na indexovom forumu radio Borna ustasa pa mu Deda napisao:To je zato sto AVrhovni demon belzebub po sopstvenoj izjavi gotovo i ne spava....
Samo gleda Zadrugu...i smislja sta novo da napakosti...
...
Vi ko za Yuru da radite...Tako je na indexovom forumu radio Borna ustasa pa mu Deda napisao:
Radni dan pocinje u sest ujutro, namazes cmar mascu protiv hemoroida i teraj ceo dan za tastaturom.
Ili kada je mene jednom napao pa napisao - od jutros ustasa Cvarak gnoji po indexu. usrao se i pelene ne menja.
Mene je bezveze napao zato sto mu je bilo dosadno, ali Borna ustasa mu je stalno bio na tapeti.Vi ko za Yuru da radite...![]()
Јадна З.Доловац која поред кућних и домаћих послова, мора још да разврстава тужиоце на подобне и неподобне, а у овој замршеној ситуацији не сме да прави грешке......могу бити фаталне.....?!?Simonović Grocka “obećao” tužiocu posle prvostepene presude za paljenje kuće novinara da više neće raditi svoj posao. Tužilac skinut s predmeta. Ličnom odlukom Zage Dolovac. Jer, Simonović što obeća, to i ispuni. Poznato.
Slatkoca zivota u Srbistanu....Jedan od najunosnijih poslova u Srbiji je posao javnih izvršitelja.Svako od njih 236 na mesečnom nivou inkasiraju između 10.000 i 40.000 evra.Zato mogu da plaćaju obezbeđenje,parapoliciju i zvanične organe reda.Da bi radili ovako na granici krimin. moraju biti u dosluhu sa SNS.
![]()
![]()
![]()
Uz dobro vladanje, eto njega za godinu ili 15 meseci napolju. I to je to, toliko vredi ubistvo kao posledica manijakalne vožnje. Dabome, sve i da poverujemo da je vozio ovaj, a ne Babić...