Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Covece koliko se tebi srce cepa zbog kritike vlasti lepo i meni zao !
Pa ti si cista emocija :rida:

Vlast i jeste da se kritikuje i da joj opozicija dahce za vratom , to je jedina garancija da ce raditi ispravno i u interesu naroda .
Kod jednopartiskih sistema i centralistickih vlasti dobijas ovo sto danas imas u Srbiji
Pljacke, neresena ubistva , raslojavanje stanovnistva i totalni gubitak svih funkcija drzave .
A kako se to zove ????
Ja mislim da je Jugoslav svet covek i najvece gresnike medju nama opravdava ,to su odlike svetih ljudi.

U Srbiji jedino gospodin predsjednik Aleksandar Vucic i njegova napredna stranka imaju snage da kazu - AAAJJJJMMMMOOOO!!!!
giphy-1.webp
pravi hriscanin :obozavam: :zkez:
Rasplaka me :rida: :rida: :rida:

Rasturena svadba sa 100 gostiju u Beogradu, svi kažnjeni​

© Foto : pixabay/ZERIG / 27 zdjęć
ŽIVOT
11:59 12.04.2021Preuzmite kraći link
11023
Pratite nas
Komunalna milicija u subotu rasterala je oko 100 ljudi koji su se okupili na svadbi u hali jednog tržnog centra u Beogradu. Tom prilikom, sve zvanice kažnjenje su sa 5.000 dinara, kaže Ranko Šekularac, rukovodilac Sektora za unutrašnju kontrolu Komunalne milicije.
"Oko stotinak ljudi zatečeno je u hali u subotu uveče, a svi su, kao fizička lica, kažnjeni sa po 5.000 dinara. I MUP je tu preuzeo odgovornost. Mislim da je i krivična prijava podneta protiv odgovornog lica u ovom slučaju, odnosno organizatora događaja, tj. svadbe" navodi Šekularac.

giphy-1.webp
pravi hriscanin :obozavam: :zkez:
Rasplaka me :rida: :rida: :rida:
Istini za volju, moji zadnji trip bio je snazno nadahnut nekakvim krscanskim misticizmom, sjecam se da nisam sjedio u tami vec slusao ovaj chant, a Kramskoiev Isus iz pozadine kao da je ozivio i pogledao me.
Ne prijekorno, ne blago, vec ozbiljno:

U tom trenutku osjetio sam prisutnost neceg toliko velikog, mocnog i beskrajnog, da sam se pozelio zavuci u misju rupu.
Ne iz straha, vec iz strahopostovanja.
Kao da sam osjeti blizinu vise Sile koja je iznad nas.

Mislim da takva jedna dobra Sila bdije nad Vucicem, sjeti se kako je prosle godine zavrsio na VMA, pa nitko glavu ne bi izvukao da je bio u stanju kao on, ali ta sila koja bdije nad svima nama odlucila je da njegova misija na ovom svijetu jos nije zavrsila.

Istini za volju, moji zadnji trip bio je snazno nadahnut nekakvim krscanskim misticizmom, sjecam se da nisam sjedio u tami vec slusao ovaj chant, a Kramskoiev Isus iz pozadine kao da je ozivio i pogledao me.
Ne prijekorno, ne blago, vec ozbiljno:

U tom trenutku osjetio sam prisutnost neceg toliko velikog, mocnog i beskrajnog, da sam se pozelio zavuci u misju rupu.
Ne iz straha, vec iz strahopostovanja.
Kao da sam osjeti blizinu vise Sile koja je iznad nas.

Mislim da takva jedna dobra Sila bdije nad Vucicem, sjeti se kako je prosle godine zavrsio na VMA, pa nitko glavu ne bi izvukao da je bio u stanju kao on, ali ta sila koja bdije nad svima nama odlucila je da njegova misija na ovom svijetu jos nije zavrsila.
Amein :pop2: :malav:

:zkez:

Palma 2019 godine pravio seljanu u Paraliji...sa harmonikšom u plićaku...2020 ga zajebala korona...ali se 2021 vraća još jači uz pojačanje malog glodara Đanija...i tako AIR Srbija postaje privatna prćija bahate seljane Palme..najbitnije imati svog nacionalnog prevoznika...zar ne?:fdlan::dash:

NEMA GEJ BRAKOVA U RUSIJI: Putin potpisao amandman kojima se zabranjuje istopolna zajednica​

2453247_w-56581505-putin_ls.jpg

Definisanje braka kao zajednice samo muškaraca i žena deo je grupe ustavnih reformi koje su Rusi izglasali 1. jula 2020. Od paketa koji podržava gotovo 78 odsto Rusa, najpoznatija odredba omogućava Putinu da se kandiduje za još dve šestogodišnji predsednički mandati.2036. vlada Rusijom. U istom paketu ustavnih promena Putin je dobio doživotni imunitet od krivičnog gonjenja.

Putin je 5. aprila zvanično potpisao ustavne amandmane i dozvolio im da stupe na snagu.

Istopolni brakovi su već ilegalni u Rusiji, tako da nova formulacija u Ustavu to dalje utvrđuje i još više otežava istopolnim parovima da ikada dobiju priliku za ravnopravnost sa heteroseksualnim parovima.

To takođe znači da LGBT osobe neće moći da usvoje decu.

Ova kokoš je placena narodnim parama da bi pišala i srala po tom istom narodu !

Полако почиње последња фаза распадања наказног система у којој ће једина обавеза и џиберке и свих осталих разбојника бити правдање и одбрана лика и дела једног помахниталог лудака. После ове фазе више неће постојати никакав организовани систем већ само метеж пацова и општи хаос

KOLUMNE

Dejan Bulatović
12. 04. 2021.10:381

Vlast primorava poljoprivrednike da pravdu traže na ulici​

Da problemi poljoprivrednika nisu „samo“ problemi ratara, zemljoradnika, pčelara, svinjara i voćara, već problemi zbog kojih čitava zemlja može da oskudeva u proizvodnji zdrave domaće hrane, pa samim tim bude primorana da uvozi robu sumnjivog kvaliteta, nažalost, naše, ali i vlasti u regionu nisu toga svesne.
Zato, kao čovek koji se bavi stočarstvom i ratarstvom neprekidno ukazujem upravo na probleme koje vlasti izazivaju poljoprivrednicima, a da u tome svakako nisam usamljen, svedoči i poslednje okupljanje poljoprivrednih proizvođača iz cele Republike Srpske i Bosne i Hercegovine u Bijeljini, kojima sam odlučio da dam podršku, jer nije važno da li je problem u poljoprivredi tamo ili ovde, važno je kako se taj problem može rešiti.

U zajedničkoj Konferenciji za medije koju sam imao sa Savom Bakajlićem, predsednikom Udruženja poljoprivrednika Semberije, Majevice i Podrinja, koji je ujedno i član Upravnog odbora Udruženja poljoprivrednika Bosne i Hercegovine, ali i sa ostalim predstavnicima svih udruženja, konstatovali smo da od zahteva da države prepoznaju važnost toga da stanu iza svojih poljoprivrednih proizvođača i podrže ih jasno definisanim propisima i uredbama kojima će im biti omogućeno da od onog što rade mogu pošteno i da žive, se ne može i ne sme odustati. Iz tog razloga su najavili veliki protest, koji će podrazumevati blokadu graničnih prelaza, kao svoj naredni korak u ovoj borbi.
https://direktno.rs/kolumne/346086/dejan-bulatovic-srbija-poljoprivreda-proizvodnja.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back