Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tepić: Ako žena hoće posao u Jagodini, dobije "telefon za druženje")

Svaka žena u Jagodini koja bi da se zaposli u javnom sektoru, dobija "telefon za druženje" i od toga kako se "druži" zavisi joj posao... u stanovima, zgradama koji samo tome služe! - izjavila je sinoć u "Utisku nedelje" Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, i tako najavila novi skandal unutar vlasti.

....!

EytvTTJWEAQn8zf

Obustavio Vucic radove posto je provaljen !!!:think:

iskreno ona je i rekla istinu.
i ti u kuci tek kad si obucen i sit razmisljas o renoviranju :D
ali je rekla i potvrdila da zemlja uopste ne ide dobro kako nam car svaki dan govori preko televizije jer da idemo dobro mi bi se i bavili sad ekologijom...samo ljudi ne umeju da citaju izmedju redova.
Zasto onda ne kaze kolika je tek beda u Srbiji ?
Cemu lazi da smo tigar da vidimo da li moze jos neku istinu da kaze :kafaz:

iskreno ona je i rekla istinu.
i ti u kuci tek kad si obucen i sit razmisljas o renoviranju :D
ali je rekla i potvrdila da zemlja uopste ne ide dobro kako nam car svaki dan govori preko televizije jer da idemo dobro mi bi se i bavili sad ekologijom...samo ljudi ne umeju da citaju izmedju redova.
Idi to objasni onim jadnicima sto rade za 250-300 E , a takvih je 60%
Objasni im da su sretni i dokoni samo to jos uvek ne znaju !!! i zato mogu drage volje da se bave ekologijiom !

Idi to objasni onim jadnicima sto rade za 250-300 E , a takvih je 60%
Objasni im da su sretni i dokoni samo to ne znaju !!! i zato razmisljaju o ekologiji !
Fora izgleda da svi ucute a ti jadni ljudi da prodaju zivot i zdravlje za crkavicu.
O tome je rec ...
Ne moze gladan da misli o ekologiji , cuj to sad.
Ne treba nam neprijatelj uopste.

Ceo dnevnik u 19:30 onda je urlala neke nebuloze ... ej koliko su oni uplaseni od pobunjenih gradjana.
Oni se plase gradjana posto znaju svoja prava.

Fora izgleda da svi ucute a ti jadni ljudi da prodaju zivot i zdravlje za crkavicu.
O tome je rec ...
Ne moze gladan da misli o ekologiji , cuj to sad.
Ne treba nam neprijatelj uopste.

Ceo dnevnik u 19:30 onda je urlala neke nebuloze ... ej koliko su oni uplaseni od pobunjenih gradjana.
Oni se plase gradjana posto znaju svoja prava.
Po onom sistemu : " Ja ti nasao posao , a ti hoces jos i neke pare " :dash:

Mislim da bi mogao biti malo manje kritican prema vladajucoj stranci, ali ima u njemu dosta ozbiljnosti.
Covece koliko se tebi srce cepa zbog kritike vlasti lepo i meni zao !
Pa ti si cista emocija :rida:

Vlast i jeste da se kritikuje i da joj opozicija dahce za vratom , to je jedina garancija da ce raditi ispravno i u interesu naroda .
Kod jednopartiskih sistema i centralistickih vlasti dobijas ovo sto danas imas u Srbiji
Pljacke, neresena ubistva , raslojavanje stanovnistva i totalni gubitak svih funkcija drzave .
A kako se to zove ????

Ali stvar je bas u tome da je SNS u sluzbi gradjana.
Znaci gradjani su ti koji odlucuju o stanju u drzavi, a gospodin predsjednik Aleksandar Vucic samo sprovodi njihovu volju.
Brine on itekako ,al za njihovu decu ,sve ih ponatrpase u Skupstini.
Ti ne zivis u Srbiji pa uopste ne znas kakvo je stanje ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back