Pitao nije. Ne podrzavam nikog jer svi rade za istog gazdu.Samo te je pitao da li podrzavas SRSNS listu ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao nije. Ne podrzavam nikog jer svi rade za istog gazdu.Samo te je pitao da li podrzavas SRSNS listu ...
To jeste i nazadnjacki narativ.Pitao nije. Ne podrzavam nikog jer svi rade za istog gazdu.
Za Vučića niko nije rekao da je pragmatičan,on to govori sam za sebe,poistovecujuci se sa pok.Zoranom Djindjicem.![]()
![]()
Neka prica ko sta hoce ! Ali sam uvek tvrdio da se unutrasnja lepota i duhovnost preslikavaju na lice coveka Ocit primer
Ta gnjecavost i rastegljivost karaktera je evidentna na Vucicu.
Nisam voleo ni Djindjica ili ga nisam tada shvatio za ozbiljno !?
Pogresio sam !
Sad sa ove vremenske distance , kad pogledam kakva je gamad i koje su hijene dosle na vlast posle njega vidim da je napravljena greska !
Djindjic i Kostunica su drzavnici i kultura za Vucica i njegovu vladu poltrona i fikusa
Izgleda da smo propustili zadnji voz da budemo normalna i pravno uredjenja drzava !!!!![]()
Ladno mu psihopata plaća i kupuje stanove da je progoni , ovo je prevrsilo svaku meru ...
A tek Miskovic.Jeste li provalili da se više ne pominje Kokeza i 640 miliona €.???
Pa miskovicu jos omogucili da kupi Sava centar po ceni stana kao u PinosaviA tek Miskovic.
Vodi ga kucisto je vise kleveta i lazi,
vucic nam je miliji i drazi
Palo pomirenje.Pa miskovicu jos omogucili da kupi Sava centar po ceni stana kao u Pinosavi