Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
A dobro , ti mislis da su uzivo lepsi...Pogledaj osvjetljenje, to nije jedan fotoaparat usliko![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dobro , ti mislis da su uzivo lepsi...Pogledaj osvjetljenje, to nije jedan fotoaparat usliko![]()
Boze sacuvajA dobro , ti mislis da su uzivo lepsi...
Kao neki kolazBoze sacuvaj, ocu rec da da je ta slika nastala iz dvije slike, samo dobro ukompovana...
![]()
Upravo...tako, pogledaj svjetlo na tupku pa na glupku. Fali detalja, obojica u crnim majicama da se slika bolje stopi. Studijska slika nije !Kao neki kolaz![]()
Ali ne kapiras poentu te montaze ...Upravo...tako, pogledaj svjetlo na tupku pa na glupku. Fali detalja, obojica u crnim majicama da se slika bolje stopi. Studijska slika nije !
Upravo to i mislim....Tatko je naknadno ubacen, kao da su skupa, najvjerojatnije slikano u nekom klubuAli ne kapiras poentu te montaze ...
Mali Danilo se fotkao sa svim huliganima koje mu danas tata hapsi a red je i da uhapsi i sam sebe uskoro.
A da li ti imas neke veze sa frankom , clanom ovog foruma ...Upravo to i mislim....Tatko je naknadno ubacen, kao da su skupa, najvjerojatnije slikano u nekom klubu![]()
Koliko sam skonto Franak je kao u ZürichuA da li ti imas neke veze sa frankom , clanom ovog foruma ...
Mislim pise ti ch , da niste komsije ?!
Opravdavaš predsednika i kopile mu?Mislim da je fotomontaza![]()
Slikano sa kamerom sa kompa pa zbog ugla snimanja vidi se !Jel realno da ovako debilno izgledaju?
Još kao mlad pokazivao je elokvenciju.
Prvo su Aleksandru zabranili reklamu u kojoj maloj djecici daje obecanje da ce im vratiti tate koje su na radu u Njemackoj, sada bi jos zabranjivali ispunjenje djecjih zelja cija su srca izgarala da predsjedniku za rodjendan otpjevaju pjesmu.
Pa ne bi li nam svima djecje zelje trebale biti prioritet?
Boskic nisam za tebe ali neka si im reko,svi se prave blesavi a sve su znali.Da Nevolja nije isamaro Danila njega ni danas dan ne bi niko diro.
Ne znam ko je bio predsednik u njihovo vremeZemlja jednog Jovana Dučića, Cvijića, Iva Andrića, Borislava Pekića, Dobrice Ćosića, Miloša Crnjanskog i tolikih drugih intelektualnih veličina da dozvoli ovo je užasan civilizacijski sunovrat. Iskreno me pogađa što je tako, ali tako je.
Trećerazredni glumac, drugorazredni političar i prvorazredna hulja. E to smo sinoć mogli da vidimo na obraćanju za šestorazrednu raju.
A pokušao je, najpre, da bude novinar, i to čak – objektivan, pa pominje „naše jade”, ali jadi su, očigledno, samo njegovi i – mora se reći – banalni. I umesto da nam pokaže da su Vučić i Srbija, kako u dosnimljenom delu navodi „generatori problema u regionu“, on se žali na okolnosti, te javljeno mu je kasno, te nije imao napisana pitanja „na papiru“ (kao da ih je Vučić imao), te pitaće drugi put... A i ono što je pitao, nikako da postigne cilj – „srpski svet“ nije zazvučao dramatično kao „Velika Srbija“ („manite me tih vaših geometrijskih figura“)… Pokazao je, zapravo, ne samo da nije dorastao sagovorniku, nego da mu sagovornik i nije bio potreban, intervju je samo povod da ispriča svoju priču – od 37 minuta, koliko emisija traje, više od 10 je njegov (dosnimljeni) monolog!I novinar Fejsa je sačekao da Vučić ode, a onda seo i dosnimio uvod u kome je izlio sav svoj bes, mržnju, frustraciju… Sve što nije mogao (umeo) da kaže – malo mu je veli, bilo pola sata - izrecitovao je u uvodu! Šta li bi tek propustio da pita da je imao sat ili više, koliko je tražio.
„Gorak ukus sramote, blam, šok, neverica, stid, sram, bruka, poniženje, skandal“… To je Hadžifejzovićeva definicija Vučićevog postupka (doniranja vakcina), a zapravo je to definicija ovog neprofesionalnog intervjua i novinarstva u kome se, između ostalog, kaže da je novinar „prozvao“ sagovornika!Ipak, vrhunac svega je onih deset minuta pravdanja što nije „napao i ubio Vučića“, rečima, naravno. A mogao je, kaže. Samo je, eto, bio fini jer se boji da će tako propustiti priliku da naknadno dobije odgovore na pitanja koja nije postavio! „Ništa ja njega nisam pitao ono što bih ga pitao”.