Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.453
Zvanični javni dug Srbije je po prvi put u istoriji prešao 28 milijarde evra i na jučerašnji dan iznosi oko 28,6 milijardi evra (uključujući i negarantovani dug lokala).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali kako to objasniti sendvicarima i zatucanoj zgadiji koja sedi pored TV kao ispred ikonostasa dok ovaj balavi, balavi, balavi..................Sada je svima jasno da Vučićeva Srbija u stvari služi kao eksperiment za sve...kaže mi drug iz Švajcarske pa zar vi stvarno verujete da je Srbija bolja od švajcarske ili bilo koje druge zemlje u evropi po bilo čemu...svi nam se smeju purstili su sve žive vakcine u srbiji i ispitane i neispitane da se daju građaima a ovi iz Eu gledaju i smeju nam se...najgore od svega toga što ima ljudi koji veruju vučiću i medijima kako je srbija najbolja u evropi po mnogo čemua u stvari je obrnuto i svi nam se smeju ove statistike o kojima govori kako smo najbolji u ovome u onome služe samo da se zamajava narod i zaluđuje dodatno jer svi znamo da statistika upravp tpme i služi i da većina naroda radi za minimalaca plate i penzije u javnom sektoru se eštački povećavaju i daju besomučnim zaduživanjem države...ne smem ni da pomislim koliko smo dužni
"Vučić: Ja sam lično posetio porodicu Stanike Gligorijević, zamolio čoveka i rekao mu - ne preporučujem da gledate snimak" :celoj naciji na 12 televizija u prajm tajmu pokazuje obezglavljena tela:![]()
čitav svet šokiran činjenicom da je sve zatvorio za vikend kako bi u subotu uveče uživo pričao na 12 televizija istovremeno.
Branko ako to ne mozes da objasnis zatucanim i nepismenima gde su institucije drzave?Ko stiti narod i drzavu?
Ali kako to objasniti sendvicarima i zatucanoj zgadiji koja sedi pored TV kao ispred ikonostasa dok ovaj balavi, balavi, balavi..................
Jasno je to normalnim ljudima vec zadnjih 5-6 godina koji frastove dobijamo objasnjavajuci koliko je on zlo !
To su do juce bili Danilovi drugari sa kojima se druzio.Kažu razbijen je klan. Razbijena je samo klanica, a klan se umio i nastavio da postoji.
Ovo nije drzava !Branko ako to ne mozes da objasnis zatucanim i nepismenima gde su institucije drzave?Ko stiti narod i drzavu?
Javna kuca gde dominira makro sa svojim kurvicama.Ovo nije drzava !
Ovo je prcija jedne grupe sizoidnih i nastranih likova koji su dosli na vlast kradjom i politicki nepismenim glasacima ciji je IQ na nivou kisne gliste !
Kao da nisu znali AV jos dok je pljuvao sa skupstinske govornice kad je bio Seseljeva dzukela pustena sa lanca !
Ovo nema ni u Tunguziji.Smucila mi se ova drzava i narod stvarno razmisljam da pobegnem negde.Ali stvarno.U bilo kojoj pravnoj državi je nezamislivo da njen predsednik lično iznosi detalje istrage pre podignite optužnice na televizijama sa nac. frekvencijom dok nadležni tužilac ćuti pred njim kao zaliven. Vučić je sinoć ovim činom PREUZEO FUNKCIJU TUŽIOCA.
Ili pomogao da se ne moze podici optuznica !?????
![]()
čitav svet šokiran činjenicom da je sve zatvorio za vikend kako bi u subotu uveče uživo pričao na 12 televizija istovremeno.
Ovo nema ni u Tunguziji.Smucila mi se ova drzava i narod stvarno razmisljam da pobegnem negde.Ali stvarno.