Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Državno tužilaštvo je upozorilo predsednika da ne može sam da deli vakcine drugim zemljama, naložilo da se sa tom praksom prestane i najavilo da će ispitati legalnost takvih predsednikovih aktivnosti. Zanimljiva vest iz .. Izraela.

Mene zanima da li su ovome nasem buzdovanu "susedi " trazili vakcinu ili on sam daje u nudi kako bi se qrcio , kako je sposoban da ih nabavi ???????

:eek::eek::eek::eek: Skadarlija !
Ovaj skot nas pravi budalama !!!!! Ko ce da hoda po ovome ????
EvooABKXcAUaIYj

Staru Kaldrmu su zaista bili prodali prilikom prve restauracije Skadarlije, i to nekom gradu u evropi koji ju je upotrebio za rekonstrukciju neke istorijske ulice.:eek::mafijas:

Познати Бенковацки камен !
Могу и Бехатон плоце да ставе
Али ради се о томе сто је Скадарлија културни споменик и ту се могу радити само рестаурације , али овај селјак Весиц копа и ровари ста хоце
Треба се наци аутентицна калдрма !
Па сто нису Мостарци избетонирали нови мост , него су вадили делове из реке и поново врацали на место !!!
Ко це да заустави тог стетоцину !!!:per: Унисти пола Београда

Познати Бенковацки камен !
Могу и Бехатон плоце да ставе
Али ради се о томе сто је Скадарлија културни споменик и ту се могу радити само рестаурације , али овај селјак Весиц копа и ровари ста хоце
Kako koja vlast dodje rusi i gradi po svom ukusu,gde su ljudi od struke zar nama takvih u Beogradu kad se nesta uradi da to bude lepo i dugotrajno.

Kako koja vlast dodje rusi i gradi po svom ukusu,gde su ljudi od struke zar nama takvih u Beogradu kad se nesta uradi da to bude lepo i dugotrajno.
Pa u tome je problem sto se seljak dohvatio funkcije i umislio da je neki Q...
Takve stvari se rade uz pomoc kustosa, istoricara i profesionalnih restautera !
Pa on je sebi uvrteo u glavu i da je knjizevnik :dash:
Pa vidis kakav im je sef , svi su takvi oko njega !!!!!!!!!!!!!

:eek::eek::eek::eek: Skadarlija !
Ovaj skot nas pravi budalama !!!!! Ko ce da hoda po ovome ????
EvooABKXcAUaIYj

Staru Kaldrmu su zaista bili prodali prilikom prve restauracije Skadarlije, i to nekom gradu u evropi koji ju je upotrebio za rekonstrukciju neke istorijske ulice.:eek::mafijas:

Čikago razmatra sudbinu spomenika Ivana Meštrovića
KULTURA Autor:nova.rs, Jutarnji list, N1 Beograd04. mar. 202118:277 komentara
Podeli:

shutterstock_1885123528-750x501.jpg
Shuttestock
Spomenik Ivana Meštrovića u Čikagu "Kopljanik i strelac" na listi je spomenika u tom gradu čiju sudbinu razmatra stručna komisija, navodi "Chicago Monuments Project". Ovo delo Ivana Meštrovića na meti kritike našlo se, po pisanju “Chicago Monuments Project”, zbog “romantizovanog i redukovanog prikaza Indijanaca”, pa će biti među četrdesetak spomenika u Čikagu “o kojima je potrebna rasprava”.
...........................................................
Da li vidis Vesicu seljacino kako to rade civilizovane zemlje kad je u pitanju kulturno nasledje !!!!

Državno tužilaštvo je upozorilo predsednika da ne može sam da deli vakcine drugim zemljama, naložilo da se sa tom praksom prestane i najavilo da će ispitati legalnost takvih predsednikovih aktivnosti. Zanimljiva vest iz .. Izraela.

Mene zanima da li su ovome nasem buzdovanu "susedi " trazili vakcinu ili on sam daje u nudi kako bi se qrcio , kako je sposoban da ih nabavi ???????
Oće budaletina da ga Srbi i ostali u regionu zapamte ko velikog neimara, humanistu, da nam je doveo velike investitore (trovače vode i vazduha) tuđim kurcom on bije po koprivama, ne biva ljubav na silu, očima ne možemo da ga gledamo, a ima da nas košta do tri kolena unapred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back