Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, gde je onaj Nogo?

Od kako je AV upao u sos, nigde Noga da prosipa svoje mudrosti... :D
Izgleda opet luta sa Djukom Aka Bizonom.

EXkRL6HWoAAokm7.jpg

Ne.

Imaš spisak krivaca, a to su glasači Nikolića 2012.
Znam ih skoro sve iz prethodne vlasti. Lopov do lopova. Otekli su od narodskih para.Cast izuzetcima. Narod je to kaznio promenom vlasti.

Ali nije znao koga bira nego samo lopovi da se promene. Ovi su se sada razvili u monstruma vlasti. Kakva demokratija kakvi bakraci.

A treceg nekog za koga bi glasao nema ni na vidiku. Proziveo sam svoje ali mi zao omladine.

Znam ih skoro sve iz prethodne vlasti. Lopov do lopova. Otekli su od narodskih para.Cast izuzetcima. Narod je to kaznio promenom vlasti.

Ali nije znao koga bira nego samo lopovi da se promene. Ovi su se sada razvili u monstruma vlasti. Kakva demokratija kakvi bakraci.

A treceg nekog za koga bi glasao nema ni na vidiku. Proziveo sam svoje ali mi zao omladine.
Pa evo glasajte za Boška Obradovića , on je desni sektor ali nije bio na vlasti.
Samo prestanite da glasate za SPS,SRS i SNS satelite.

Naučna stručnost i zakoni moraju određivati sadržaj udžbenika, a ne politički pritisci
01. 03. 2021.
Mešajući se u obrazovni program i uređivanje udžbenika, Vučić krši ovlašćenja predsednika i pokazuje pravo lice autoritarnog vladara. O obrazovanju se ne može odlučivati iz kancelarije jednog čoveka, već uz poštovanje zakona i u nadležnim institucijama. Vučićeva sugestija da postoje predmeti koji su “nacionalno važniji” od drugih je za svaku osudu.
https://nedavimobeograd.rs/naucna-s...ti-sadrzaj-udzbenika-a-ne-politicki-pritisci/

Врхунска је неморалност да покушавате да се бавите питањима школства и уџбеника у Србији, уколико вам је дете завршило приватну средњу школу (11.000 евра годишње!), чијег сте власника, по матурирању детета, поставили за министра просвете Србије!

:klap:
PROFESOR IZ SAD FINANSIRA BESPLATNE UDŽBENIKE ZA NAŠE ĐAKE
677z381_Alek-Kavcic-e1601388771939.jpg

Beograđanin, nekadašnji đak Matematičke gimnazije, a danas jedan od vodećih informatičara na planeti, pozvao je nastavnike u Srbiji da pišu udžbenike čije će izdavanje finansirati njegova fondacija „Alek Kavčić”, a zatim ih besplatno objavljivati na internetu.

Алек Кавчић је учинио за наше школство за пола године, више него сви министри образовања за пола века

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back