Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Србија није у спољнополитичком фокусу В. Британије. Није у њеној интересној сфери.

Србија јесте у спољнополитичој сфери Немачке. СНС је, тренутно, Србија. Кроз остваривање утицаја на СНС, Немачка остварује утицај на Србију. Америка и Немачка су просто процениле, да ће популистички СНС режим владати јако дуго, и заоштравање са њим би Србију потпуно гурнуло у руке Русије и Кине. Овако још имају неку врсту утицаја.

Ангела Меркел није некакав "Луткар" који држи СНС на власти.

То је веома детињасто и параноично виђење света.
опет изврћеш ствари. не кривим ја твоју вољену Канцеларку што институције СР Немачке сарађују са институцијама Р Србије. то је нужно, и нормално у међународним односима. ја њу окривљујем што њена политичка партија обучава Вучићев политички шљам. то ти вероватно ниси ни знао. али си зато просуо низ одвратних увреда, а да ниси ни трепнуо. и не мислим да ћеш ми се извинити. ти си давно прешао тачку кад човек осети потребу да се другоме извине због оног што је рекао.

опет изврћеш ствари. не кривим ја твоју вољену Канцеларку што институције СР Немачке сарађују са институцијама Р Србије. то је нужно, и нормално у међународним односима. ја њу окривљујем што њена политичка партија обучава Вучићеве политички шљам. то ти вероватно ниси н знао. али си зато просуо низ одвратних увреда, а да ниси ни трепнуо. и не мислим да ћеш ми се извинити. ти си давно прешао тачку кад човек осети потребу да се другоме извине због оног што је рекао.
Znamo da je zapad poludeo i da sad podržava Šešelja.

Ali odgovor na to nije podržati Edinaju Rosiju odnosno njen podmladak MAGA

Oni su Dadžadžila (prevaranti)

Znamo da je zapad poludeo i da sad podržava Šešelja.

Ali odgovor na to nije podržati Edinaju Rosiju odnosno njen podmladak MAGA

Oni su Dadžadžila (prevaranti)
Џег, сети се како је Трамп понижавао Вучића у Вашингтону, да је цео свет о томе правио спрдње. а погледај како Тиранина дочекује господин Макрон. мени је то довољно.

Џег, сети се како је Трамп понижавао Вучића у Вашингтону, да је цео свет о томе правио спрдње. а погледај како Тиранина дочекује господин Макрон. мени је то довољно.
Da Makron je isto problem.

Ali evo ti skorašnji događaj: posle izbora 3.11.2020. vučić je besno rekao: "Mislite da sam se uplašio?? Raduju se [Bajdenu] jer misle da će Srbiji biti lošije."

To ti pokazuje da ste ti i AVtihrist na istim pozicijama kad je reč o trci za belu kuću

Ma samo da svi podrzimo sovolikog kasapina bashara al-kalba i ima odma' da nam svane... :P :P

Dačić: Otkriće se veze između državnih struktura i Belivuka
HRONIKA Autor:Tanjug 27. Feb. 202113:53

dacic-belivuk-725x544.jpg

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je očigledno da će istraga koja se vodi protiv Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe otkriti nove informacije o njihovom funkcionisanju i neljudskim metodama obračuna, ali i o vezama s različitim državnim i društvenim strukturama i o tome od koga su dobijali logističku podršku.
https://nova.rs/vesti/hronika/dacic-otkrice-se-veze-izmedu-drzavnih-struktura-i-belivuka/

Poslednja izmena od moderatora:
Podeli

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je očigledno da će istraga koja se vodi protiv Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe otkriti nove informacije o njihovom funkcionisanju i neljudskim metodama obračuna, ali i o vezama s različitim državnim i društvenim strukturama i o tome od koga su dobijali logističku podršku.
https://nova.rs/vesti/hronika/dacic-otkrice-se-veze-izmedu-drzavnih-struktura-i-belivuka/

A izmedju tebe i mise banane, kao i resavanje pitanja onog koferceta?

Nestali mladići i unesrećene porodice – danak zakasnelom ratu protiv mafije

Petnaest mlađih muškaraca misterizno je nestalo tokom prethodne dve godine i pretpostavlja se da su stradali u obračunu domaćih kriminalnih grupa. KRIK objavljuje ispovesti njihovih roditelja koji se bore da saznaju istinu o svojoj deci, iako ih policija drži u mraku i čak maltretira pretresajući im stanove i privodeći ih na saslušanja. Tabloidi na naslovnim stranama odnedavno objavljuju detalje o navodnim brutalnim mučenjima nekih od nestalih, što roditelje dodatno potresa.

Pišu: Milica Vojinović i Stevan Dojčinović

„Ne tražim ni od koga sažaljenje, tražim samo da saznam istinu. Kažu da je teška neizvesnost, ali dok se ne suočite sa takvim stvarima neizvesnost je lakša, lakša nego spoznaja da je on umro. Možete da živite kada je neznanje u pitanju, ali kad spoznate istinu… Evo danima već razmišljam – daj Bože da je živ, šta god da je uradio, samo da je živ“, kaže Gordana Marjanović.

Gordanin sin jedan je od momaka koji su nestali proteklih godina, a čiji nestanci se povezuju sa obračunima kriminalnih grupa. Pretpostavlja se da su mladići ubijeni, mada se neki od roditelja još nadaju da će njihova deca biti pronađena živa.

KRIK je sakupio imena petnaest muškaraca, uglavnom veoma mladih, kojima se izgubio trag u prethodne dve godine. Polovina danas nema više od 24 godine, a najmlađi, Vukašin Gošović, imao je svega 20 godina kada je nestao pretprošle godine.

Samo za jednog od njih, dvadesetpetogodišnjeg Aleksandra Halabrina, zasigurno se zna da nije živ, pošto je njegovo telo slučajno pronašao žitelj sela u opštini Sopot u maju prošle godine – dva meseca nakon nestanka. Policija, međutim, ovo ubistvo još nije rasvetlila.

https://www.krik.rs/nestali-mladici-i-unesrecene-porodice-danak-zakasnelom-ratu-protiv-mafije/
Lanac nestanaka
Novinari KRIK-a došli su do imena sledećih nestalih. Najmlađi je Vukašin Gošović, rođen 1999, zatim Strahinja Marković, rođen 1998. Među nestalima su i četvorica dvadesetrogodišnjaka: Filip Marjanović, Dario Đorđević, Goran Mihajlović i Damir Hodžić. Nestao je i Ljubomir Lainović, 96-o godište, sin čuvenog kriminalca Branislava Lainovića Dugog ubijenog pre više od dvadeset godina, kao i Lazar Vukićević, rođen 1989. Nestali su i Adis Spahić, 33 godine, Aleksandar Gligorijević, 41 godina, i najstariji Jovo Kecman, 51 godina. Jedini od nestalih čije je telo nađeno je Aleksandar Halabrin, rođen 1994, ali nije utvrđeno ko ga je ubio. Tužilaštvo tvrdi da je za nestanak trojice – Gorana Veličkovića, 33 godine, Zdravka Radojevića, 41 godina i Milana Ljepoje, 44 godine – odgovorna Belivukova grupa i trenutno prikuplja dokaze da su ubijeni.

опет изврћеш ствари. не кривим ја твоју вољену Канцеларку што институције СР Немачке сарађују са институцијама Р Србије. то је нужно, и нормално у међународним односима. ја њу окривљујем што њена политичка партија обучава Вучићев политички шљам. то ти вероватно ниси ни знао. али си зато просуо низ одвратних увреда, а да ниси ни трепнуо. и не мислим да ћеш ми се извинити. ти си давно прешао тачку кад човек осети потребу да се другоме извине због оног што је рекао.

Не читаш шта ти пишем.

У цитираној поруци сам ти објаснио принцип меке силе- сарадња са институцијама је у случајевима режима као СНС мање ефективна него сарадња и утицај на "интимнијем" нивоу.

Немам пуно времена за глупост- поклонио сам ти га и превише. Ти антиваксерски, антимаскерски, и "Црна Легија Ангеле Меркел вуче конце из сенки јер је неког СНС бота пропустила кроз неки Конрад Аденауер семинар о томе да не се не треба пљувати по парламенту" наративи су будалаштине за људе из последњих редова. Тужно је, не, иритантно је видети да си постао један од тих људи- јер од тебе се очекивало другачије. Али добро, ниси једини, и Луди Радуле је у истом тиму.

Не читаш шта ти пишем.

У цитираној поруци сам ти објаснио принцип меке силе- сарадња са институцијама је у случајевима режима као СНС мање ефективна него сарадња и утицај на "интимнијем" нивоу.

Немам пуно времена за глупост- поклонио сам ти га и превише. Ти антиваксерски, антимаскерски, и "Црна Легија Ангеле Меркел вуче конце из сенки јер је неког СНС бота пропустила кроз неки Конрад Аденауер семинар о томе да не се не треба пљувати по парламенту" наративи су будалаштине за људе из последњих редова. Тужно је, не, иритантно је видети да си постао један од тих људи- јер од тебе се очекивало другачије. Али добро, ниси једини, и Луди Радуле је у истом тиму.
не, тужно је видети колико је твоја лојалност властима нове домовине слепа и безусловна, да без икакве задршке оправдаваш и сасвим одвратне ствари. и сад ми реци у чему је разлика између тебе и Вучићевих сендвичара. нема је.

Krivi ste i vi u opoziciji jer dajete legitimitet okupatorskoj vlasti.

Vi ste zajedno u dilu. Placeni ste iz istog izvora ali iz dva razlicita dzepa levog i desnog. Odgovaracete, i pozicija i opozicija i intentet vojska botova.
Tacno. Opozicija kad je bila na vlasti je i stvorila ove. Krao je kako je ko stigao. Otekli su od narodskiih para. I opozicija i pozicija.

Ne.

Imaš spisak krivaca, a to su glasači Nikolića 2012.

Након што се мафијаши из СРС-СНС буду побили међусобно у наредних недељу дана, све преостале чланове мафије (чланове СРС партије са беђом и без беђа), као и њихове гласаче, становнике Рашке и остале *******е, ћемо морати да лустрирамо на најтежи могући начин.

О томе на твитеру већ говоре Вук Јеремић, проф. Тиодоровић и Синиша Ковачевић.

Одмазда ће бити страшна!!!

не, тужно је видети колико је твоја лојалност властима нове домовине слепа и безусловна, да без икакве задршке оправдаваш и сасвим одвратне ствари. и сад ми реци у чему је разлика између тебе и Вучићевих сендвичара. нема је.

Полако. Не ради се ни о каквој слепој лојалности, али оно што желим да ти кажем је да бираш своје битке,

а не да испраноишеш као Луди Радуле да те из прикрајка врема Конрад Аденауер.

Јер је то, просто, погрешно.

Roditelji nestalih mladića mole Vučića da ne objavljuje jezive detalje
februar 28, 2021
3125
862
Aleksandar-Vu%C4%8Di%C4%87-Gordana-Marjanovi%C4%87-Sanja-Mihajlovi%C4%87-foto-skrin%C5%A1ot-KRIK-1025x480@2x.jpg

Aleksandar Vučić/majke nestalih mladića (foto: skrinšot TV Prva/KRIK)
Roditelji mladića koji su nestali tokom kriminalnih obračuna u prethodne dve godine apeluju na predsednika Aleksandra Vučića da ne objavljuje fotografije i snimke monstruoznih ubistava do kojih je policija došla u istrazi grupe Veljka Belivuka, a čije je objavljivanje juče najavio. „Mi kao roditelji imamo pravo da prvi saznamo šta se desilo i da ožalimo na neki normalan način, ne da nam se ovo servira kao horor serija“, kaže za KRIK Sanja Mihajlović čiji je sin nestao 2019. godine. „Meni je jako teško, da tako nešto urade nama roditeljima, da bi on sebi poene skupljao“, kaže Aleksandra Halabrin, čiji je sin nestao, a zatim je njegovo telo pronađeno 2020. godine.
Piše: Milica Vojinović
Predsednik Vučić je juče, gostujući na televiziji „Prva“, najavio da će naredne nedelje objaviti detalje iz istrage protiv grupe Veljka Belivuka koji će šokirati „celu Evropu i ceo svet“. Ono što će podeliti sa javnošću Vučić je opisao kao „blago govoreći jezivo“ i rekao da će „ljudi morati da sklone svoju decu kada budu videli šta su državni organi otkrili“.
Provladin tabloid „Alo“ je na naslovnoj strani današnjeg izdanja objasnio da predsednik planira da objavi snimke koji pokazuju kako su kriminalci brutalno kasapili žrtve. U ovom tabloidu navodi se i da „ima indicija da u pojedinim video-zapisima prikazano i samo odsecanje glava“.
https://www.krik.rs/roditelji-nestalih-mladica-mole-vucica-da-ne-objavljuje-jezive-detalje/

EvVhAF0XEAAtR1I

Ови (АВ, Дачек...) с понашају као да та прича није са њима директно повезана? Зар они нису држава, како су дозвоили да дође до спреге криминала и "државе" коју они представљају? Гдје су им биле и шта су радиле "службе", тужилаштво, судство, медији? Хоће ли Ђидо&екипа бити уплетени у све ово? Међутим, у држави и друштву какво је наше све пролази.

каква је наша

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back