Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci ne bojis se Ace prevare koji ti nabavlja vakcine i kaze da mrzi antivaxere /RTS DNEVNIK 2

Za 20 godina si nabio samo 140 postova,,,pa ti spavas :D

Antivakser, vakser nema nikakve veze sa politickim radom veličanstvenog lidera regiona Aleksandra Vucica. Radi se o licno stavu necega sto nema apsolutno nikakve veze sa politikom.
20 godina, pa nije ovo jedini forum, ne gledaju svi ravno u jednu tacku I upravo tako deluju kao ti.

Antivakser, vakser nema nikakve veze sa politickim radom veličanstvenog lidera regiona Aleksandra Vucica. Radi se o licno stavu necega sto nema apsolutno nikakve veze sa politikom.
20 godina, pa nije ovo jedini forum, ne gledaju svi ravno u jednu tacku I upravo tako deluju kao ti.

Izvini nisam te prepoznao magistre Colovicu...kakvi magistri takav i ekonomski tigar

1614454221887.png

Вучић објаснио зашто је отказана седница Савета безбедности: Показаћемо људима нешто језиво

27/02/2021.

Savet bezbednosti ima 6 clanova: Vucic, Ana Brnabic, Vulin, Slina Stefanovic, Bata Gasic i jedan general.. Ne znam za generala, ali ovaj ostatak od cijih odluka zavisi nasa bezbednost, je zastrasujuci..

"Mislim da je pravi trenutak za nešto oštrije mere, jer smo se svi zajedno opustili." Ana Brnabić

Ja se nisam opustio. Ti si otvarala gondolu na Kopaoniku...
******i i pajac Vesic su orgijali sa ruljom na stajgi
Gay klub sa 700 ljidi u vlasnistvi funkcionera SNS-a
:::::::::::::
Milion je primera okupljanja i mitingovanja clanova SNS-a
Ja samo posao kuca celu godinu i omda mi ovaj hermafrodit prodaje mooda za bubrege :per:

Отац А. Берчека је позвао полицију кад је овај дошао кући фићом, из страха да га је украо.
Један други отац сат времена на ТВ брани сина који се дружи са криминалцима.
Васпитање.

EvOzuYOWYAA4CYc
:eek: :hahaha::bljuc:
Ne znam jel tužnije što on ima ove klinačke komplekse ili ovi klošari što to prenose sa svršavanjem ili oni bolidi koji stvarno veruju da to tako funkcioniše
Tamo kod Trampa, sa kojim je još i moglo kao da se priča je sedeo ko pizdurina i potpisivao što nije ni pročitao pa je bio globalna sprdačina sa onim snimkom dise šokira kad skonta da će potpisati za ambasadu u izraelu, a ovde kod ovih krvnika će kao da demonstrira silu aha važi

Znaci lik dodje u ekskluzivan intervju da objavi vest kako ce da sokira javnost, svet i univerzum ............ali za nekoliko dana.
Voditeljka kaze:"Mi smo vec sokirani".......

:lol:
Sve shok za shokom.

Kakav trejler u nastavcima.
Onda prica o kriminalcima i kaze kako je nekoliko godina on "ziveo takvim zivotom".
Divna biografija, predsednice.
Ja cak mislim da nije nego se lozi i pati sto nikad nije mogao da ostvari taj "bad boy" imidz.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back