Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ali još 2014. su bili izbori, i Radulović je bio u javnom oku.

Meni je odmah zasmetala činjenica da mu je mirišljavija Vučićeva vlada nego Đilasov proliv
Da, ali te 2014. Đitler je bio uvaženi funkcioner Košarkaškog Sojuza, BoTa je friško pocepao DS, Borko se Istripovao da je Vatdfakis, tako da protivnicima Čipuljizma nije ostalo puno opcija.
Naročito što je Radule imao Sjajan Program

наравно. јер твој драги CDU преко своје фондације Конрад Аденауер обучава подмладак фашистичког олоша у мојој земљи. то не раде ни Кјуклукси, ни Талибани, ни Црвени Кмери. то ради влада твоје државе.

Какве су ово сад психотичне декомпензације?

Da, ali te 2014. Đitler je bio uvaženi funkcioner Košarkaškog Sojuza, BoTa je friško pocepao DS, Borko se Istripovao da je Vatdfakis, tako da protivnicima Čipuljizma nije ostalo puno opcija.
Naročito što je Radule imao Sjajan Program
Ja se sećam svog glasa za DS i Đilasa početkom 2014.

Time sam spasila svoju dušu na Danu kijameta!

Ja se sećam svog glasa za DS i Đilasa početkom 2014.

Time sam spasila svoju dušu na Danu kijameta!
Ne stidim se svog Dojeb glasa 2014. i 2016.
2017. sam mu ozbiljno zamerio što nije podržao gospodina Prangiju ili gospodina Pozderca (Šutan nije dolazio u obzir), ali sam bio spreman da mu oprostim jednu grešku. 2018. godine sam rekao "zassrao si, magarčino", ali sam glasao iz lojalnosti.
Sad će morati dobrano na pokajanije ne bi li bio vraćen na stranu svetla

Niš: Problematična epidemiološka situacija u Nišu
Objavljeno: 28.02.2021

Zamenik direktora Kliničkog centra Niš Radmilo Janković rekao je jutros da je u Nišu izuzetno problematična epidemiološka situacija i da se nezaustavljivo ide ka velikoj komplikaciji.
Nova zgrada KC Niš / Foto: kcnis.rs
Nova zgrada KC Niš / Foto: kcnis.rs

"Upozoravali smo proteklih mesec i po da brojke ne padaju. Imamo situaciju u kojoj nam dolaze čitave porodice. Situacija je eskalirala, kapaciteti se ubrzano pune i nezaustavljivo idemo ka prilično velikoj komplikaciji", izjavio je Janković.
On je za RTS naveo da, u odnosu na početak prošle nedelje, ima gotovo 50 odsto više pacijenata u KC Niš.
https://insajder.net/sr/sajt/vazno/22940/Zamenik-direktora-KC-Niš-Problematična-epidemiološka-situacija-u-Nišu.htm

Vucicu i krizni stabu sta cinite da pomognete Nislijama ?????????????
Da li su Nislije masovno isle na Kopaonik ???????????
I koliko je Nislija vakcinisano kineskom vakcinom ???????
VIŠEDECENIJSKU EPIDEMIJU KRIMINALA NIKO NE POMINJE

Morate da popravljate svoje zivote drugari, u njima se nista nece bitno promeniti cinjenicom da je na vlasti Ludi Radul umjesto cestitog Vozda.

Za pocetak je bitno da izbacite politiku iz svog polja interesovanja, posto je ista najbesmislenije tracenje vremena.
Kada nam *******i Čipuljčanin sedi na grudnom košu, onda to ne možemo ignorisati.

Kada nam *******i Čipuljčanin sedi na grudnom košu, onda to ne možemo ignorisati.
Ista prica se vrti decenijama, samo su junaci drugaciji. Danas je to taj Vaginousti kako ga vi nazivate, juce su bili zuti, prekjuce Kostun, prije toga Sveti Zoran, pa Slobelix, pa Tito.

A u sustini sve ostaje isto.

Sto prije shvatite da ste vi Kao pojedinci i Kao gradjani i gradjanke nosioci promjena i gospodari svog zivota Tim prije ce biti bolje za svakoga.

A to znaci da radite na sebi, citate knjige, sticete nove vjestine i znanja, ne bacate smece okolo, ponasate se uljudno i vaspitano.

Umjesto toga vi stalno trazite dezurne krivce za sopstveno nevaspitanje i bezobrazluk. A to nije u redu.

Ova opozicija koa kao ide da pregovaa,morace kao prvi i jedini
uslov da stavi da ce ucestvovati na izborima, ali samo ako se
Vucic bude pojavljivao samo 1xnedeljno na televizor
On se realno pojavljuje bar 6 puta nedeljno x 1.5 sat.
Znaci nekih deset sati nedeljno je na TV sto konferencija, sto seckanje vrpce, sto ekskluzivan intervju.

Znaci 6 puta x 2 sata za vreme izdvojeno za dolazak i odlazak znaci jos 12.

To je vec preko 20 sati nedeljno.

Znaci on je TV zvezda bukvalno.

Ista prica se vrti decenijama, samo su junaci drugaciji. Danas je to taj Vaginousti kako ga vi nazivate, juce su bili zuti, prekjuce Kostun, prije toga Sveti Zoran, pa Slobelix, pa Tito.

A u sustini sve ostaje isto.

Sto prije shvatite da ste vi Kao pojedinci i Kao gradjani i gradjanke nosioci promjena i gospodari svog zivota Tim prije ce biti bolje za svakoga.

A to znaci da radite na sebi, citate knjige, sticete nove vjestine i znanja, ne bacate smece okolo, ponasate se uljudno i vaspitano.

Umjesto toga vi stalno trazite dezurne krivce za sopstveno nevaspitanje i bezobrazluk. A to nije u redu.
Da ali to su trebali da pričaju pre 2012.

Umesto što je Vučić pravio rušilačke demonstracije, trebao je 2010. reći: "Hej, briga me za politiku. Radiću na sebi."

Какве су ово сад психотичне декомпензације?
ох, па ти си необавештен.. кад бисмо се лагали.

JOKSIMOVIĆ SA SPECIJALNIM PREDSTAVNIKOM FONDACIJE KONRAD ADENAUER (KAS) ZA EVROPSKA PITANJA PETERINGOM

''... Joksimović jе istakla značaj različitih programa političkе еdukacijе koju "KAS" organizujе i kroz kojе su prošli, prе svеga, brojni prеdstavnici omladinе SNS-a, tе dodala da isti nudе mogućnost za sticanjе dodatnih znanja i vеština iz političkе tеorijе i praksе, što jе vеoma važno za njihov budući politički angažman.''

тај Вучићев подмладак, који пролази или је прошао ''програме политичке едукације'' код твоје Канцеларке, данас седи у Скупштини Србије, и представља ново поглавље политичког вулгаризма и бешчашћа смарадикалне тираније. слободно се захвали својој ''Мути'' на њеном доприносу демократији, политичкој култури и друштвеној нормалности у нашој земљи.

ЈОКСИМОВИЋ: НАСТАВАК ДОБРЕ САРАДЊЕ СНС И ФОНДАЦИЈЕ КОНРАД АДЕНАУЕР

Јоксимовић је посебно истакла значај образовног програма „Политикас“ који реализује фондација Конрад Аденауер. Омладини СНС-а он омогућује стицање и примену додатних знања из савремене политичке теорије и праксе која ће допринети унапређењу њиховог политичког ангажовања.

Директор фондације Конрад Аденауер Норберт Бекман оценио је да реформе које се спроводе у процесу приступања ЕУ дају позитивне и охрабрујуће резултате. Истакао је да ће КАС и у будуће, кроз обуке и семинаре које спроводи, допринети знатно бољој и ефикаснијој сарадњи СНС и Фондације.

ЈОКСИМОВИЋ: НАСТАВАК ДОБРЕ САРАДЊЕ СНС И ФОНДАЦИЈЕ КОНРАД АДЕНАУЕР

Јоксимовић је посебно истакла значај образовног програма „Политикас“ који реализује фондација Конрад Аденауер. Омладини СНС-а он омогућује стицање и примену додатних знања из савремене политичке теорије и праксе која ће допринети унапређењу њиховог политичког ангажовања.

Директор фондације Конрад Аденауер Норберт Бекман оценио је да реформе које се спроводе у процесу приступања ЕУ дају позитивне и охрабрујуће резултате. Истакао је да ће КАС и у будуће, кроз обуке и семинаре које спроводи, допринети знатно бољој и ефикаснијој сарадњи СНС и Фондације.
Da, fondacija Konrad Adenauer podržava i daje predavački kadar tzv. Akademiji mladih lidera SNS. Čiji je direktni proizvod npr. Luka Kebara.

Da, fondacija Konrad Adenauer podržava i daje predavački kadar tzv. Akademiji mladih lidera SNS. Čiji je direktni proizvod npr. Luka Kebara.
тако је. ту се не ради о протоколарној сарадњи институција две државе, него о блиској партијској сарадњи две странке- Меркелине CDU и Вучићевих назадњака. они им обучавају кадрове. замисли! то су ови млади јастребови које гледамо у Скупштини.

тако је. ту се не ради о протоколарној сарадњи институција две државе, него о блиској партијској сарадњи две странке- Меркелине CDU и Вучићевих назадњака.
Što dalje znači da nemačka vlada direktno i nedvosmisleno podržava Vučićev režim. Što opet dalje znači da nam nemačka vlada nikako ne misli dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back