Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je moguce u naprednjackom ludilu , wireless kuvanje.

Sve se topi , kuva i przi kada Aca faca ogladni...

1614447620270.png

Upotrebio je blag izraz... sklonite decu da ne gledaju tv..

Kvota 1.33 da je Djilas

Vucic je najavio sokantne snimke, ali ni on ne zna sta je to.. Ima jos nekoliko dana da namontiraju neku budalastinu, a mozda nece ni to.. Ne bih se iznenadio da u cetvrtak izjavi da on nikad nije pominjao sokantne snimke, a svako ko kaze da jeste je najobicnij lazov..

Mislim licno da mu od Jovanjice bride ushi i da ne zna gde udara..

Svrsko? Delujes kao Dzegi koja je primila kinesku ,,,to su nuspojavve proci ce

Vec dvadeset godina me na forumima zovu Magistar,napokon da me netko nazove pravim imenom.
Protiv vakcinacije sam jer svi matematicki pokazatelji govore da je korona prevara cak i veca prevara od kapitalizma gde je ideja da je novac dug. Medjutim dok je na celu drzave Aleksandar Vucic ja se za svoju buducnost ne bojim.
Ne bi trebao ni ti,evo pogledaj ziv si i zdrav si.

Vec dvadeset godina me na forumima zovu Magistar,napokon da me netko nazove pravim imenom.
Protiv vakcinacije sam jer svi matematicki pokazatelji govore da je korona prevara cak i veca prevara od kapitalizma gde je ideja da je novac dug. Medjutim dok je na celu drzave Aleksandar Vucic ja se za svoju buducnost ne bojim.
Ne bi trebao ni ti,evo pogledaj ziv si i zdrav si.

Znaci ne bojis se Ace prevare koji ti nabavlja vakcine i kaze da mrzi antivaxere /RTS DNEVNIK 2

Za 20 godina si nabio samo 140 postova,,,pa ti spavas :D

Aj da sacekamo sokantne vesti pa da vidis da su te tabloidi prevarili.

Postavio ga na celu vojske da bi ga nakon toga srusio :hahaha:

Ima vise poverenja u policiju, vojsku i tako nemamo, a morao je
da mu da neko vazno mesto.
Ma nece biti nikakvih vesti, obavestice nas u cetvrtak da je polozoio
neki ispit sa desetkom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back