Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Djoka u magli ...Beograd na magli. Smogu?
Mordor ujutru.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djoka u magli ...Beograd na magli. Smogu?
Mordor ujutru.![]()
Mutavi stvore...
Brnabić na skupu SNS vređala opoziciju: To su barabe, lažovi i tajkuni
POLITIKA Autor:Fonet24. okt. 202115:58
Podeli:
Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC![]()
Predsednica Vlade Srbije i poverenica beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Ana Brnabić izjavila je da je prilično sigurna da će SNS na izborima u aprilu 2022. godine pobediti stranke bivšeg režima okupljene oko Stranke slobode i pravde i poručila da moraju da pokažu da mogu da pobede u Beogradu ubedljivije nego bilo kada do sada. Ona je na skupu SNS u Domu omladine rekla da se ta stranka bori protiv "baraba, lažova i tajkuna".
„Treba se fokusirati na budućnost i na izbore koji dolaze za koje sam ja prilično sigurna da ćemo ih pobediti, ali za koje imam želju da pobedimo ubedljivije nego bilo kada do sada zato što su se oni fokusirali na Beograd, zato što su oni rekli Beograd je već naš“, rekla je Brnabić na skupu Unije mladih SNS koji je organizovao beogradski odbor SNS u Domu omladine.
https://nova.rs/vesti/politika/brna...jala-opoziciju-to-su-barabe-lazovi-i-tajkuni/
I ja pozivam da se taj Hrvat i lazni Srbin Seselj uhapsi !LAŽNI VOJVODA ŠEŠELJ POZIVA NA ,,EKSPRESNO HAPŠENJE” GRAĐANA KOJI SE PROTIVE KOVID PROPUSNICAMA!
pre 18 сати
- Mario Bojić
![]()
![]()
Pisao Mario Bojić
Neverovatna je činjenica da su se po prvi put u istoriji naše zemlje oko sprovođenja i uvođenja fašizma složili osuđeni ratni zločinci i oni koji su ih gonili ali situacija je kritična i takva da govori o tome da oni svoju ideju žele da sprovode nad većinskim delom stanovništva Srbije i od toga ne odstupaju.
Politički otac Aleksandra Vučića, čovek osuđen za ratne zločine koji je nekoliko puta izjavio ,,da bi te iste zločine ponovio”, Vojislav Šešelj “zablistao” je jutros u jutarnjem programu na televiziji Pink gde je između ostalog komentarisao temu koja je goruća poslednjih 20 meseci.
https://nultatacka.rs/lazni-vojvoda...-gradjana-koji-se-protive-kovid-propusnicama/
Po padu Aleksandra Vučića i njegovog mafijaškog rezima i njihovom hapšenju, nova vlada treba odma da ukine rad na određeno vreme i ucenjivanje ljudi koji ovako rade već godinama
To je obrazac za držanje ljudi pokornim i u neizvesnosti !
Ali nacionalnost nije bitna , recimo gradonačelnik Londona je neki hindus...Mi na vlasti i nemamo Srbe ,to nisu pravi Srbi.
Bitna je nacionalnost …itekako bitna ,ovo je Srbija.Ali nacionalnost nije bitna , recimo gradonačelnik Londona je neki hindus...
Ovde fali meritokratije a ne ono ić na kraju prezimena ili da li je pravoslavac ..
E zato nam tako i ide...sve sami kumovi haha.Bitna je nacionalnost …itekako bitna ,ovo je Srbija.
Nije bitna ako Vodja sebe smatra gradjaninom sveta ČPBitna je nacionalnost …itekako bitna ,ovo je Srbija.
Ne mogu odelo da mu potrefe po meri a kamoli nešto drugoNije bitna ako Vodja sebe smatra gradjaninom sveta ČP