Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EylKTqJWEAEhj4j

EylKT30XEAwHEWi

EylKTeTW8AIR5AN

ne znam dal je ko od vas pametnih em kompetentnih
primetio koja je vetrustina bila ovih dana,
u cetvrtak sam vozila autoputem madjarskom,
i za svojih preko 30 godina vozackog staza
nisam dozivala takvo bacanje auta po putu
svaki obilazak kamiona je bio bukvalno opasnost po zivot
koliko su se zanosili s jedne na drugu stranu
Vucic je kriv za to.

Nego drugari, jeste li videli kako je Pic0usti naglo osedeo? Gledam danas neku sliku na klipu na YT gde je nesto govorio, i primetim da je prilicno poceo da sedi i to vrlo ravnomerno. Nije ni zezanje ni posalica, stvarno govorim.

Do skora nisam primetio to, sto mi govori da je naglo poceo da sedi, a znamo kad se to desava - rade nervi. Jesu i godine, ali nekako bas sad i tako naglo - ima tu i nesto drugo.

Drugim recima, GOTOV JE!!!
ima 50 godina, i zamisli vec osedeo

Commie, mi imamo predsjednika koji je dok je bio premijer dizao vojni helikopter kada mu se digla kita na svalerku.
Prosle godine je u jeku corona krize uhvacen u kupleraju i kada mu je na to ukazano, on je napao sve oko sebe.
Ta spodoba ne vodi drzavu gornjom, vec donjom glavom.
Tvoj hvaljeni i voljeni Vucic se po drugi put razveo .
Dva braka su mu propala ,nije ni sa njim bas nesto u redu.

Brakovi su mu propadali zbog toga sto je radio po 20 sati dnevno, zene mu nasle svalere i otisle.
Kako god okrenes, on je ostavljeni muskarac koji je zbog zalaganja za svoju voljenu drzavu dobio sup kartu od zena.

Неће јавно да се декларише да је "геј" , јер би му опала популарност код његових.....а ближи круг је свестан, па и Блер, односно његова екипа, га је пронашао у лондонским "геј баровима", снимио и "нањушио" да може да га промовише на нашој политичкој сцени, уз ситна улагања, која сад са женом дебело наплаћује.

Za ovaj drugi brak kazu ( carsija prica) da je zena pobegla
zbog kucnog nasilja.
Indicije ove, indicije one.

Mozda je kucnog nasilja i bilo, ali od strane nje.
Nakon toga je izmislila pricu da je ovaj nju tukao.

Isto je bilo i s Mladenom Grdovicem, supruga ga izlupala stapom i prijavila policiji da je ona zrtva.
Strpali ga na psihijatriju, a on sutradan svejedno za njom plakao i dozivao je:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crn...ca-medusobno-su-se-fizicki-obracunali-4567559

Nakon što mu je policija došla kući, odmah su ga odveli na psihijatriju, a doktorica ga je pustila odmah ujutro. Ravno iz bolnice otišao je na policiju pa sucu za prekršaje. Utučen je, plače i doziva Brankicu. Čuo sam se i s njom. Rekla je da nosi Schanzov ovratnik, ali da je Mladen nije udario, već da je jače trznula glavom kad je on prevrnuo stol.

Prošle godine je Brankici prekipjelo te ga je napala štapom. Posvađali su se u obiteljskom domu u zadarskim Arbanasima kad je on od nje zatražio da mu servira juhu. Ona je to odbila jer se spremala za izlazak.

Covjek skapava od gladi i zatrazi tanjur juhe, a zena ga zauzvrat izudara stapom, ode u provod s prijateljicama plus sto mu jos natovari muriju na vrat.

Poslednja izmena:

Tamara Vučić otkriva nepoznate detalje iz detinjstva, šta voli da sluša i da čita, a njene modne tajne DOPAŠĆE SE ŽENAMA U SRBIJI​

• Hello
  • 10.01.2020. 13:48
https://www.blic.rs/zabava/tamara-vucic-intervju/bkr1f0h

Nisam baš siguran da li se razveo od ove. Bila neka vest iz 2014 da se po drugi put razveo a posle smo ga videli sa ženom 2017.
Ma to su intimne stvari samo sto je Aleksandar Vucic prevelik gospodin da iznosi zenin prljavi ves u javnost.

ne znam dal je ko od vas pametnih em kompetentnih
primetio koja je vetrustina bila ovih dana,
u cetvrtak sam vozila autoputem madjarskom,
i za svojih preko 30 godina vozackog staza
nisam dozivala takvo bacanje auta po putu
svaki obilazak kamiona je bio bukvalno opasnost po zivot
koliko su se zanosili s jedne na drugu stranu
Da Inace radari , lansirne rampe i nosaci raketa se prave da moze da ih oduva vetar :hahaha:
To je bre tesko kao tranvaj jedno 30 tona, jeste da mu je teziste izdignuto radi radara , ali to se uci na obuci kako se voze takva sredstva ili su vozaci zavrsili obuku kao Vulin sto je odsluzio vojsku za 15 dana :rtfm:

:rida::rida::rida::mazi::mazi::mazi:
ima 50 godina, i zamisli vec osedeo
Ceda je jos mladji pa je obeleo !
Oce to kad muljas puno i ne spavas mirno
Zao mi one to obele od muke kako da zbrinu i prehrane familiju

Pogledajte kako izgleda “srušeni” objekat na Pančićevom vrhu​

DRUŠTVO Autor:Milan Marković10. Apr. 202118:00

20210409_133545-725x544.jpg
Objekat na Pančićevom vrhu Foto:Nova.rs
Početkom novembra prošle godine, javnosti u Srbiji prikazana je iskrivljena slika o tome da će nelegalno sagrađeni objekat na Pančićevom vrhu konačno biti porušen. Ali, ispostavilo se da se ustvari radi o adaptaciji objekta i njegovom maskiranju u montažni.
Iako je iz ministarstva građevine zvanično najavljeno da je rušenje počelo, građevinski radnici koje angažovala investitorka Snežana Mitković, zapravo su imali zadatak da objekat preurede kako bi izgledao kao da je montažni, a za koji je investitorka prvobitno i dobila dozvolu.
Evidentno je da je površina objekta koji je imao 1.000 kvadrata smanjena, ali objekat je obložen drvetom kako bi izgledao kao privremeno montažni. Ustvari, iza drveta, kriju se tone armiranog betona.
https://nova.rs/vesti/drustvo/pogledajte-kako-izgleda-sruseni-objekat-na-pancicevom-vrhu/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back