Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.601
Zelim prvo srpske papire.Budi bre miran malo, pakuj se i pravac BG u sns stab , sta cekas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelim prvo srpske papire.Budi bre miran malo, pakuj se i pravac BG u sns stab , sta cekas?
Vucic je kriv za to.ne znam dal je ko od vas pametnih em kompetentnih
primetio koja je vetrustina bila ovih dana,
u cetvrtak sam vozila autoputem madjarskom,
i za svojih preko 30 godina vozackog staza
nisam dozivala takvo bacanje auta po putu
svaki obilazak kamiona je bio bukvalno opasnost po zivot
koliko su se zanosili s jedne na drugu stranu
ima 50 godina, i zamisli vec osedeoNego drugari, jeste li videli kako je Pic0usti naglo osedeo? Gledam danas neku sliku na klipu na YT gde je nesto govorio, i primetim da je prilicno poceo da sedi i to vrlo ravnomerno. Nije ni zezanje ni posalica, stvarno govorim.
Do skora nisam primetio to, sto mi govori da je naglo poceo da sedi, a znamo kad se to desava - rade nervi. Jesu i godine, ali nekako bas sad i tako naglo - ima tu i nesto drugo.
Drugim recima, GOTOV JE!!!
vidis kako kod tadica nije moglo da se desi prevrtanje vojnih kamiona i raketla,Vucic je kriv za to.
Teski su to momenti, Jevropo, teski...!vidis kako kod tadica nije moglo da se desi prevrtanje vojnih kamiona i raketla,
ona je mnogo pametan, pa je preventivno sve istopio
Tvoj hvaljeni i voljeni Vucic se po drugi put razveo .Commie, mi imamo predsjednika koji je dok je bio premijer dizao vojni helikopter kada mu se digla kita na svalerku.
Prosle godine je u jeku corona krize uhvacen u kupleraju i kada mu je na to ukazano, on je napao sve oko sebe.
Ta spodoba ne vodi drzavu gornjom, vec donjom glavom.
Brakovi su mu propadali zbog toga sto je radio po 20 sati dnevno, zene mu nasle svalere i otisle.Tvoj hvaljeni i voljeni Vucic se po drugi put razveo .
Dva braka su mu propala ,nije ni sa njim bas nesto u redu.
Неће јавно да се декларише да је "геј" , јер би му опала популарност код његових.....а ближи круг је свестан, па и Блер, односно његова екипа, га је пронашао у лондонским "геј баровима", снимио и "нањушио" да може да га промовише на нашој политичкој сцени, уз ситна улагања, која сад са женом дебело наплаћује.Tvoj hvaljeni i voljeni Vucic se po drugi put razveo .
Za ovaj drugi brak kazu ( carsija prica) da je zena pobeglaTvoj hvaljeni i voljeni Vucic se po drugi put razveo .
Indicije ove, indicije one.Za ovaj drugi brak kazu ( carsija prica) da je zena pobegla
zbog kucnog nasilja.
Ma to su intimne stvari samo sto je Aleksandar Vucic prevelik gospodin da iznosi zenin prljavi ves u javnost.Tamara Vučić otkriva nepoznate detalje iz detinjstva, šta voli da sluša i da čita, a njene modne tajne DOPAŠĆE SE ŽENAMA U SRBIJI
https://www.blic.rs/zabava/tamara-vucic-intervju/bkr1f0h
- Hello
- 10.01.2020. 13:48
Nisam baš siguran da li se razveo od ove. Bila neka vest iz 2014 da se po drugi put razveo a posle smo ga videli sa ženom 2017.
Radi Fundus, sve blista .Vučić na ručku sa Brnabić i Malim najavio otvaranje kafića
![]()
https://nova.rs/vesti/politika/vucic-na-rucku-sa-brnabic-i-malim-najavio-otvaranje-kafica/

Da Inace radari , lansirne rampe i nosaci raketa se prave da moze da ih oduva vetarne znam dal je ko od vas pametnih em kompetentnih
primetio koja je vetrustina bila ovih dana,
u cetvrtak sam vozila autoputem madjarskom,
i za svojih preko 30 godina vozackog staza
nisam dozivala takvo bacanje auta po putu
svaki obilazak kamiona je bio bukvalno opasnost po zivot
koliko su se zanosili s jedne na drugu stranu

Ceda je jos mladji pa je obeleo !ima 50 godina, i zamisli vec osedeo
Digitalizacija je sahranjena u Srbiji .Predmeti Prekršajnog suda u Beogradu naslagani po hodnicima. Prava slika pravosudja u Srbiji. Ubedljivo najgori sud u Evropi!!!
![]()
![]()