Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EyIjda8WEAEQevt.jpg

U jeku pandemije održi izbore da bi dobio jedno partisku skupštinu koja treba da izglasa ;
1 Zakon o istopolnom braku.
2 Promena zakona o rudama i espropijaciji zemljišta da se iz državnog pretvori u privatno 117h
u Sava maloj je oteto putem LEX specijalisa

Ovo je na tapetu, a mi o antivakserima i vitaminima.

:fdlan:
Sledeca afera moze da bude Dacic optuzio Palmu za silovanje.Eto srbijancima teme za komentarisanje.

Sta je to gospodin predsjednik Aleksandar Vucic lose napravio sto penzosima dijeli vitamine?
Ja pijem jednu multivitaminsku tabletu dnevno, blister sadrzi 30 komada i kosta 61 ustasku kunu, to je 8 eura.

Volio bi da mi predsjednik drzave pokloni vitamine, umjesto sto ih svaki mjesec placam 8 eura.

Ništa.

Mogao bi da podeli i nečeg drugog, za neke mlađe.

Čak ne mora da kupuje, država ima u izobilju...gaji se kod nas.

Ne kuni se u majku zbog idiota na vlasti.
Pa istina je.
Covjek penzosima mukte dijeli vitamine, dok ja uredno placam 8 eura.
Zasto meni Plenkovic ili Milanovic mjesecno ne bi omogucili blister od 30 komada multivitaminskih tableta?
Reci cu ti zasto - zato sto su neljudi koje nije briga za vlastiti narod.
S druge strane, Aleksandar Vucic bi za Srbiju i srce dao, zbog toga je u kriticnom stanju i zavrsio na VMA.

Kinezi i dalje od Peka pokušavaju da naprave Žuti reku​

Ovom we mora stati na put!!!!​

EyKGTisW8AYglVw

Zbog ovih reci ce ti se suditi kad tad !!!!​

Imamo smeća po rekama i đubradi na vlasti. :rtfm:

Zato ma, je ovako !?????

Kako rece Vucic , pa sta ako je zagadjen vazduh, hocete da ostanemo bez investicija. Bas me briga sto je vazduh los. A onda nam govori da ce groblja biti mala. 3x vise ljudi umre od posledica loseg vazduha nego od korone, po statistickim podacima. Pa sta ako ima 16% O2.​

Staljin je jednom počupao svo perje sa žive kokoške za lekciju svojim sledbenicima.Zatim je tu kokošku stavio na pod, malo dalje od sebe. Iako krvava i u užasnim bolovima,kada joj je Staljin počeo bacati mrvice,ona je krenula za njim.​

Onda se obratio prisutnima rečima: "Ovako lako se vlada glupim ljudima, pratiće vas ma koliko im bola i zla naneli, ako ih beznačajno počastite sa vremena na vreme."​

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back