Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta je to gospodin predsjednik Aleksandar Vucic lose napravio sto penzosima dijeli vitamine?
Ja pijem jednu multivitaminsku tabletu dnevno, blister sadrzi 30 komada i kosta 61 ustasku kunu, to je 8 eura.
Volio bi da mi predsjednik drzave pokloni vitamine, umjesto sto ih svaki mjesec placam 8 eura.

Sledeca afera moze da bude Dacic optuzio Palmu za silovanje.Eto srbijancima teme za komentarisanje.U jeku pandemije održi izbore da bi dobio jedno partisku skupštinu koja treba da izglasa ;
1 Zakon o istopolnom braku.
2 Promena zakona o rudama i espropijaciji zemljišta da se iz državnog pretvori u privatno 117h
u Sava maloj je oteto putem LEX specijalisa
Ovo je na tapetu, a mi o antivakserima i vitaminima.
![]()
Sta je to gospodin predsjednik Aleksandar Vucic lose napravio sto penzosima dijeli vitamine?
Ja pijem jednu multivitaminsku tabletu dnevno, blister sadrzi 30 komada i kosta 61 ustasku kunu, to je 8 eura.
Volio bi da mi predsjednik drzave pokloni vitamine, umjesto sto ih svaki mjesec placam 8 eura.
Commie to je istina, ne lazem majkemi.
Ne kuni se u majku zbog idiota na vlasti.Commie to je istina, ne lazem majkemi.
Pa istina je.Ne kuni se u majku zbog idiota na vlasti.
Kinezi i dalje od Peka pokušavaju da naprave Žuti reku
Ovom we mora stati na put!!!!
![]()
Zbog ovih reci ce ti se suditi kad tad !!!!
Imamo smeća po rekama i đubradi na vlasti.
Zato ma, je ovako !?????
Znam coveka platio 5.000 eura da se operise na privatnoj klinici Batajnica ne operise hitne slucajeve zbog kovida.Ovo je genocid hoce da nas uniste da nas nema.