Predsednik Vučić primljen na VMA

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
1573889216893.png

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je primljen na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu.

Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je juče, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.
https://www.blic.rs/vesti/politika/predsednik-vucic-primljen-na-vma/zhf5tpn
Убиће га приступ у вођењу државе!
Превише се бави периферним питањима као да је само он задужен да све зна и све сам решава. Ово су први зунаци заморености!

па, ебига када се дружи са блером.
а та екипа инсталирала репетиторе по целоз земљи који изазивају многе поремећаје (са крајњим исходом смрти) па и кардиоваскуларне, дисајне, разне психозе... штета ће тек да буде.

а ви само видите колико труда ће нама бити потребно да очистимо земљу само од штетног зрачења!

још хоће и марихуану да уведу на велика врата - па адје сви да се смејемо док умиремо!?? јел??
па да не могу људи да схвате ни да их трују преко јестивог уља!

није вучић једини, што њега стављају у новине има милиона других са срчаним проблемима!

па, ебига када се дружи са блером.
а та екипа инсталирала репетиторе по целоз земљи који изазивају многе поремећаје (са крајњим исходом смрти) па и кардиоваскуларне, дисајне, разне психозе... штета ће тек да буде.

а ви само видите колико труда ће нама бити потребно да очистимо земљу само од штетног зрачења!

још хоће и марихуану да уведу на велика врата - па адје сви да се смејемо док умиремо!?? јел??
па да не могу људи да схвате ни да их трују преко јестивог уља!

није вучић једини, што њега стављају у новине има милиона других са срчаним проблемима!

Mara je lek, organic.

Mara je lek, organic.
то је метода не видиш задњи ударац!
иначе има још 1000 других биљака које су лековите и које дају уље (иначе сам дубоко у томе).. а нико их не спомиње.
наравно, јер те не заглупе него те праве паметнијим - а то робовласницима не одговара зато рекламирају само траву!

Pogledajte prilog 613895

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je primljen na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu.

Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je juče, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.
https://www.blic.rs/vesti/politika/predsednik-vucic-primljen-na-vma/zhf5tpn
Убиће га приступ у вођењу државе!
Превише се бави периферним питањима као да је само он задужен да све зна и све сам решава. Ово су први зунаци заморености!
Jel to provjereno??

Nadam se da ce sve biti ok. Bez obzira na zluradost forumskih supljeglavaca, Vucic je najjaci balkanski lider. On objedinjuje srpski narod. Ja bih vise voleo da su neka Jorgovanka ili Mali i slicni sa slicnim doktoratima dopali saka nekom slicnom doktoru na VMA.

Davno nešto gluplje nije napisano, sve i svašta se može reći za Vučića ali ovo je ordinarna glupost.

Nikada niko nije tako stravično podelio Srbe kao Vučić

Back