Председник Милошевић и професорка Марковић. Како их данас доживљавате?

А шта је овде погрешно рекао:

Рекао је кад ? Накрају ....

Када му је Запад посло депешу да дође на гајтан и кафу .

Тај запад му је обећао да ће довека да влада ...иииии.... одлучили да му скрате век....

Za Slobu je glasao ogroman broj ,znači mnogi si se slagali sa njegovom politikom.
Veliki državnik, još jedan u nizu.......ali zamalo.
Требао се одлучније одупрети Западу и знати да ће кад-тад завршити у тамници, па онда неке ствари довести до краја. Са рогатим нема преговора. То није знао, мислио је да се може договорити.

Све је то мени итекако познато. Ти све посматраш црно-бело. То је последица поповских школа које си свршио а које су познате по таквом уском погледу.
Пуно пишеш мало кажеш.
Што избегаваш одговоре на питања ? То би значило да немаш прави одговор.
Дакле ти би да нас све Дафимент Банка и Газда језда опљачкају зарад Србије која није у рату ?
Сагледавам ствари шире. Није све црно-бело.
Дилери су увек имали најновије штампани новац а у самопослугама није имало ништа да се купи.
1993 маркице за превоз нису постојале.
Генерално деведесетих година средњи слој није постојао.
Или си богат. Или си сиромашан.
Знаш ли нпр. колико је био дугачак фронт у Републици Српској?
Што скрећеш са теме ? Иван Стамболић и Славко Ћурувија. Дада Вујасиновић. Ту смо стали. Знаш ли ко је Дада Вујасиновић ?
Наравно да не знаш.
Јеси проверио колико хероина су нашли после пада Милошевића у трезорима Комерцијалне банке ? Мала смо ми држава за дистрибуцију толике количине дроге.
Србија није била званично у рату, али је помагала свој народ и због тога итекако испаштала.
Ко је остао без ноге и руке, враћао се болестан кући није могао никаква права да оствари. Због тога што Србија није била у рату.
Сети се санкција.
Сети се ти јануара 1994. Ја сам то живео а ти питај неког старијег шта је 1993 и до 1995 били смо као пећина, нема спорта, нема музике, све стране групе су нас заобилазиле, а спортистима је било забрањено учествовање на такмичењима.
Знаш како су изгледале новине и како су штампане за време санкција ?
Хрватска је још издашније помагала Хрвате у БиХ, Херцег-Босну и ХВО и директније од Србије.
Какве то са Милошевићем има везе и са стањем у Србији ?

Ratom za Kosovo Milosevic je spasio otcepljenje i Vojvodine koje je vec bilo spremno. Nisu verovali da ce im za Rambuje biti receno NE. Platili smo za to visoku cenu u zrtvama, sankcijama i izolacijom.
Vojvodina je sacuvana jer su videli da to rasparcavanje Srbije ne moze ici tako lako.

A onda je neko potpuno predao ono sto je ratom postignuto.

Пуно пишеш мало кажеш.
Што избегаваш одговоре на питања ? То би значило да немаш прави одговор.
Дакле ти би да нас све Дафимент Банка и Газда језда опљачкају зарад Србије која није у рату ?

Дилери су увек имали најновије штампани новац а у самопослугама није имало ништа да се купи.
1993 маркице за превоз нису постојале.
Генерално деведесетих година средњи слој није постојао.
Или си богат. Или си сиромашан.

Што скрећеш са теме ? Иван Стамболић и Славко Ћурувија. Дада Вујасиновић. Ту смо стали. Знаш ли ко је Дада Вујасиновић ?

Јеси проверио колико хероина су нашли после пада Милошевића у трезорима Комерцијалне банке ? Мала смо ми држава за дистрибуцију толике количине дроге.

Ко је остао без ноге и руке, враћао се болестан кући није могао никаква права да оствари. Због тога што Србија није била у рату.

Сети се ти јануара 1994. Ја сам то живео а ти питај неког старијег шта је 1993 и до 1995 били смо као пећина, нема спорта, нема музике, све стране групе су нас заобилазиле, а спортистима је било забрањено учествовање на такмичењима.
Знаш како су изгледале новине и како су штампане за време санкција ?

Какве то са Милошевићем има везе и са стањем у Србији ?
Мало кажем велиш а пуно пишем, па нормално због кроасана и осталих који пишу овде. Живео сам и ја у то време. И знам како је било. Одмах мораш сав прљави веш да истресеш пред другима. Слабо су те попови научили.

Мало кажем велиш а пуно пишем, па нормално због кроасана и осталих који пишу овде. Живео сам и ја у то време. И знам како је било.
И ја цитирам поруке а не читам ништа цитирано.
Гадна навика
Одмах мораш сав прљави веш да истресеш пред другима. Слабо су те попови научили.
Argumentum ad hominem #2
И шта кажеш на та твоја сећања. Бомбардовали нам Србију. Људи ниду ишли на летовање јер није било новца.
Професори су имали бедне плате.
Нови динар и стабилност брзо је пропала.
Украдени избори 1996. Шетње грађана.
Очигледно да ти умеш само да затвараш очи пред тим.
До 1995 медији су заглупљивали народ једном истом музиком. А после је кренуло заглупљивање другом музиком.
1999 је била као 1992. Сиромашна и бедна.

Гадна навика

Argumentum ad hominem #2
И шта кажеш на та твоја сећања. Бомбардовали нам Србију. Људи ниду ишли на летовање јер није било новца.
До 1995 медији су заглупљивали народ једном истом музиком. А после је кренуло заглупљивање другом музиком.
Amerikanci, moji sugrađani, nemojte pitati šta vaša zemlja može učiniti za vas. Pitajte šta vi možete učiniti za svoju zemlju!

John F. Kennedy

Гадна навика

Argumentum ad hominem #2
Али, ево нпр. постоји Република Српска као резултат одрицања и силних жртава.

Kako da dozivljavam ubicu?

Stefanović kaže da je često išao u šetnju sa Stambolićem po Košutnjaku, „kako bismo pričali o važnim stvarima, da ne bi mogli da nas prisluškuju".
„Zvali smo to odlazak u šumu, on je uveo tu naviku", dodaje.
Tog 25. avgusta, Stambolić se spremao da proslavi rođendan mlađe ćerke Tijane i uveče ode na Sabor trubača u Guči, kaže Stefanović.
„Sigurno tog dana nije očekivao da će umesto u Guči završiti na Fruškoj gori", zaključuje Stefanović.
On ocenjuje da je njegov višedecenijski saradnik i prijatelj sigurno bio „svestan opasnosti".
„Nekoliko puta, neposredno pred ubistvo, Ivan je prognozirao da Miloševiću dolazi kraj, ali se i pitao neće li još neko veliko zlo da napravi. 'Taj ne može da ode mirno', govorio je", seća se Stefanović.
Ivan Protić, tadašnji dopisnik španske novinske agencije EFE iz Beograda, priseća se da je do novinara „stigla vest da je nestao, nije se znalo da je u pitanju otmica".
„U svakom slučaju, smrdelo je na nešto kriminalno i nevezano sa njegovom voljom", kaže za BBC na srpskom.
Grey line

Ivan Stambolić otet je dok je trčao u beogradskom parku Košutnjak 25. avgusta 2000. godine. Pretpostavlja se da je likvidiran istog dana.
Njegovi ostaci pronađeni su marta 2003. godine u jami sa živim krečom na Fruškoj gori u blizini Novog Sada.
Obdukcijom se ispostavilo da je ubijen metkom u potiljak, ali i da nedostaju pojedini delovi skeleta.

Pa što se ne moliš Gospodu Bogu njihove grešne duše, da se spasu. Vi Porfirijevi ste čudni neki hrišćani.
Како за атеисту да се молим ? Тај човек је одбио причешће. Сабери се мало. Молим се за убицу, дилера дроге и уништитеља Србије који је атеиста?
Сети се санкција.
Где си побегао Гедо ? Што нестаде ?

Како за атеисту да се молим ? Тај човек је одбио причешће. Сабери се мало. Молим се за убицу, дилера дроге и уништитеља Србије који је атеиста?

Где си побегао Гедо ? Што нестаде ?
Evo me molim za oproštenje grehova i spas duša zabludelih i grešnih Božjih slugu Slobodana i Mirjane. Ti nećeš, a Porfirije ne stigne od slikanja i poziranja pred kamerama, i od još nekih tipično svetovnih stvari.

Evo me molim za oproštenje grehova i spas duša zabludelih i grešnih Božjih slugu Slobodana i Mirjane.
Сети се санкција.
Зашто је Слоба шверцовао хероин у иностранство Гедо ?
Зашто су његови борци умирали заборављани док је жртвовао раднике РТС-а ?
А Вучић добио нови стан. За мале паре
Колико новца је исисано преко Дафимент банке и Газда Јездине банке ? Лак профит и брза зарада, тако су обећавали.
А у ствари прамидална шема и превара код Језде и Дафине.
Где су паре са Кипра Гедо ?

Сети се санкција.
Зашто је Слоба шверцовао хероин у иностранство Гедо ?
Зашто су његови борци умирали заборављани док је жртвовао раднике РТС-а ?
А Вучић добио нови стан. За мале паре
Колико новца је исисано преко Дафимент банке и Газда Јездине банке ? Лак профит и брза зарада, тако су обећавали.
А у ствари прамидална шема и превара код Језде и Дафине.
Где су паре са Кипра Гедо ?
Nesrećo teološka, zar se tako govori o pokojnicima? A nije za sve ni Sloba kriv.

Pogledajte prilog 1755063
Данас, са дистанце од скоро 25. година после пада режима председника Слободана Милошевића, председника Србије и Савезне Републике Југославије; какво је ваше мишљење о покојном председнику Милошевићу и његовој супрузи професорки Марковић?
Sto se tice nje nemam misljenje, sto se tice Milosevica bio je vrlo inteligentan politicar ali u nekim teskim vremenima povukao je neke lose poteze, koji su nas mnogo kostali, tako da nemam o njemu neko mnogo pozitivno misljenje.

Pogledajte prilog 1755063
Данас, са дистанце од скоро 25. година после пада режима председника Слободана Милошевића, председника Србије и Савезне Републике Југославије; какво је ваше мишљење о покојном председнику Милошевићу и његовој супрузи професорки Марковић?

Dodaj anketu, čisto da vidimo kakvo je mišljenje o njima danas

- apsolutno negativno
- pretežno negativno
- neutralno
- pretežno pozitivno
- apsolutno pozitivno

i upiši mene odmah za prvu opciju da se ne cimam oko glasanja

zašto bismo polupismenu, patetičnu nečiju suprugu zvali profesorkom, iako joj je neko na nekom papiru to overio bez ikakvih osnova, za početak da pitam
Ona jeste bila profesorka Marksizma, i trovala decu i studente tom odvratnom ideologijom.

Sad, to stvarno ne znaci nista, jer biti profesorka marksizma je veca sramota nego kada si nepismen.

Југословени српског порекла. Дакле конвертити. Болео их уво за народ коме не припадају, то јест за Србе. То што је био далеко већи државнии од свих других, који су дошли касније, друга је тема.

Back