gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
moja partija-partija robovlasnika "svi na mome"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja partija-partija robovlasnika "svi na mome"
Evo ja se kandidujem. Slogan "I Istok i Zapad! Poznato?"![]()
Tvoja stranka ne postoji dok je ne napraviš.
Ljudi,počeću da diskvalifikujem sa izbora i da prijavljujem poruke ako ne prestanete da spamujete na glavnoj temi.
Ovo je tema za vesti i pitanja u vezi izbora,ako neko nešto ne razume.Svaka vrsta spamovanja,trolovanja i provokacije biće odmah prijavljena i autor će biti sankcionisan.
Demokratski, nema šta.![]()
Ја гласам за Крстана а ви како хоћете.
Куд ли су се денули модератори...
Prestani s provokacijama,spamovanjem i trolovanjem ODMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demokratski je i te kako,uđi malo na NationStates,napravljen od australijskih demokrata,ja se kandidovao za potpredsednika nekog tamo UNTO-a izbacili me jer su prijatelji glasali za mene jer takođe imaju državu
I sad sam naravno banovan jer sam lika nazvao:"You scumbag and bastard!Where is democracy here?!"i rekao još 10 000 stvari,oni kažu:"Flaming!" i kraj.
"Yebaću te, skidaj gaće, ODMA', SADA ODMA!!!!"![]()
Reported
Se kandiduješ?
Čuš "reported".
E'o ne znam, još se razmišljam, moram da se dogovorim sa mojim "saradnicima"![]()
Šta te košta,nemaš šta da izgubiš?Napravi stranku,ili ako si nezavisni kandidat onda samo temu o svojoj kandidaturi,tamo lažeš narod i znaš već dalje...![]()
Нажалост таква партија тј. коалиција се зове За евРОПСКУ СРБИЈУ. Врло сличан програм има као и та твоја, исти су услови ''развитка итд...moja partija-partija robovlasnika "svi na mome"