Predsednik Krstarice-Izbori 2009.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Demokratski, nema šta. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Prestani s provokacijama,spamovanjem i trolovanjem ODMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Demokratski je i te kako,uđi malo na NationStates,napravljen od australijskih demokrata,ja se kandidovao za potpredsednika nekog tamo UNTO-a izbacili me jer su prijatelji glasali za mene jer takođe imaju državu:eek:

I sad sam naravno banovan jer sam lika nazvao:"You scumbag and bastard!Where is democracy here?!"i rekao još 10 000 stvari,oni kažu:"Flaming!" i kraj.

Prestani s provokacijama,spamovanjem i trolovanjem ODMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Demokratski je i te kako,uđi malo na NationStates,napravljen od australijskih demokrata,ja se kandidovao za potpredsednika nekog tamo UNTO-a izbacili me jer su prijatelji glasali za mene jer takođe imaju državu:eek:

I sad sam naravno banovan jer sam lika nazvao:"You scumbag and bastard!Where is democracy here?!"i rekao još 10 000 stvari,oni kažu:"Flaming!" i kraj.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
"Yebaću te, skidaj gaće, ODMA', SADA ODMA!!!!" :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

moja partija-partija robovlasnika "svi na mome"
Нажалост таква партија тј. коалиција се зове За евРОПСКУ СРБИЈУ. Врло сличан програм има као и та твоја, исти су услови ''развитка итд...

Да ти то нећеш да се премаскираш ко Млађа Динкић, у неко ново рухо?:per:

Препоручујем се будућем изабраном Председнику за: полицијског министра
Да похапсим све сепаратисте са Крстарице. Макар после и не буду осуђени! Само да им намакнем лисице па у бувару и питам их: ,,Јел` ћете још?``.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back