Председник хдз БиХ позвао на обнову херцег босне

Važno je da su počeli da popuštaju. Država se ne pravi preko noći.
Aaaaa,ne popustaju oni nista,.........sve vise verujem da je ovaj tip u stvari rvat,
sto me ne bi cudilo,s obzirom da se sa ovim nikom vec svakako lazno predstavio,
u sustini,mujo oli ujo,ta je za nas svejedno...........
oboje rade da naskode Srbima,...........to je u ovom slucaju stvaranje rvatskog entiteta,
i to izmedju ostalog na delu RS,a sve naravno u cilju spajanja sa rvatskom,
..........zato je ovo sto je gore rekao tacno..........
da se rvati nece odreci posavine u RS,...........zna covek o cemu prica

evo i ja nešto ovih dana razmišljam ....rođendan i imendan po katoličkom kalendaru mi padaju u septembru a onda ljudi dođu s godišnjeg i slabi su s novcima pa nikako da se ogrebem za bolje poklone...možda bi sa krsnom slavom tamo negde u maju imao više sreće :mrgreen::zcepanje:
Oženi se pa nećeš morati da brineš o poklonima.

burro1.jpg

"Asti gospe!"

"Бааааааааааазнија" је једино функционална када је нема.

Када је то у историји постојала "бааааааа-знијска" "БиХ" а да то није била окупација неке стране силе, стране државе?????????????????????????
НИКАДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ДАНАС ЈЕ "БАААААААААААААЗНИЈА" ПОД ОКУПАЦИЈОМ.

Ако тако није, ко су "ОХР" и "СФОР" ????????????????
Ако тако није, ЗАШТО СЕ "БАААААЗНИЈЦИ" (босански Муслимани) боре да се окупација "БиХ" ПРОДУЖИ ?????????

Одговор на ово питање је у супротности са тврдњом да је "Баааааааааазнија" независна и да "БиХ" постоји.

[
Када је то у историји постојала "бааааааа-знијска" "БиХ" а да то није била окупација неке стране силе, стране државе?????????????????????????
НИКАДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

postojala je u srednjem veku srpska kraljevina,banovina bosna;)
znas ban kulin,tvrtko kotromanic,herceg stjepan kosaca osnivac hercestva od svetog save:)
podrzavam stvaranje treceg entiteta u cilju brzeg razbijanja bih:D

Back