Председник Додик је човек који западном окупатору рекао "НЕ "

Изједначавање Додика и Републике Српске је опасно по Српску.

Српска треба да буде изнад и независна од сваког појединца.

Ако изједначимо Српску и било ког појединца, кад тај појединац падне, уздрмаће и Српску. Док, ако Српску посматрамо изнад било ког појединца, његов пад никада неће моћи да угрози Српску.
Opasno je po Srpsku kada ti npr, podržavaš da od muslimančina uzurpirane institucije, kao što je Sud BiH, odlučuju o kadriranju političara u Srpskoj. Dodik je u tome sporedan, i nije u redu da ti je on lično izgovor da podržavaš navedeno stanje da se balijetine preko Suda mešaju u unutrašnja pitanjan RS.

Pa jesi ti nekad čuo nekoga sa zapada da govori kako ih Srbi ruše? Nekog državnika, političara....
I na koji to način Srbija ruši zapad tako što ne priznaje Kosovo, ne ulazi u NATO i ne uvodi sankcije Rusiji? Kakvu štetu od toga ima recimo....Francuska?
KO NIJE SA NAMA PROTIV NAS JE...........tako kaze zapad.
A zna se gde je Srbija. Mi smo u taboru koji na svim frontovima vodi akciju rusenja zapadne globalne hegemonije.......samim tim, ucestvujemo u rusenju tog zapada.................upravo sa ove tri komponente koje sam nabrojao.
To zna i zapad ................i zato su navalili na nas, evo vec 9 meseci.

U tvojoj supljoj glavi ne shvatas da niko ne kuka" nego da mi je korisnik postavio tekst iz tog perioda.

Jel' si ti blenatav prirodno ili se samo pravis?
Pa da, to je bilo pre 8 godina. Briga vas šta je šoravi pričao pre 8 godina, to se ne važi. Ali još vam je izgovor za sve loše u Srbiji šta je bilo pre 20 godina. Vaša memorija je slabija nego u bubašvabe

KO NIJE SA NAMA PROTIV NAS JE...........tako kaze zapad.
A zna se gde je Srbija. Mi smo u taboru koji na svim frontovima vodi akciju rusenja zapadne globalne hegemonije.......samim tim, ucestvujemo u rusenju tog zapada.................upravo sa ove tri komponente koje sam nabrojao.
To zna i zapad ................i zato su navalili na nas, evo vec 9 meseci.

Ovo kad bi ispričao četvorici mortis pijanih bekrija ispred prodavnice u Gornjim Branetićima, i oni bi ti rekli da ne kenjaš.

Narodna skupština Republike Srpske donijeće odluku o raspisivanju referenduma na kojem će se građani izjasniti o tome da li podržavaju predsjednika Republike Srpske na funkciji na koju je izabran na izborima i odbacuju li političku presudu kojom je napadnuta institucija Republike Srpske.

Naravno da ćemo izaći i glasati ZA podršku našem predsjedniku. :heart:

Ma bezi bre, to bilo pre 8 godina, evo to slusaj govor, ali narocito obrati paznju od 13 -17.30.og minuta.

Pa vidi sta je sta. i gde si ti, i u koikoj zabludi, i gde ste svi vi takvi.

Vučić u Pragu: Sastao se sa brojnim svetskim zvaničnicima; "Iskreni prijatelj Srbije" FOTO​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Pragu gde učestvuje na Globalnom bezbednosnom forumu ”GLOBSEC 2025“.

Šta misliš - ko su mu to "prijatelji"?
Nije Putin, a nije ni brat Si.

A ovaj mu je najdraži:
https://www.instagram.com/p/DK1W9dl...e&ig_mid=ADF492FE-E4D4-404B-8AFF-F8F178D1D6F9

Narodna skupština Republike Srpske donijeće odluku o raspisivanju referenduma na kojem će se građani izjasniti o tome da li podržavaju predsjednika Republike Srpske na funkciji na koju je izabran na izborima i odbacuju li političku presudu kojom je napadnuta institucija Republike Srpske.

Glasajte ZA i dobićete i vi po vilu na Dedinju.

Opasno je po Srpsku kada ti npr, podržavaš da od muslimančina uzurpirane institucije, kao što je Sud BiH, odlučuju o kadriranju političara u Srpskoj. Dodik je u tome sporedan, i nije u redu da ti je on lično izgovor da podržavaš navedeno stanje da se balijetine preko Suda mešaju u unutrašnja pitanjan RS.

Ваш главни проблем је што не видите ширу слику, већ једино видите тај суд.

Главни проблем је што је нејаки Додик хтео да ратује са колонијалним управником, а све остало што се дешавало је последица рата са колонијалним управником.

Да је схватио да не може да се бахати са колонијалним управником, већ да буде, релативно, добар са њим, свега овога не би било, па ни ослабљеног положаја Републике Српске.

Ево, ти помињеш узурпиарне институције од стране муслиманчина, а они су у овој причи небитни. Ратовао је без задршке са колонијалним управником. То није требао да ради.

Надајмо се да ће наредни председник водити мудрију политику са колонијалним управником, а са Бошњама ћемо лако.

Ваш главни проблем је што не видите ширу слику, већ једино видите тај суд.

Главни проблем је што је нејаки Додик хтео да ратује са колонијалним управником, а све остало што се дешавало је последица рата са колонијалним управником.

Да је схватио да не може да се бахати са колонијалним управником, већ да буде, релативно, добар са њим, свега овога не би било, па ни ослабљеног положаја Републике Српске.

Ево, ти помињеш узурпиарне институције од стране муслиманчина, а они су у овој причи небитни. Ратовао је без задршке са колонијалним управником. То није требао да ради.

Надајмо се да ће наредни председник водити мудрију политику са колонијалним управником, а са Бошњама ћемо лако.
Pa u januaru se takođe suprotstavio kolonijalnom upravniku, suprotstavio se američkim diplomatama kad su hteli da naprave jedinstvenu policiju, uspešno, kao i u još nekim slučajevima.
Imajmo malo poverenja.

Kolonijalni upravnik radi za muslimane, a popravljanje odnosa s njim - što ti vidiš kao nešto dobro, podrazumeva ustupke na štetu državnosti RS. Zato je bolje suprotstaviti se.

Odličan potez. Prateće aktivnosti bez kojih je referendum nemoguće sprovesti su uspostavljanje RIK-a RS, koji će verifikovati rezultate referenduma, a moći će da samostalno organizuje izbore u RS, ukoliko turski CIK odbije da prihvati Dodikovu kandidaturu.

Odličan potez. Prateće aktivnosti bez kojih je referendum nemoguće sprovesti su uspostavljanje RIK-a RS, koji će verifikovati rezultate referenduma, a moći će da samostalno organizuje izbore u RS, ukoliko turski CIK odbije da prihvati Dodikovu kandidaturu.
Onda zbogom RS.

Kako zašto Lexi? Pa mi smo poznati po tačnosti rezultata odavno već. Mi već unaprijed znamo tačan broj glasača i rezultat.
Daj ne pravi se luckast! Kada bi bili samostalni, tek bi onda njb.
Nije za ove ljude nikakvo upravljanje. Oni misle da je to jahanje na drugim ljudima i to na duge staze. Dajte se oslobodite već jednom. Svako kriv, osim nas! Je li to baš tako?

Kako zašto Lexi? Pa mi smo poznati po tačnosti rezultata odavno već. Mi već unaprijed znamo tačan broj glasača i rezultat.
Daj ne pravi se luckast! Kada bi bili samostalni, tek bi onda njb.
Nije za ove ljude nikakvo upravljanje. Oni misle da je to jahanje na drugim ljudima i to na duge staze. Dajte se oslobodite već jednom. Svako kriv, osim nas! Je li to baš tako?
:D Blentavo, čak i za tvoje standarde.

Znači najbolje je da smo nesamostalni i da se o nama odlučuje spolja. Čak je prihvatljivo da se iz ubuđalog Sarajeva odlučuje o nama... :D
Primamljiv predlog s tvoje strane, aferim. :mrgreen:

:D Blentavo, čak i za tvoje standarde.

Znači najbolje je da smo nesamostalni i da se o nama odlučuje spolja. Čak je prihvatljivo da se iz ubuđalog Sarajeva odlučuje o nama... :D
Primamljiv predlog s tvoje strane, aferim. :mrgreen:
Najbolje. Istorija je pokazala da ne znamo da vladamo, tj.znamo, ali vladaju samo u svoju korist.

Zaboravljaš da radim za mrskog okupatora u bankarskom sektoru.
Može jedno pitanje:

Imam neki kredit, isplatila sam kamate u potpunosti i ostala samo glavnica.
Šta se meni više isplati, da im vratim sve i završimo tu priču , nije neka svota i mogu ili da nastavim da vraćam mesečno kao i do sada?
Šta je za mene najbolje?

Preko druge banke primam platu, za dotičnu me više ništa ne veže sem tog kredita.

Vi ste nekad slavili Gavrila. Vidi kako ste mu pjesme pjevali.

Sad ližete bečki šupenhagen.
Никада они нису славили Принципа, то је заблуда настала у СФРЈ јер га је партија форсирала као револуционара претечу комуниста, а они су били у том фазону додворавања.

Kad već spominjete Gavrila. Naš slavni heroj iz Drugog svetskog rata, major Milan Cvjetičanin sa majkom Gravrila Principa:

milan-cvjeticanin-naslovna.jpg

161134053_8445b5fc-1d56-41b3-bb1d-184e9785a98d.jpeg

Back