Predsednički izbori 2022 - za koga biste glasali?

Za koga biste glasali?

• Aleksandar Vučić (SNS-SPS-JS-ZS-SRS-PS-PUPS-SNP-SPO-PSS-SVM-SDPS)

glasova: 44 25,7%
  • Miloš Jovanović (NADA koalicija)

glasova: 28 16,4%
  • Boško Obradović (Dveri-POKS)

glasova: 17 9,9%
  • Zdravko Ponoš (SSP-NS-DS-PSG-PZP-PSS-GP-PS-NPSKMO-DZVM-VMDK-SMS-VS)

glasova: 42 24,6%
  • Branka Stamenković (Suverenisti DJB-ZS-ŽZS)

glasova: 10 5,8%
  • Biljana Stojković (Moramo NDMBGD-OGPA-EU-SSS)

glasova: 6 3,5%
  • Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici)

glasova: 7 4,1%
  • Miša Vacić (Srpska desnica)

glasova: 3 1,8%
  • Bojkot

glasova: 14 8,2%

• Ukupno glasova
    171
До промена ће доћи када традиционално васпитан Србин из Шумадије дође устанком на власт.

Понош, је одрођен.
Тома Диплома је био Србијански председник Републике. И ако бисмо гледали само његово председниковање као такво, да оставимо све друго по страни, Шумадинац Тома Диплома је био добар председник. Подневши оставку на место председника ваше странке, и изашавши из чланства исте, био је председник свих грађана. Е видиш "батице" то је могао да уради само Србијанац, тј прави органски Србин, јер на свој начин он воли своју Србију. То нису могли да ураде политички "Срби", ни ваш Вољени као Босанац из блокова, нити је то урадио Супер-дека као Теразијски Црногорац.

До промена ће доћи када традиционално васпитан Србин из Шумадије дође устанком на власт.

Понош, је одрођен.

Ti si svestan da je POKS za kojeg ti navijaš protivnik Ustanka i da bi bili prvoborci u njegovom gašenju tj. kontraustaničkoj borbi? :D

Koje ставове? Да Србија неће да гласа за Хрвата Поноша? Па то је опште познато. Ми Србијанци нећемо Хрвата за председника и тачка.

Или си мислио на ставове професорке Биљане Стојковић? Еј, смешан си бре много. Па сети се човече да је Саша Јанковић, као кандидат тзв. грађанске Србије, и поред режимске приче да је убица и пошто је у сред кампање код Сеада Хаџифејзовића у емисији рекао да је у Сребреници био геноцид, са својих 16,36% освојених гласова био другопласирани, односно пропласирани у опозицији, далеко иза себе оставивши разне ваше "патриотске" кандидате.

A šta ćeš reći ako se desi da Ponoš uzme možda i više od Jankovića?

Ti si svestan da je POKS za kojeg ti navijaš protivnik Ustanka i da bi bili prvoborci u njegovom gašenju tj. kontraustaničkoj borbi? :D

Како политичко биће може да навија? Шта ти је то ? нека евровизијска случајност, где треба среће ?

Ниси свестан какво је мишљење унутар покрета, а какво за јавност.

Покрет је натполитички.

Зна врло добро Михаиловић, да се без Устанка који много кошта у крви и злату, не може преостали народ ослободити ове нагомилане безморалне пошасти од 1944.г.

Избори ни ови ни следећи ништа суштински неће променити, осим да се мало нешто чује о Покрету у Н.Скупштини.

A šta ćeš reći ako se desi da Ponoš uzme možda i više od Jankovića?

Може да узме 100%, неће бити никаквих промена.

Онај који обећава системске промене - тога ДБ, медији, позиција, опозиција и цела структура треба да победи.

Вучић, Понош, Тадић, Дачић, неће мењати структуру - хоће да је задрже због искварених полуга моћи против српског народа

Нећеш ти то никада укапирати !

Како политичко биће може да навија? Шта ти је то ? нека евровизијска случајност, где треба среће ?

Ниси свестан какво је мишљење унутар покрета, а какво за јавност.

Покрет је натполитички.

Зна врло добро Михаиловић, да се без Устанка који много кошта у крви и злату, не може преостали народ ослободити ове нагомилане безморалне пошасти од 1944.г.

Избори ни ови ни следећи ништа суштински неће променити, осим да се мало нешто чује о Покрету у Н.Скупштини.

Politika im je vrlo strogo sistemska; sve treba menjati kroz sistem i aktivno se boriti protiv svih koji napadaju sistem ili žele da ga promene izvan njegovih okvira, stoga i boriti protiv ljudi kao što si ti. To je i de facto i de jure politika i POKS-a i cele koalicije NADA, kao i profesora Jovanovića kao predsedničkog kandidata.

Онај који обећава системске промене - тога ДБ, медији, позиција, опозиција и цела структура треба да победи.

Вучић, Понош, Тадић, Дачић, неће мењати структуру - хоће да је задрже због искварених полуга моћи против српског народа

Ovo je suština i ne samo protiv našeg naroda nego za njihove beneficije. Samo će službena kola voziti neke druge majke i žene u frizerske salone, krašće drugi neki ljudi, sve ostaje isto.

Kakve crne promene; ne govorimo o promenama, već da komšija potcenjuje Ponošev izborni potencijal.

Politika je sistemska; sve treba menjati kroz sistem i aktivno se boriti protiv svih koji napadaju sistem. To je i de facto i de jure politika i POKS-a i cele koalicije NADA:

Опет ти твоји лимбови. Изађи из њих!

Битно је да си ти мени објаснио како се робовски размишља.

Политичка теорија 0 бодова.

Kakve crne promene; ne govorimo o promenama, već da komšija potcenjuje Ponošev izborni potencijal.

Па то ти је то, прекини да се вртиш у круг као пас који јури свој реп и пронађи излаз из тих бесконачних избора да гласамо између 2 иста !

Има ли наде за тебе ?

Ovo je suština i ne samo protiv našeg naroda nego za njihove beneficije. Samo će službena kola voziti neke druge majke i žene u frizerske salone, krašće drugi neki ljudi, sve ostaje isto.

Колико пута је Михаиловић и рекао да Номенклатури бенефиције одређује структура. Академија је чист пример, добијају привилегије, да сатру српски народ испод Африке

Опет ти твоји лимбови. Изађи из њих!

Битно је да си ти мени објаснио како се робовски размишља.

Политичка теорија 0 бодова.

Moji? Nisam jednu reč rekao o meni; video se vrlo jasno stav POKS-a i DSS-a u vreme masovnih demonstracija protiv kovidaških mera ona tri dana. Kako javan, tako i privatan. Njihov je stav bio da je Vučić tu isuviše preblag i da bi oni vojskom i policijom sve to mnogo efikasnije rasterali i vaspostavili sistem.

Razgovarao sam ja i sa jednim POKS funkcionerom koji je tada kazao samo ustaška gamad smatra da bilo kakve promene ičega dolaze van parlamentarnih izbora. Tako da, po njegovom mišljenju, i ti spadaš u tu „ustašku gamad“.

E sad, ako ti živiš u nekim oblacima tj. iluzijama o stavovima te političke skupine, to nije moj problem, već isključivo tvoj. Stvari o kojima ovde pišeš, u suštoj suprotnosti su sa njihovom celokupnom ideologijom. Što se nje tiče, ti si neprijatelj (njihovog) sistema.

Poslednja izmena:
Колико пута је Михаиловић и рекао да Номенклатури бенефиције одређује структура. Академија је чист пример, добијају привилегије, да сатру српски народ испод Африке

Da, ali struktura nudi samo iste te.

Понош, је одрођен.

Сећаш се шта су нам Шумадинци Коштуница и Николић урадили и шта су изродили???

Ништа док не дође човек с југа, који говори три падежа.

Fora je što i kad formiram mišljenje "ok, za ovog bi se moglo glasati", dođem negde i neko izruči tonu putera sa njihove glave i onda shvatim da ni on ne valja.

Од ових 8 кандидата, Вучић + 7, ко ти је од њих 7 бољи од Вучића?

тј. вучића?

Moji? Nisam jednu reč rekao o meni; video se vrlo jasno stav POKS-a i DSS-a u vreme masovnih demonstracija protiv kovidaških mera ona tri dana. Kako javan, tako i privatan. Njihov je stav bio da je Vučić tu isuviše preblag i da bi oni vojskom i policijom sve to mnogo efikasnije rasterali i vaspostavili sistem.

Razgovarao sam ja i sa jednim POKS funkcionerom koji je tada kazao samo ustaška gamad smatra da bilo kakve promene ičega dolaze van parlamentarnih izbora.

E sad, ako ti živiš u nekim oblacima tj. iluzijama o stavovima te političke skupine, to nije moj problem, već isključivo tvoj. Stvari o kojima ovde pišeš, u suštoj suprotnosti su sa njihovom celokupnom ideologijom. Što se nje tiče, ti si neprijatelj (njihovog) sistema.

Робе један!

Па твој проблем је што баш појма немаш о елементарним стварима и како стоје искварене полуге моћи успостављене још од 1944.г.

ко је теби креирао тај политичко кретенски став да ће стуркура номенклатуре унука из 1944.г. препустити своје привилегије изборима ? Ти си бре неки другосрбијански крезубосрбијанац на небесима - постмодерни титоиста ? шта ли ?

нису дозволили ни 6.октобра иако је овде била и ЦИА, Ми6, БНД, СОА итд...одмах су се договорили око милошевића само да задрже структуру.

Ала, ти немаш појма. А петљаш се да ми објасниш шта мисли Михаиловић, Јовић, Радосављевић,...

Ти не чујеш шта говори В.Михаиловић, јер га не разумеш као ни мене!

тј. вучића?

Mystic+ je u suštini kao komšija. Vrlo male razlike po tim nekim nacionalnim stavovima postoje između njih dvojice. Obojica su nepopravljive pristalice pseudonaučnih interpretacija (nadriistoričar može biti i samo lažni patriota), tj. deretićevci, uvereni u srbijansku (srbijansku, a ne srpsku) rasnu superiornost od Lepenskog Vira do Karađorđevog ustanka. I da su potrebne samo neke političke okolnosti da se poklope da taj Ustanak izbije, jerbo on teče u venama čoveka iz granica Srbije od pre 1833. godine. I taj ustanak treba da se organizuje i protiv same Republike Srbije.

тј. вучића?

Nisam siguran, to i jeste problem.

Ima njih koji nisu bili na vlasti, pa znam kako se i on ponašao dok je bio opozicija, sve fino i lepo, a vidi ga sad. A, opet, ima i onih koji su bili na vlasti i sa razlogom više nisu.

Lično smatram da je ovaj čovek lud i jedno veliko zlo, ali nisam siguran za koga glasati, ko bi sutra bio bolji.

Da, ali struktura nudi samo iste te.

То ти је демократија - структура ти нуди да демократски бираш између 2 иста.

Не бираш ти на изборима структуру А или структуру Б.

На изборима бираш Експонента 1 структуре А или Експонента 2 структуре А. (Структура Б се не помиње, јер су то други људи и други систем у ком структура А губи своје привилегије у сатирању српског народа)

То овом Шприцеру не можеш објаснити на 1000 различитих начина

Да се не лажемо - Тачно,

, јер искварен и пропао народ воли да се лаже.

Sve je to jasno, ali iskren da budem i ja sad kad biram za koga ću da glasam, ako imam opciju za nekoga za koga znam da neće preći ni 1% i nekoga kao što je Ponoš, npr, pre bih glasao za drugog da se dese promene jer znam da je verovatnije da se dese ako glasaš za Ponoša. Čista matematika. Tako Toma i dođe na vlast.

Sve je to jasno, ali iskren da budem i ja sad kad biram za koga ću da glasam, ako imam opciju za nekoga za koga znam da neće preći ni 1% i nekoga kao što je Ponoš, npr, pre bih glasao za drugog da se dese promene jer znam da je verovatnije da se dese ako glasaš za Ponoša. Čista matematika. Tako Toma i dođe na vlast.

Није математика и исправно решење задатка у питању, већ си промашио цео задатак!

Ни ти не можеш да испаднеш из лимба.

Нема промена са Поношем, јер као ни Тадић, неће мењати технологију власти унутар структуре.

Ако нема промене структуре, нема ни тих како кажеш "да се десе промене"

Понош као ни Николић, Тадић, Вучић не доносе промене иако имају различите стилове - структура и даље непромењено врши моћ.

Ни ти не можеш да испаднеш из лимба.

Нема промена са Поношем, јер као ни Тадић, неће мењати технологију власти унутар структуре.

Ако нема промене структуре, нема ни тих како кажеш "да се десе промене"

Понош као ни Николић, Тадић, Вучић не доносе промене иако имају различите силове - структура и даље непромењено врши моћ.

Kad kažem promene mislim na fizičke promene, znam ja da niko od njih neće raditi na tome da ja zaista imam platu 1000 evra prosečnu i da mi BIA ne duva za vrat, ali mislim bar da ode ova ekipa "Ministara" i ostalih.

Kad kažem promene mislim na fizičke promene, znam ja da niko od njih neće raditi na tome da ja zaista imam platu 1000 evra prosečnu i da mi BIA ne duva za vrat, ali mislim bar da ode ova ekipa "Ministara" i ostalih.

Ок.

Али То нису промене, већ само смене.

Промена Владе неће променити политику

Back