Realno tesko da iko moze da pobedi Vucica, iako bi ja recimo voleo da pobedi Brankica Saturn ili ne znam onaj lik iz SKOJ-a ili Nestorovic ili tako neko, alo to je vec u domenu naucne fantastike, ali ono sto je realno da se desi je da SNS izgubi vlast u Beogradu, mislim da je to sasvim realno, mislim da od svih mesta najmanju podrsku imaju u Beogradu (ono ni levo a ni desno orijentisani ih bas ne vole) , pogotovo u 10 centralnih opstina, znaci videli smo i na onom sumnjivom referendumu od 17 beogradskih opstina SNS opcija za promenu ustava je pobedila u samo 3 i to sve 3 su bile prigradske opstine, mislim Barajevo, Surcin i jos jedna, tako da je sasvim realno da SNS izgubi Beograd ko god bude bio protiv-kandidat i mislim da su i vecina Beogradjana u fazonu da u drugom krugu glasace za bilo kog protiv-kandidata nebitno kog su politickog opredeljenja i iz koje stranke i da ne bi bilo iznenadjenje da oni naciJonalisti glasaju za Vladetu Jankovica ili da graDzanisti glasaju ne znam za kandidata Dveri ili Suvereniste.