Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Опозициони чланови синоћ напустили седницу РИК-а: Одбијамо да учествујемо у кршењу Устава Републике Србије!

29.март 2017.
Инфо служба Српског покрета Двери доставила нам је саопштење опозиционих чланова РИК-а, поводом њиховог синоћњег напуштања седнице РИК-а.

***​
Саопштење за јавност опозиционих чланова РИК-а
Представници опозиције у Републичкој изборној комисији напустили су синоћ седницу РИК-а зато што је председник РИК-а одбио предлог опозиције да се РИК изјасни о томе хоће ли РИК поштовати одлуку Уставног суда из 2016. године у вези са спровођењем избора на Косову и Метохији.
Одбијамо да учествујемо у кршењу Устава Републике Србије.
Чланови РИК-а:

Весна Ракић Воднелић
Љиљана Бенаћ Шантић
Владимир Гајић
Милош Павловић
Драган Радуловић
Ивана Петрин
Драган Нинковић
Весна Ћирић
Ива Ђинђић Ћосић
Марко Даниловић
Марко Пушица
Никола Тодоровић
Иван Нинић
Војин Биљић
Николина Липовшек
Реља Јиксимовић
Огњен Ђурић
Бојан Бајчета

У Београду 29.3.2017. године
Информативна служба Српског покрета Двери

МИСЛИТЕ О ОВОМЕ. ОДБРАНИМО УСТАВ!

Свака сличност између ботова, глумаца у Вучковом споту и чланова публике у Марићевом студију је сасвим случајна.

C8MtjARXcAA8gfU.jpg

Чак носи и исту одећу!

Свака сличност између ботова, глумаца у Вучковом споту и чланова публике у Марићевом студију је сасвим случајна.

Pogledajte prilog 434892

Чак носи и исту одећу!

Ту је и ортак:

Pogledajte prilog 434893

Ево и лика у црвеном.

Јбт... Које дно. Оно најгoвњивиje дно.

А добра је... само да није сендвичарка.
Беда стомака многе отера и у моралну беду.
Ко зна колико је дуго на Бироу...
Ето, у многим нашим фирмама у току су састанци управа са радницима, са прецизним инструкцијама за "изборе". Сви који су примани у последње две, три године мораће да сликају своје "гласачке листиће" и да дају доказе о томе за кога су гласали.

Ето, у многим нашим фирмама у току су састанци управа са радницима, са прецизним инструкцијама за "изборе". Сви који су примани у последње две, три године мораће да сликају своје "гласачке листиће" и да дају доказе о томе за кога су гласали.

Знам....
Али образ цену нема.
Рецимо, ја бих пре копао бунаре него укаљао образ. А дете са села сам, па знам шта је озбиљан физички рад.

...". Сви који су примани у последње две, три године мораће да сликају своје "гласачке листиће" и да дају доказе о томе за кога су гласали.

Pa valjda može da prođe ona fora da kad slikaju listić, pa da dodatno zaokruže broj 5 [emoji38]

Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk

pa koliko dugo može da bude na birou? kobila nema više od 22,23 godine i ne liči mi da ne može da nađe posao...bar onaj najstariji, sigurno

Back