LetoGospodnje
Primećen član
- Poruka
- 950
Zavrsni miting SRS i Seselja u Novom Sadu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 434733
Pogledajte prilog 434734
Pogledajte prilog 434735
Супер. Ово су били Вучићеви гласачи. Дакле, схватили су да је Воја поново на истом курсу.![]()
Hahaha, kako si samo pametan, ljoticevska skola![]()
Бели је у анкети био хендикепиран, јер је анкета прављена у тренутку кад се није знало да ће он бити кандидат, па су многи форумаши искористили своје бирачко право у анкети.
Онда је анкета измењена на начин да су гласови остали, а само форумаши који већ нису дали глас могу да гласају а Бели је тад уведен. И полако се ближио врху и сад му фали само један глас да се изједначи са првопласираним љотићевцем, Бошком. Мислим да ће до изборне тишине да преузме вођство.
Gde ćeš ti to da objasniš DZOSuБели је у анкети био хендикепиран, јер је анкета прављена у тренутку кад се није знало да ће он бити кандидат, па су многи форумаши искористили своје бирачко право у анкети.
...
Juce su delili besplatno Seseljeve knjige. Uspeo sam da dodjem do primerka knjige "Smežurano kengurovo mudo Kevin Parker" .
Australijski sudija Haskog tribunala je u pitanju .... Pokusao sam da dodjem do poklona u vidu knjiga koji nose sledece nazive :
“Narogušeno škotsko goovno Jan Bonomi”, “Glupson iz Manitobe Brus Mek Farlen”, “Južnokorejska gnjida O-Gon Kvon”
Medjutim, sav tiraz je razgrabljen![]()
Pa šta oš jadane, ja sam prvi glaso na Sremac!...
Јел ти то пишеш језиком да те разумеју радикално напредни?
Mi ovde što škrabamo po ovom forumu, mi smo za njega izgleda avion u domenu produhovljavanja što se tiče pisanja...
Sve ostalo je i više nego smešno, i ne vredi papira na kojem se štampa.
Mi ovde što škrabamo po ovom forumu, mi smo za njega izgleda avion u domenu produhovljavanja što se tiče pisanja![]()
...samo jako, i samo do pobede![]()
Australijski sudija Haskog tribunala je u pitanju .... Pokusao sam da dodjem do poklona u vidu knjiga koji nose sledece nazive :
“Narogušeno škotsko goovno Jan Bonomi”, “Glupson iz Manitobe Brus Mek Farlen”, “Južnokorejska gnjida O-Gon Kvon”
Medjutim, sav tiraz je razgrabljen![]()
Gde ćeš ti to da objasniš DZOSu:zblesav:
...samo jako, i samo do pobede![]()
Jel znate tko je na Hepiju u 21.00![]()
Он са мамом и татом и пријатељем изненађења.
Најављују све врема. Иначе, у то вртеме је требао бити гост на Н1 али је отказао. Изгледа се Југослав није сложио да Вучић њега испитује.![]()
Sutrasnje naslovne su jezive, cak je i cerku ugurao u politiku. Jeziva frka