Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
На крају седнице, председник Републике изборне комисије обавестио је чланове да је Радна група за посматраче размотрила 19 пријава и издала овлашћења за праћење рада органа за спровођење избора расписаних за 2. април 2017. године следећим организацијама:

Удружење Грађани на стрaжи, Удружење ЦРТА, Централа изборна комисија Босне и Херцеговине, Организација СИЛБА - иницијатива за дијалог и демократију из Данске, Британска амбасада у Београду, Амбасада Украјине у Београду, Амбасада Бугарске у Београду, Амбасада САД у Београду, Центар за слободне изборе и демократију –ЦЕСИД, Канцеларија за демократске институције и људска права ОЕБС-а (ОЕБС/ОДИХР), Парламентарна скупштина Савета Европе, Амбасада Канаде у Београду, Амбасада Републике Пољске у Београду, Амбасада Савезне Републике Немачке у Београду, Амбасада Италије у Београду, Амбасада Аустралије у Београду, Амбасада Нигерије у Београду, Амбасада Швајцарске у Београду и Организација Евроазија центар.

http://www.rik.parlament.gov.rs/aktivnosti-sednice.php#a94

Супер, сад падни у депресију...
Pa nego šta ću[emoji34]

Izgleda da će ova nova galaksi s8 da bude baš golema, a ja jedva čeko da ga uzmem[emoji53]
Mislim, dosadila mi sedmica:roll:

Al sad nema šanse da uzmen osmicu! uuU kolko sam u depresiji!!!

I stvarno bi vas zamolio ako možete sad u nedelju da me poštedite naknadnog razočarenja.
Bilo bi to ipak puno za tako kratak period.

Ako su korejanci glupi, mi nismo...

...samo jako, i samo do pobede:zelenko3:

C8CAFulX0AIrtMC.jpg

Pa nego šta ću[emoji34]

Izgleda da će ova nova galaksi s8 da bude baš golema, a ja jedva čeko da ga uzmem[emoji53]
Mislim, dosadila mi sedmica:roll:

Al sad nema šanse da uzmen osmicu! uuU kolko sam u depresiji!!!

I stvarno bi vas zamolio ako možete sad u nedelju da me poštedite naknadnog razočarenja.
Bilo bi to ipak puno za tako kratak period.

Ako su korejanci glupi, mi nismo...

...samo jako, i samo do pobede:zelenko3:
Imas tri modela. Cekam je ko ozeblo sunce. :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nijedna anketa koja se radi nije realna. Razlog je taj sto je nemoguce naci model koji bi oslikao stanje glasackog tela Srbije.
Npr ruralne sredine, manje naseljena mesta, juzna Srbija, ... zatim internet populacija totalno drugacija od npr starackog stanovnistva...., apstinenti, ...spavaci..... imamo i sada neke efekte kao sto su poziv Vlade Georgieva koji na twiteru ima 500.000 pratilaca da glasaju za Jankovica, zatim forsirani fenomen Belog, ...

Setite se jesenjih kurirovih izbora. Redosled je bio 1. Vucic 2. Seselj 3. Obradovic 4. Jeremic Dakle na drugom i trecem mestu tada nema Jankovica i Jeremica.

Sacekajmo, videcemo...

Back