Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Шта кажу добре бошње на ово.

Ma и они су рацку. Знаш кад би тај ушао у рецимо Хрватску да је то изјавио за Хрвате? никад.
Додуше, не сећам се ни овако да је шетао улицама Загреба у друштву Колинде, већ га је сачекала на мосту у Даљу.

Ma и они су рацку. Знаш кад би тај ушао у рецимо Хрватску да је то изјавио за Хрвате? никад.
Додуше, не сећам се ни овако да је шетао улицама Загреба у друштву Колинде, већ га је сачекала на мосту у Даљу.

Naravno, -da se Vlasi ne dosjete-, inače najbolji Vjekoslavov đak odigrao je za Rvacku veliku ulogu!

4PixtwH.jpg

Неверуем.

Шта, није ти чудно да два опозициона председничка кандидата у једној печењари размењују сканк и екстази?
Вероватно притом и ломе руке и ноге малим бебама и тек окоћеним куцама и мацама. Јер, јбг...

Lepo. Kako je bilo u Nišu, gužva, a? Peeeetsto duša na jednom mestu.

Ma sramota živa, nigde jednog autobusa na vidiku a ovi što su došli sve Nišlije i još mu skapavaju gladni niko sendviče da posluži...

Lesandre zvrrrrrrr

Cenim tako ste svikli da vas bude i podsećaju na obaveze, na zvonce, ko poslanike u Skupštini

Treba ti? To ukinuli još oni Jeremićevi dobročinitelji srpskom narodu. Ali, nema brige, ovaj narod i krezub ujeda.

Па, кад напишем "а ВИ зубара", логично је да мислим на вас, а не на себе.
Мада, логика вама није јача страна. Ја сам крив што сам помислио да умете да схватите једну просту реченицу. Требало је да нацртам. Ја сам крив, признајем.

Па, кад напишем "а ВИ зубара", логично је да мислим на вас, а не на себе.
Мада, логика вама није јача страна. Ја сам крив што сам помислио да умете да схватите једну просту реченицу. Требало је да нацртам. Ја сам крив, признајем.

Što se izvinjavaš, kad ti poispadaju svi zubi bićeš nežniji u obnašanju. Da li možeš da garantuješ kourcem na panju da ovde imaju svi zube?

Tan2017-3-19_162244470_0.jpg

Ovaj čiča na pola šest ima dva.

Poslednja izmena:

Back