Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Svi se dave u lažima

HIT! CNN televizija greškom autobuse sa SNS pristalicama proglasila za migrante!
mart 16, 2017

hit-cnn-televizija-greskom-autobuse-sa-sns-pristalicama-proglasila-za-migrante

Sve bi ovo bilo u redu, da međutim u ovim autobusima nisu bile pristalice SNS-a koje su se zatekle u za sada nepoznatom delu Srbije. Tačnije, fotografija još nije identifikovana ali su u fokusu autobusi Srpske napredne stranke koji su unajmljeni pod nejasnim okolnostima od strane kompanija LASTA ali i nekoliko manjih firmi, za koje se ranije spekulisalo da su u vlasništvu Andreja Vučića, brata premijera Srbije.
CNN televizija iskoristila je kolonu SNS autobusa, predstavljajući ih kao migrante. U MUP-u smo uspeli saznati takođe, da nema informacija o organizovanim prevozima migranata ka Subotici, jer Mađari imaju striktnu politiku propusta. DAKLE, da li je ovo gruba greška CNN-a ili samo nesporazum?!

Ja sam sve više ubeđen da se sprema podvala u smislu ulaska Klovna i Lažova u drugi krug , gde bi bi Lažov odustao i tako omogućio Klovnu da postane precednik .

Ja sam više puta pisao da Klovn hoće da bude precednik i da zbog toga laje na diplomca a ponekad i škevće .
Na ovu misao me navodi metod i način na koji je Lažov prevario Diplomca i da mu zbog toga ne pada na um da napusti mesto koje sada zauzima . on se OPRAVDANO boji i plaši da će tako isto proći , tj ON MISLI da su svi iz njegove okoline pokvareni kao on ......opravdana bojazan , nema šta :mrgreen:

Ja sam sve više ubeđen da se sprema podvala u smislu ulaska Klovna i Lažova u drugi krug , gde bi bi Lažov odustao i tako omogućio Klovnu da postane precednik .

Ja sam više puta pisao da Klovn hoće da bude precednik i da zbog toga laje na diplomca a ponekad i škevće . ...:

Sirijumski, a ko je tebi ko u celoj priči[emoji57]

Mislim, hvatam te samo za ovo oko diplomca, a ovi ostali su svi sve sem Belog što evidentno nije lažov...

...samo jako i bez straha, jači sam od svih...:zelenko3:...zajedno...:nosijelku:

Sirijumski, a ko je tebi ko u celoj priči[emoji57]

Mislim, hvatam te samo za ovo oko diplomca, a ovi ostali su svi sve sem Belog što evidentno nije lažov...

...samo jako i bez straha, jači sam od svih...:zelenko3:...zajedno...:nosijelku:

Pa ko je najveći među najvećim lažovima u državi . Ko je najveći klovn među klovnovima i koji ceo svoj život izigrava opoziciju .

Ima slika gde su sva trojica a jedan od njih nosi gajbu piva :)

PS Beli izgleda nekako najbezazlenije , jer svi ostali su deo stare priče

Prvo su 5 oktobra skidali PRVI da bi došli DRUGI , posle se glasalo za PRVE jer su DRUGI bili gomna .....sada se ispostavilo da su PRVI veća gomna ngo što se mislilo pa se sada pokušavaju da dovedu DRUGA GOMNA .

Sve u svemu Beli nije deo te priče i da je narod pametan glasao bi za njega .

Poslednja izmena:
Pa ko je najveći među najvećim lažovima u državi . Ko je najveći klovn među klovnovima i koji ceo svoj život izigrava opoziciju .

Ima slika gde su sva trojica a jedan od njih nosi gajbu piva :)

PS Beli izgleda nekako najbezazlenije , jer svi ostali su deo stare priče

Prvo su 5 oktobra skidali PRVI da bi došli DRUGI , posle se glasalo za PRVE jer su DRUGI bili gomna .....sada se ispostavilo da su PRVI veća gomna ngo što se mislilo pa se sada pokušavaju da dovedu DRUGA GOMNA .

Sve u svemu Beli nije deo te priče i da je narod pametan glasao bi za njega .

Pametni smo i glasacemo za Belog, budite i vi pametni da nas bude vise i da Vucic dobije manje.

http://www.blic.rs/vesti/politika/predsednicki-izbori-danas-zreb-za-redosled-na-listicu/h63ln59

Да ли ће Александар Вучић случајно на жребу бити изабран да буде први на листићу?

Па НАРАВНОоооооооо...... не мислиш ваљда да се ови из ЛОТО-а и осталих лутрија ЏАБЕ ВЕЖБАЈУ СА КУГЛИЦАМА.....:hahaha: једна ће бити тежа или намагнетисана - И ЕТО ПРВОГ МЕСТАааааааааа........

цитат:
Žrebanje se obavlja tako što se iz jednog providnog bubnja izvlači kugla u kojoj je list sa imenom i prezimenom kandidata i nazivom predlagača, a neposredno nakon toga iz drugog providnog bubnja se izvači list na kome je upisan redni broj koji će taj kandidat imati na listi kandidata.

Kugle, koje će biti neprovidne, moraju imati iste dimenzije, boju, masu i druge karakteristike, i biće ih dva puta više od broja kandidata za predsednika Srbije.
Žreb će biti sproveden na sednici RIK-a, na kojoj pravo prisustva ima i po jedan predstavnik svakog predlagača kandidata.

Poslednja izmena:
Je l' može anketa? :)

Ма може, ал' не знадем како се прави. Хтео сам да је ставим, али не видех где треба да кликнем, а лењ сам па нисам много тражио.

Уме ли неки моодоња да направи анкету?

- - - - - - - - - -

Нађох.

Па НАРАВНОоооооооо...... не мислиш ваљда да се ови из ЛОТО-а и осталих лутрија ЏАБЕ ВЕЖБАЈУ СА КУГЛИЦАМА.....:hahaha: једна ће бити тежа или намагнетисана - И ЕТО ПРВОГ МЕСТАааааааааа........

У 1. извлачењу у бубњу ће бити 11 куглица са само 1 именом (погађајте), па ће моћи да извлачи ко год жели.....па после читања, затим нестанка струје у сали,
уз неко комешање, долази 2 на ред.......ако у том комешању неки ЛОТО "стручњак" направи грешку, може и у 2. извлачењу да се нађе исти кандидат, као у 1.
.....и онда овај 1. остаје.....а за остале се понавља....јер су небитни...

http://www.blic.rs/vesti/politika/predsednicki-izbori-danas-zreb-za-redosled-na-listicu/h63ln59

Да ли ће Александар Вучић случајно на жребу бити изабран да буде први на листићу?

Biće drugi po redu.

- - - - - - - - - -

Sad ce da krenu da stampaju postere sa kojim brojem da se zaokruzi.
To sve da bi botovi lakse ubedili nepismene kako da zaokruze i koga da zaokruze. :roll:

To je odrađeno još pre mesec dana...

Па тај циркус смо већ имали прилике да гледамо... питам се да ли ће Ђука БИТИ ИСПРЕД СНС-а :lol:

UHVAĆENI NA DELU: Đuka i momci sa crnim koferima upali u zgradu “Lutrije” (VIDEO)

Ко је заборавио - може да се подсети:
12.08.2015
Afera oko nameštanja izvlačenja “Loto 7” dobija novu dimenziju objavljivanjem snimka na kojem se vidi Vladimir Đukanović, bivši predsednik Skupštine Državne lutrije Srbije i narodni poslanik SNS, kako sa grupom nepoznatih muškaraca u kasnim večernjim časovima upada u zgradu “Lutrije” sa merdevinama i koferima!
6XJsigF.jpg

EKSKLUZIVNO!
Portal **************** došao je do snimaka sigurnosnih kamera na kojima se vidi Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke i bivši predsednik Skupštine Državne lutrije Srbije, kako sa grupom nepoznatih muškaraca u kasnim večernjim časovima upada u zgradu “Lutrije”.
Sudeći po snimku, upad u zgradu “Lutrije” dogodio se krajem marta meseca 2013. godine, samo par meseci od imenovanja Vladimira Đukanovića na mesto predsednika Skupštine Državne lutrije Srbije.
Večernja kafa sa Đukom u “Lutriji”
Nepoznati muškarci opremljeni merdevinama i sumnjivim crnim koferima upali su u zgradu “Lutrije” u pratnji Vladimira Đukanovića nekoliko minuta posle ponoći i u zgradi se zadržali više od dva sata.
Ko je i zbog čega ovlastio predsednika Skupštine Državne lutrije Srbije Vladimira Đukanovića i desetak momaka sa crnim koferima i merdevinama da borave u zgradi Državne lutrije Srbije dva sata posle ponoći?!

[/B]

Из техничких /горе поменутих / разлога неће бити директног, већ одложеног, преноса.....као што смо навикли...на репризе....

Back