Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
C6jqyLJWoAAouN1.jpg:large

Na objavu jedne majke iz Subotice na društvenim mrežama da zbog održavanja mitinga predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke (SNS) i njihovih koalicionih partnera u tom gradu nije mogla da odvede bebu na sistematski pregled, usledila je reakcija subotičkog SNS-a koji je zbog ove objave Subotičanku optužio da stoji na putu razvitka Srbije.
“Zbog njega danas bebu nisam mogla odvesti na sistematski, jer naravno on je bitniji od sve dece u Srbiji. Jadni mi sa njim”, objavila je ova Subotičanka.
Usledio je neverovatan odgovor lokalnog odbora vladajuće stranke: “Odvedite bebu na sistematski sutra, i to ako niste ovo izmislili kako bi narušili ugled našeg predsednika stranke. Takvi ljudi kao vi stoje na putu razvitka Srbije!”
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić održao je u utorak, 7. marta, predizborni miting u Subotici, na koji je iz raznih delova Srbije prispelo oko stotinu autobusa sa njegovim pristalicama, zbog čega su pojedini delovi grada bili blokirani.

Зашто су "Danijela Sremac, Andrej Fajgelj, Nikola Sandulović ili Milan Parović" стављени у исти кош? Можда Данијела Сремац и Андреј Фајгељ имају неких сличности, обоје су против чланства Србије у НАТО и ЕУ, Никола Сандуловић се насупрот њима залаже за чланство у НАТО и ЕУ, а Паровић је ботовска слина.

Гласао сам за ову опцију само због Данијеле и Андреја, мада вероватно неће успети да сакупе довољан број потписа за кандидатуру.

Srdjan Dragojevic‏ @srdjandrago 1h1 hour ago
More
Tesko je shvatiti podrsku onima koji izgladnjuju svoj narod zbog pritisaka MMF-

- - - - - - - - - -

Зашто су "Danijela Sremac, Andrej Fajgelj, Nikola Sandulović ili Milan Parović" стављени у исти кош? Можда Данијела Сремац и Андреј Фајгељ имају неких сличности, обоје су против чланства Србије у НАТО и ЕУ, Никола Сандуловић се насупрот њима залаже за чланство у НАТО и ЕУ, а Паровић је ботовска слина.

Гласао сам за ову опцију само због Данијеле и Андреја, мада вероватно неће успети да сакупе довољан број потписа за кандидатуру.

Зато што имају једну заједничку особину. А то је да су кyрци на бициклу сво четворо и да уопште неће бити кандидати и да само у ненормалним *******ним мозговима се домаћа политика води на релацији НАТО-Русија.

Srdjan Dragojevic‏ @srdjandrago 1h1 hour ago
More
Tesko je shvatiti podrsku onima koji izgladnjuju svoj narod zbog pritisaka MMF-

- - - - - - - - - -

Зато што имају једну заједничку особину. А то је да су кyрци на бициклу сво четворо и да уопште неће бити кандидати и да само у ненормалним *******ним мозговима се домаћа политика води на релацији НАТО-Русија.

Zar ti nisi Dverac,
znači za majčicu Rusiju ???

Sad više ništa ne razumem ....

Kako ćete glasati na izborima za predsednika Srbije?

Da vidimo, baš me zanima kako smo raspoloženi za predsedničke izbore. Da li glasamo za ili protiv (nije bitno koga)?

1. za kandidata koga podržavam;

2. protiv, glasaću za nekog samo da ne pobedi neko drugi;

3. ne znam još;

4. neću izaći na izbore.

Dakle, slobodno se izjasnite, neće vam faliti ni dlaka sa glave.

- - - - - - - - - -

Koji mi je genijalac od moderatora uništio anketu tako što je prebacio ovu temu na ovu temu, kad nema veze s vezom? :dash:

Ја овде ништа не разумем, па помозите.

Немам ништа против изабраног председника Владе јер је по Уставу и законима легално изабран.

Према нашем Уставу и прописима сва суштинска власт се налази у рукама председника Владе.

Председник Владе који је преузео функцију пре нешто више од шест месеци сада се кандидује за место председника републике,

Да ли неко може да објасни разлог за овакав поступак?

Односно, зашто неко ко се налази на месту са којег се управља државом сада жели да преузме место које је у Србији неккав симбол поделе и независне контроле власти, без суштинских ингеренција за управљање?

Poslednja izmena:

Back