Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
o čemu bre pričaš? imaš Vučića koji je preslikan Tadić i s druge strane Pozderca i Prangiju koji su kadar dosa i preko kojih hoće da se vrate na vlast. a čak ni stil iz 2000. ne menjaju

Онда гласај за Обрадовића или Прелетачевића или играј на карту њихових анимозитета, али омогућити неком да влада без икакве контроле је потпуно лудило.

Зар није довољна индикација лудила кандидатура за председнка са места премијера Србије.

Оваква папазјанија, незабележена у политичкој историји, довољно говори сама за себе.

Нарочито је индикативно да председнички кандидат или како Закон о избору председника Републике назива: бирач, нема намеру да напусти функцију до избора што је директно кршење закона.

Poslednja izmena:
Онда гласај за Обрадовића или Прелетачевића или играј на карту њихових анимозитета, али омогућити неком да влада без икакве контроле је потпуно лудило.

Зар није довољна индикација лудила кандидатура за председнка са места премијера Србије.

Оваква папазјанија, незабележена у политичкој историји, довољно говори сама за себе.

Нарочито је индикативно да председнички кандидат (или како закон о избору председника Републике назива: бирач) нема намеру да напусти функцију до избора што је директно кршење закона.

planirao sam da ne glasam ali ću ipak za Belog ako se kandiduje. ako ne, bar neću da učestvujem u toj papazjaniji

planirao sam da ne glasam ali ću ipak za Belog ako se kandiduje. ako ne, bar neću da učestvujem u toj papazjaniji

Ја не знам шта да ти кажем више од оног што сам написао.

Данас је објављено да ОЕБС неће да контролише изборе.

Гласачке листиће штампа Завод за израду новчаница где је запослен брат премијера који има репутацију лаковерног човека јер је дозволио да годинама ради фантомска фирма основана на његово име, без његовог знања и врши криминалне радње..

Бојим се да ће и овог пута да буде насанкан.

Gledala sam Marića i njegove goste, pa ono je strašno, užasno kakav je medijski teror, onaj krezubavi iz Informera samo što nije tukao ljude u studiju, ona bivša Veljina ili je ucenjena, ili se prodala za tri groša pa kao psiholog tumači afirmativno svaki AVAVOV postupak...horor...i sad kad sve to sluša neko polupismen i sa dva zuba u vilici ćta će nego da zaokruži SNS bitangu. Nema nam pomoći.
Ipak mi malo nade ulivaju intelektualci, umetnici i probuđena omladina, pa i kad ( bilo bi lepo reći: ako ) da to bude tesno mu ga skroji majka. :D

Poslednja izmena:
vidis ;) takve kao ti volim da pljujem. dobijes kaki zasluzis.
ГОВЕДИНО, ви мањински дегенерици, можете пљунчавити бескраајно дуго,
али остаћете до краја живота пробушени куртони у свакој димензији ваших бедних, поданичких живота! ;)

А сада - ЧИБЕ! :hahaha:

Није референдумско, него како сам написао - суштинско.

На овим изборима се решава да ли ће у Србији да се дозвли неконтролисана власт једном човеку.

То је јасно и последњем слепцу. ...
To i jeste suštinsko pitanje ali to mnogima nije jasno oni bi državu i diktaturu a to neće moći..

mi beskrajno al vi uskoro tonete u glib.
Ипак, ти си једно говедо, које никада овде није написало две смислене реченице!
Штета што трошиш ваздух нормалном и мислећем свету... какав промашај твоје мајке! :(

Ја ценим, Сале Прангија.

А ви?

Ne može prangija !
Ne može i gotovo...
Nećemo mnogo da se raspravljamo oko toga.

Moj favorit je Nada "dvokinta" iz Valjeva.
Velika lafica, vrlo rado je džaba davala vojnicima....!

- - - - - - - - - -

Мали Вук

Šanse nema !
Vuku mu se repovi...

Back