Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Интерно истраживање јавног мњења рађено за Јеремићев штаб показује да је Љубиша Бели Прелетачевић од опозиционих кандидата за председника Србије на првом месту са 12 посто, следи га Саша Јанковић са 10,5% затим Шешељ са 8% па Вук Јеремић са 6% посто. Сви остали су врло слаби. Радуловић је на пример на један посто.

http://patriot.rs/najnovija-istrazivanja-vucic-51-beli-12-jankovic-105/

[emoji38]

- - - - - - - - - -

pita-1.jpg
Koji je sad to fazon? On je Beli, a dali mu bordo krisku? Opet neka prevara.

Poslednja izmena:
Зашто си Турке ставио уз Шиптаре и напредњаке (неорадикале)?

Ustvari, hteo bih da se ispravim i korigujem, a i izvinim Turcima. Oni uglavnom i nisu bili toliko loši, a istorija je pokazala da su najgori bili poturice, tj. upravo oni Srbi koji su radili za Turke.
To su bili naprednjaci starih vremena...

Ustvari, hteo bih da se ispravim i korigujem, a i izvinim Turcima. Oni uglavnom i nisu bili toliko loši, a istorija je pokazala da su najgori bili poturice, tj. upravo oni Srbi koji su radili za Turke.
To su bili naprednjaci starih vremena...

Ако је Турчин крвав до лаката, потурица мора до рамена.

- - - - - - - - - -

Turcima smo davali 10%, ovi skidaju kozu s ledja!

Они морају да се докажу да умеју. Што си такав?

Ljudi treba da glasaju za sebe, za svoje porodice, da razmišljaju o svojoj budućnosti, svojoj deci...Tebe volimo najviše kao glumca, ali mi biramo nekog ko će da vodi našu zemlju, ko će da brine o našim mostovima, o Bliskom istoku, o našem zemljištu, o našim farmama":
..

Humor vam je kolega isto jaka odlika :-I

..............................
Autor Radomir Lazić

Presumpcija krivice

Približavaju se izbori, jebaće nas opet.

Jedna od omiljenih pravnih formulacija naših političara je presumpcija nevinosti. Podizanje optužnica, uglavnom kao nonsens, slavio se kao nekad ispračaj mlade koja je prije braka izgubila nevinost
ali s vjenčanim listom prestaju svi tračevi i ogovaranja, nastaje olakšanje a koga briga za izgubljenu nevinost.Ovih dana malo su učestaliji ti ispraćaji u „svatove“.
Ispraćaju se osobe iz političkog i privrednog života uz čvrsto vjerovanje njihovih partijskih kolega i šefova da će oni na sudu dokazati svoju „nevinost“.
Sigurni su u ishod iako u svakoj iole demokratskoj i pravno uređenoj (daleko smo i od jednog i od drugog) optuženik za bilo koje kazneno djelo na sudu ne treba ništa dokazivati, pa tako ni svoju nevinost
jer je zadaća dokazivanja krivnje uvijek na strani koja tuži.
Rezultate tog i takvog dokazivanja gledamo godinama. Sjede u Predsjedništvu Parlamentima, Vladama, drže nam svakodnevno predavanja (ko o čemu….) s papirima o nevinosti. U šta?

http://www.tacno.net/novosti/presumpcija-krivice/

Nesto sam razmisljao, a i pricao sa nekim ljudima...

Zna li neko sta je sustinska razlika u programima SNS, DS, Jeremica, Jankovica, LDP i slicnih stranaka/pokreta/likova?

Politicki, znaci u smislu programa, svi oni trebalo bi da podrze Vucica i SNS buduci da sprovodi program porobljavanja Srbije apsolutno bespogovorno i skoro pa besprekorno. Znaci, ako zelis da Srbija po svaku cenu udje u EU, da bude bliska sa NATO paktom, da se KiM predaju/izdaju, da se Srbija rasproda, da nama upravljaju stranci - sto je sve zapoceto jos DOS-ovskom vlascu - to sve sprovodi apsolutno vladajuca koalicija na celu sa SNS. Dakle, programski svako politicki motivisan (mislim na osobu koja je u politici da bi izgurala neku svoju viziju kako drzava treba da izgleda i kako da vodi unutrasnju i spoljnu politiku, a ne da pribavi sebi neku korist od toga sto je ucesnik u vlasti) i nastrojen u pomenutom smeru mora da podrzi SNS.

Cemu onda Jeremic, Jankovic itd? Po cemu se oni uopste razlikuju od Vucica u smislu neke programske opredeljenosti? Koje su im sustinske razlike u politici u odnosu na politiku Vucica/SNS? Narocito LDP ima jedino da se klanja SNS i Vucicu sto sprovode njihov program. Doduse oni i cute.

Ja nesto ne vidim nikakvu sustinsku razliku. Ako neko moze da me prosvetli bio bih mu zahvalan. Nije zezanje u pitanju.

Poslednja izmena:
Јбг, свако жели да баш његова клика буде на власти.

Ma to je jasno, ali ljudi za to ne glasaju.

Programska razlika je "ja hocu u EU", "ti neces u EU", "on hoce privatizaciju", "ja hocu da jacam javni sektor i da sto vise drzi drzava pod sobom" itd, itd.
Po cemu se u programu, ili da uprostimo glavnim ciljevima - a to su EU, NATO, strane investicije i javne financije, pa onda moze i obrazovanje, zdravstvo itd - razlikuju stranke i likovi koji su svi poteki iz iste stranke a SNS preuzeo program te iste stranke ili vrlo slicne (LDP)? Prakticno SNS = DS/LDP program u glavnim crtama, sustinske razlike nema. Zasto bih ja glasao onda za ovog a ne onog, kada su isti? Onda jedino ostaje neki licni utisak simpaticnosti ili antipaticnosti kandidata, sto i nije arguement za izbor predsednika drzave (nisam, recimo, cuo da je neki tezak bolesnik odbio da ga operise super strucan hirurg jer je (taj hirurg) ruzan ili nesimpatican ili glasno prica ili nesto tog tipa).

Ja nesto ne vidim nikakvu sustinsku razliku. Ako neko moze da me prosvetli bio bih mu zahvalan.
Суштинске и нема, и ту си у праву; а свако ко покуша да ти објасни "разлике"- у ствари жели да те "затамни," а не просветли. Да то прода жваку о непостојећим разликама.
То је битка за место намесника окупатора. Лукративно место, згодно за самообмањивање о личној величини.

Морате се ускладити са математиком када измишљате да би изгледало уверљивије. Конкретно изнад је збир 92%, уз 3% неважећих, али биће мање због Луке, али вас частим, остаје 5%.
Боље морате да измишљате али вам је добра фора да разбијате опозицију са Луком, мада нисте ви то направивли али су вам нацртали волеј.

Razbiće se tu što šta:zelenko3:

...samo jako, i samo Beli...:zelenko3:

Back