Nesto sam razmisljao, a i pricao sa nekim ljudima...
Zna li neko sta je sustinska razlika u programima SNS, DS, Jeremica, Jankovica, LDP i slicnih stranaka/pokreta/likova?
Politicki, znaci u smislu programa, svi oni trebalo bi da podrze Vucica i SNS buduci da sprovodi program porobljavanja Srbije apsolutno bespogovorno i skoro pa besprekorno. Znaci, ako zelis da Srbija po svaku cenu udje u EU, da bude bliska sa NATO paktom, da se KiM predaju/izdaju, da se Srbija rasproda, da nama upravljaju stranci - sto je sve zapoceto jos DOS-ovskom vlascu - to sve sprovodi apsolutno vladajuca koalicija na celu sa SNS. Dakle, programski svako politicki motivisan (mislim na osobu koja je u politici da bi izgurala neku svoju viziju kako drzava treba da izgleda i kako da vodi unutrasnju i spoljnu politiku, a ne da pribavi sebi neku korist od toga sto je ucesnik u vlasti) i nastrojen u pomenutom smeru mora da podrzi SNS.
Cemu onda Jeremic, Jankovic itd? Po cemu se oni uopste razlikuju od Vucica u smislu neke programske opredeljenosti? Koje su im sustinske razlike u politici u odnosu na politiku Vucica/SNS? Narocito LDP ima jedino da se klanja SNS i Vucicu sto sprovode njihov program. Doduse oni i cute.
Ja nesto ne vidim nikakvu sustinsku razliku. Ako neko moze da me prosvetli bio bih mu zahvalan. Nije zezanje u pitanju.