Predrasude

kučka:
...nesto je nenormalno ili nije....to previse-premalo ne razumem.....sto se tice swinga kao bolsti i lecenja od istog tudji glasic zeleh cuti ....:razz:
Previse nenormalno znaci ne prihvatljivo... za mene to to znaci... Ali treba smisliti nacin lecenja od swinga... kad se vec neko nesrecno zarazio...

luckastalutkica:
Predrasuda je na primer ovo: Dopisujem se na chatu sa jednim deckom.On me pita oces seks,ja kazem hocu,i odmah zamislim nekog drugog,i dopisujem se sa njim,i kao,na chatu skidamo se,i sve drugo....I onda mu ja dam broj telefona da me pozove,zato sto mi je dosadno,a on ocekuje da cu ja sa njim da pricam preko telefona onako kao sto sam pisala.To je njegova predrasuda.
Haha, pa da odakle li mu ta ideja.... :lol:
To je vec onda multypersonality... Problem visestrukih licnosti... nije to predrasuda....
A sta bi tek bilo da je i uzivo to isto ocekivao... :lol:

MALO PILE:
to je sasvim normalna stvar,to da imamo predrasude,samo sto treba da se nauci da one ne trebaju da uticu na nase misljenje o nekoj osobi.Znate ono kad se kaze tipa;osoba koja ima naocare je streber....itd itd...
kako odrastamo shatamo da na neke nebitne stvari ne treba da se obraca paznja.Tipa prvi put spavala sa nekim tipom sa kojim je bila 1 mesec ona je nevidjena dronfulj,-ebe se na svakom koraku...A kad prodje par godina to nijednoj normalnoj osobi nece biti bitno.Podrazumeva se da ona to uveliko radi i to je najnormalnija stvar na svetu.Pa i jer bitnoo da li ima vibrator ili ne.Pobogu! Bar se "ne spava sa svakim" samo sa svojim vibusom.:))Salu na stranu.zakljucak je da se treba osloboditi predrasuda,lazne su i mogu te zavarati,a u svakom slucaju ne donose nikakvo dobro.Ja uvek verujem samo u ono sto vidim,svojim ocima.Ubuduce se i ti prepusti njima one te nikad nece slagati!!!!!!!!!
Bravo, lepo receno...

ja imam predrasudu da sa kitom kao kifla ne moze da mi bude lepo
d035.gif

Petar_Pan:
Previse nenormalno znaci ne prihvatljivo... za mene to to znaci... Ali treba smisliti nacin lecenja od swinga... kad se vec neko nesrecno zarazio...

nenormalno=nenormalno po opstim ili necijim shvatanjima..to premalo ili previse ..ali hajde..necu vishe..:razz: i nisam znala da je swing zarazna bolest ..po tome mozemo se vakcinisati od istog..ovaj forum je zaista edukativan..:razz:

kučka:
nenormalno=nenormalno po opstim ili necijim shvatanjima..to premalo ili previse ..ali hajde..necu vishe..:razz: i nisam znala da je swing zarazna bolest ..po tome mozemo se vakcinisati od istog..ovaj forum je zaista edukativan..:razz:
Nenormalno po svacijem licnom subjektivnom vidjenju.
E pa dok god me ne ubedjujes da se swingam dotle sve te price mogu da prodju... :-D

hanibaI77:
kako mislis da bih se onda udala za njega?ocigledno nikad nisi imao vezu duzu od 4180dinara
d055.gif
Da neki pokusaji da me zezas... neargumentovano kao i uvek... Al moja zarada je mozda i veca od tvoje u Francuskoj kao baba sera... :lol: A o drugim materijalnim stvarima da i ne govorim... tako da tvoje zezanje mene za nekih 4160 din ne pije vodu uopste... :razz: pogotovo od neke sto se udala u inostranstvo zbog para...

Petar_Pan:
Da neki pokusaji da me zezas... neargumentovano kao i uvek... Al moja zarada je mozda i veca od tvoje u Francuskoj kao baba sera... :lol: A o drugim materijalnim stvarima da i ne govorim... tako da tvoje zezanje mene za nekih 4160 din ne pije vodu uopste... :razz: pogotovo od neke sto se udala u inostranstvo zbog para...
aaaa jadan si!!!ako imas vecu platu od mene super!uopste me ne pogadja.blago tebi,mozes da platis pice svojoj ribici :lol: samo ako ti nije frka da usitnis 4180 dindzi
a bila sam u inostranstvu i pre susreta sa sadasnjim muzem.pa crkni :p

hanibaI77:
aaaa jadan si!!!ako imas vecu platu od mene super!uopste me ne pogadja.blago tebi,mozes da platis pice svojoj ribici :lol: samo ako ti nije frka da usitnis 4180 dindzi
a bila sam u inostranstvu i pre susreta sa sadasnjim muzem.pa crkni :p
Dada... priznala si da si planski pikirala inostranstvo... Nemoj sad da se vadis...

:shock: ne lupetaj!!!
pikirala?svasta
da zelela sam oduvek da zivim evropski ali sam to mogla(i uspela)da napravim sama.
meni nisu potrebni tudjih 4180 din,dovoljno sam sposobna

Dr i vragolasti predstavnik nizih vrsta su mi docarale kako se stvaraju predrasude.Uzgred,prave doktorice su ocajne u krevetu- mislim sva ta briga oko higijene,moguce trudnoce,povreda...imao sam utisak da kresem Gajtonovu fiziologiju u najmanju ruku.

hanibaI77:
e da i sad cu da ti syebem temu pa pati kad je zakljucaju :lol:
vragolasta moze jedan mali chat? :smile:
naravno :-D

o cemu zelis da pricamo..o tinejdzerima koje su shutnule doktorice ili matorim momcima koji muvaju klinke jer su psihicki nedozreli i plase se zrelih zena?

:-D

A jel moze o onima sto su tek ispuzali iz premordijalnog mulja te se verovatno na svaku svoju opasku smeju ko ludi i cestitaju sebi na duhovitosti.Uzgred,kako ti "hani" reaguje na metlu?

Back