Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Pa jasno je da ti se place kad uporedis moju i tvoju pamet...Gryphon:place mi se kad shvatim koliko si glup.
Os maramicu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jasno je da ti se place kad uporedis moju i tvoju pamet...Gryphon:place mi se kad shvatim koliko si glup.

Mah mah... :wink:Vragolasta Amfibija:ne znam nista :shock:
ja sam ovde inkognito :shock:
dovidjenja :shock:
(odlazi sitnim koracima....)
8-)

Nikad nece zaboraviti taj ud u njegovoj bulji... Omanji smesak dovoljno govori...sinnke:Ali Arapi su cudo![]()

Ti si davno prso... Jos dok si imao par dlaka na svojoj matoroj glavi... sa kojeg su ljudi jeli burek otprilike...krvolok:PRS'O je, KONAČNO !!!![]()
Neki su cak pravili i viceve na racin tvoje velicine... 
Mp3 predlogVragolasta Amfibija:aaaaaaa..presao je na novu fazu koja se zove shlihtanje :-D

A ti bi i JOGURT, ali bez MNOGO saginjanja, a ???Petar_Pan:Ti si davno prso... Jos dok si imao par dlaka na svojoj matoroj glavi... sa kojeg su ljudi jeli burek otprilike...Neki su cak pravili i viceve na racin tvoje velicine...
![]()
O tvojoj sracenosti kako psihickoj tako i fizickoj se precaju vicevi...krvolok:Skraćena verzija Petrovog još ne formulisanog UTUKA !!!![]()

Petar_Pan:Pogledaj kad se taj zadnji put ulogovao na krstaricu pre nego sto pocnes da ispadas smesna...:razz:

A ti ces ispricati pricu... nevina do 25-e jer je niko tako neartikulisanu nije hteo... onda joj je drugarica rekla da je neki tip dobar i da se kresne sa njim sto je ova i uradila... a onda je shvatila da taj ima kiticu od 2 cm i to joj je stvorilo vecite komplekse od velicine tukija... Ona je kao pokusavala nekima da digne ali nije uspevala jer je vec bila neuroticna i sizofrenicna... i onda je u poslednjem trenutku ocaja presla u lezbejke... A sada shvata da je omatorila pa besni kad vidi da je neka mladja bolja riba od nje.... takodje i kad se njena drugarica petlja sa nekim ide joj pena na usta... jer ona to ne ume... :razz: 8-)Vragolasta Amfibija:ne..ne...sad je u fazi placha...suze mu teku u potocima i kvase tastaturu..ipak ne stize da odgovori na sve...omekshao je..jos malo pa ce da kaze da nas sve voli i prizna nam da je zlostavljan u detinjstvu...da ga je zlostavljala devojcica 2 godine starija ( u toku zajednickog pishkenja smejala se pokazujuci prstom prema njegovoj noshi :-D) i da zato sad voli klinke...
Petar_Pan:A ti ces ispricati pricu... nevina do 25-e jer je niko nije hteo... onda joj je drugarica rekla da je neki tip dobar i da se kresne sa njim sto je ova i uradila... a onda je shvatila da taj ima kiticu od 2 cm i to joj je stvorilo vecite komplekse od velicine tukija... Ona je kao pokusavala nekima da digne ali nije uspevala jer je vec bila neuroticna i sizofrenicna... i onda je u poslednjem trenutku ocaja presla u lezbejke... A sada shvata da je omatorila pa besni kad vidi da je neka mladja bolja riba od nje.... takodje i kad se njena drugarica petlja sa nekim ide joj pena na usta... jer ona to ne ume... :razz: 8-)
rekao sam ti da moras imati argumenata kad nekog zezas... a ti ih prosto nemas...ah da pa zato i zezas...krvolok:... a i PAMETAN !!!![]()

E u boga ne verujem dok ga ne vidim. :razz:Vragolasta Amfibija:bojim se da bi te to dotuklo...jer ...izgledaju kao u DEVOJCICE :-D
Hehe pa zar te tako dobro ka.rao?sinnke:Arapi su cudo.
Kad oni prosvrdlaju hahahaha
![]()
![]()

Hmm... kao tvoj decko nema veze to hoces da kazes.... cccc... No marim ja za tvog decka... Samo da znas da ti ja decko necu biti... :razz:Vragolasta Amfibija:pa imam...ali to te ne sprecava da budes zaljubljen u mene :-D
(citaj pazljivije..ako stignes :-D)
Au kakva kultura... kakva recitost... kakva elokventnost... dzentlmen na nivou...Gryphon:Pa sta si se onda prepoznao ydiote.![]()
Inace nemam ja nista sa stiklicom.
Jadan si brale shvatas? :razz:sad si me dotuko..idem da se kresnem sa svojim predivnim deckom da bih zaboravila na svu tugu i bil koji si mi naneo :-DPetar_Pan:Hmm... kao tvoj decko nema veze to hoces da kazes.... cccc... No marim ja za tvog decka... Samo da znas da ti ja decko necu biti... :razz:
Nemam filma...Vragolasta Amfibija:ajde srce...laku noc..dodji da te cmokim...
pero !!!
slikaj !!!!
:-D

Lucidnost je jedina rec koja ima smisla u ovom postu....krvolok:... a tebi : OČAS !!! Zato, ne zloupotrebljavaj DEMONSKI INTELEKT i NELJUDSKU ERUDICIJU i LUCIDNOST za bezazlene POŠALICE, kao na ovoj temi !!!![]()

Da sam lepsi lepsi sam.. bar od one dvojiceVragolasta Amfibija:da si tezhi...tezhi si :-D
:razz: