Predrasude

Petar_Pan:
Da sam lepsi lepsi sam.. bar od one dvojice
Da sam pametniji pametniji sam
Da sam jaci jaci sam
Da sa finansiski jaci jaci sam
Da sam bolji u krevetu bolji sam
Da sam normalniji psihicki normalniji sam
Da sam duhovitiji duhovitiji sam... :lol: :razz:

Ps Naravno da sam tezi kad sam za glavi vislji od bilo kog od vas... a fala bogu pa nisam ni rahitican vec mi bog a bogami i roditelji podarili... teske kosti... i PSIHU :lol:
A ko ne veruje neka pita POMENUTE roditelje ( Boga nemojte, možda je PRISTRASAN ! ) !!! :lol:

raindog:
a ti to pomno pratish chovekov rad i delo ? :lol:
Ne ja ne pratim rad i delo nijednog muskaraca... sto se ne bi reklo da oni ne rade... kao sto vidimo...
Eto opet ne kontam koliko se ljudi dive mojoj velicini. :lol:

Takodje nikom ne disem za vratom i ne postavljam glupave i uvredljive postove.... kao neki... :razz:

krvolok:
Hoćeš reći : našao si osobu stariju od 12 godina, sa više od 3 razreda osnovne, koja je jedino TO znala da ti PROTUMAČI ( ostalo : SUTRA, bistre glave ! ) ??? :lol:
Ne hocu da kazem da sam nasao na jednu od 50 godina koja je htela da mi plati... Pa mi je ta rekala da si joj dasadio cak i kad placas... :lol:
Drzi se ti svojih babuska to ti je moj savet, mali, matori, siromasni, celavi covece. :wink:

Petar_Pan:
Ne ja ne pratim rad i delo nijednog muskaraca... sto se ne bi reklo da oni ne rade... kao sto vidimo...
Eto opet ne kontam koliko se ljudi dive mojoj velicini. :lol:

Takodje nikom ne disem za vratom i ne postavljam glupave i uvredljive postove.... kao neki... :razz:

e nego pero ako ne pratish rad tog macana , kako znash da se on poslednji put jako davno ulogovao ? :razz:

Back