Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Isto sra.nje drugo pakovanje...Vragolasta Amfibija:a i zbunio si se nije sinke nego grifon...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto sra.nje drugo pakovanje...Vragolasta Amfibija:a i zbunio si se nije sinke nego grifon...

Hoćeš reći : našao si osobu stariju od 12 godina, sa više od 3 razreda osnovne, koja je jedino TO znala da ti PROTUMAČI ( ostalo : SUTRA, bistre glave ! ) ???Petar_Pan:Lucidnost je jedina rec koja ima smisla u ovom postu....
Al pretpostavljam da je duhovito...![]()
O hvala.geisha:ma pustite peru na miru, lepo pitao pitanje i dao misljenje sto ste ga sad napali. bar je iskren za razliku od nekih na forumu.
Petar_Pan:Da sam normalniji psihicki normalniji sam
Za neke nije potreban udarac nego blagi povetarac! (iz moje gooze)krvolok:Ma, svejedno !!! Kad PETAR UZVRAĆA UDARAC, malo mu je TESNO na samo sa par forumaša i foruma, ON i po 3 - 4 SAJTA sruši u prah i pepeo !!!![]()

A ko ne veruje neka pita POMENUTE roditelje ( Boga nemojte, možda je PRISTRASAN ! ) !!!Petar_Pan:Da sam lepsi lepsi sam.. bar od one dvojice
Da sam pametniji pametniji sam
Da sam jaci jaci sam
Da sa finansiski jaci jaci sam
Da sam bolji u krevetu bolji sam
Da sam normalniji psihicki normalniji sam
Da sam duhovitiji duhovitiji sam...:razz:
Ps Naravno da sam tezi kad sam za glavi vislji od bilo kog od vas... a fala bogu pa nisam ni rahitican vec mi bog a bogami i roditelji podarili... teske kosti... i PSIHU![]()
Sad ko je koga to je druga prica...Gryphon:Vidimo da je i tebe stigao muvati.
![]()

A imas i one koje nazivas seljankama i svinjama.... O boze zgresio sam.Psihologue:Pa kakav bi to PETAR bi muskarac ako ne bi muvo zene..Ziva dusha...

Pa kazem ti ja da je tvoj mozak previse plitak za forum... al nikako to da prihvatis...Gryphon:Nema nista.
Samo se pitam sto ga prozivaju neke devojke?

Sve sto ja pricam je iz iskustva... mozda ce to tebe zacuditi...Gryphon:Ti to iz iskustva?![]()

kao neki sto jos nisu naucili ni kondom da stave... 
A sta bi radila sa nekim koji nije ni jedno ni drugo? :razz: Jel bi umela nesto sa takvim da radis uopste?Vragolasta Amfibija:ne ne...sto bih se ljutila...ali pedofila bih kastrirala a homoseksualca ne bih...to je razlika :-D

Pitaj Sinketa i Krvoloka.Psihologue:@ PETAR PAN
Ma Petre ako je ovo zezanje kako izgleda hebanje u glavu ?

Haha ovo mora da je Sinke sa nekim od njegovih multinikova...Vragolasta Amfibija:http://forum.krstarica.com/threads/84414
ljudi...gledajte ovo ..mnogo je zanimljivije od perinih odgovora

Kako si inventivan... zahebo si i Dzeja samog...krvolok:A ti bi i JOGURT, ali bez MNOGO saginjanja, a ???![]()
![]()
![]()
Mislim na visini...
a bogami i broju vlasi na glavi... 
Ne ja ne pratim rad i delo nijednog muskaraca... sto se ne bi reklo da oni ne rade... kao sto vidimo...raindog:a ti to pomno pratish chovekov rad i delo ?![]()

Tako tako, pokloni se i poljubi mi cipele i mozda... ali mozda te naucim da gledas na sat.krvolok:PRAY THE LORD !!! Jel' dovoljno veliko i dovoljno kasno, noću ??? :shock:
P. S. uvažavam SAMO Petrov odgovor, kao ISKUSNOG i KOMPETENTNOG !!!

Ma nemoj tako zar ne vidis kako su kulturni?Kaa:Ma ne,ustvari dovoljno je ubaciti adekvatnu psovku i kraj.

Lepo se provedi... nadam se da ce taj sex potrajati par dana minimum....Vragolasta Amfibija:sad si me dotuko..idem da se kresnem sa svojim predivnim deckom da bih zaboravila na svu tugu i bil koji si mi naneo :-D

Ne hocu da kazem da sam nasao na jednu od 50 godina koja je htela da mi plati... Pa mi je ta rekala da si joj dasadio cak i kad placas...krvolok:Hoćeš reći : našao si osobu stariju od 12 godina, sa više od 3 razreda osnovne, koja je jedino TO znala da ti PROTUMAČI ( ostalo : SUTRA, bistre glave ! ) ???![]()

Hvala, nisi ti videla ni delic mojih moci al neka i ostane tako...Vragolasta Amfibija:
ahahha...prevaziso si sam sebe...cestitamm...:-D

ajd odgovori i na ovaj 
Petar_Pan:Ne ja ne pratim rad i delo nijednog muskaraca... sto se ne bi reklo da oni ne rade... kao sto vidimo...
Eto opet ne kontam koliko se ljudi dive mojoj velicini.
Takodje nikom ne disem za vratom i ne postavljam glupave i uvredljive postove.... kao neki... :razz: